Ποιο γαιδουρι ρε παιδια??? Με την απορια θα μεινω...:roll::roll::roll:Ήθελα να ήξερα ποιό γαιδούρι έβγαλε την φωτογραφία με το γαιδούρι... sporos μας ακούς??
Ποιο γαιδουρι ρε παιδια??? Με την απορια θα μεινω...:roll::roll::roll:Ήθελα να ήξερα ποιό γαιδούρι έβγαλε την φωτογραφία με το γαιδούρι... sporos μας ακούς??
LeftrisB επανεφερε τον όνο αμέσως!Ποιο γαιδουρι ρε παιδια??? Με την απορια θα μεινω...:roll::roll::roll:
βρε ιερόσυλε! το Pacific Princess, the one and only original Love Boat αποκαλείς ετσι? καλύτερα που το αγόρασαν ισπανοί παρά να το φάει το κολαστήριο της Aliaga!τα Ισπανικά σαπάκια...
το δεύτερο p.s. δεν έχει σχέση με σένα, τι θα γίνει με τη φώτο? θα τη βγάλω κι εγώ και θα βάλω κανά γύρο και θα λέω ''ο γύρος του κόσμου'' έχεις 24 ώρες..Τι να κανω? Με αγχωσε ο boss! Το δευτερο ps σου δεν το καταλαβα.. Καιω μαζουτ τελευταια!
τώρα μόλις είδα τη διαφήμιση ''γάιδαρος ή αινστάιν!'' μα πόσο επίκαιρος είμαι..LeftrisB επανεφερε τον όνο αμέσως!
Το καταλαβα οτι δεν εχει σχεση με μενα, απλα εχω μεινει με την απορια!:roll: Οσο για τη φωτο με αγχωσε ο Δευκ....το δεύτερο p.s. δεν έχει σχέση με σένα, τι θα γίνει με τη φώτο? θα τη βγάλω κι εγώ και θα βάλω κανά γύρο και θα λέω ''ο γύρος του κόσμου'' έχεις 24 ώρες..
κι εσυ γαιδουρι ξενε???????????? μετα απο τοσο καιρο χαλασες???????? τι να πω...Παντως εγω γαιδουρι δε βλεπω πουθενα.
λοιπόν το ορίτζιναλ γαιδούρι είναι το δικό μου και είχε μπει τέτοια ώρα σε μεγένθυνση ως διαφημιστική αφίσα super-επώνυμου συμφορουμίτη! το ποστ μου διαγράφηκε σε δευτερόλεπτα ως off-topic.κι εσυ γαιδουρι ξενε???????????? μετα απο τοσο καιρο χαλασες???????? τι να πω...
μας εμεινε ο traveller να βαλει κι αυτος γαιδουρι... θα τα δω ολα μετα απο αυτο....
p.s.
παιδια ουτε εγω καταλαβα το γαιδουρι...ας μας εξηγησει καποιος pleaseeeeeeeeeeeeeee:roll: