ismini1988
New Member
Καλησπέρα σας! Θα βρεθούμε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Γρανάδα, έχει κάποιος να προτείνει μας προτείνει κάποιο εστιατόριο?
La cantina de Diego και Ruta del veleta.Τσεκάρεις όμως αν είναι ανοικτά.Καλησπέρα σας! Θα βρεθούμε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Γρανάδα, έχει κάποιος να προτείνει μας προτείνει κάποιο εστιατόριο?
Αυτό ήταν το πλάνο όμως έπρεπε να βγει η Ρόντα εκτός και να περιοριστεί το ταξίδι σε 3 πόλεις.@Georgie Εγώ θα πω να μην αλλάξεις τίποτα...ήμασταν με την κοπέλα μου Ανδαλουσία τον Οκτώβριο και μείναμε 4 μέρες Σεβίλλη, 2 μέρες Κόρδοβα, 3 μέρες Γρανάδα και 2 μέρες Ρόντα.
Από όλα αυτά η Κόρδοβα ήταν η λιγότερο αγαπημένη και των δύο...
Πηγαίνοντας για Ρόντα επισκεφθήκαμε Αντεκέρα (κυρίως τον αρχαιολογικό χώρο που ειναι και μνημείο της Unesco), Σετενίλ ντε λας Μποντέγκας και την επόμενη μέρα την Γκραζαλέμα. Εμείς τη χαλαρότητα και την ομορφιά της Ρόντα τη λατρέψαμε... Για Γρανάδα μπες από τώρα να κλείσεις εισιτήρια για Alhambra και αν δεν εχεις κλεισει αυτοκίνητο ρίξε μια ματιά στη centauro αυτές τις μέρες γιατί πριν λίγο μου ήρθε mail για προσφορές black week.