• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι οι φωτογραφίες σας; οεο;

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Ήθελα να ήξερα ποιό γαιδούρι έβγαλε την φωτογραφία με το γαιδούρι... sporos μας ακούς??
Ποιο γαιδουρι ρε παιδια??? Με την απορια θα μεινω...:roll::roll::roll:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Τι να κανω? Με αγχωσε ο boss! Το δευτερο ps σου δεν το καταλαβα.. Καιω μαζουτ τελευταια!:D
το δεύτερο p.s. δεν έχει σχέση με σένα, τι θα γίνει με τη φώτο? θα τη βγάλω κι εγώ και θα βάλω κανά γύρο και θα λέω ''ο γύρος του κόσμου'' έχεις 24 ώρες..;)

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
το δεύτερο p.s. δεν έχει σχέση με σένα, τι θα γίνει με τη φώτο? θα τη βγάλω κι εγώ και θα βάλω κανά γύρο και θα λέω ''ο γύρος του κόσμου'' έχεις 24 ώρες..;)
Το καταλαβα οτι δεν εχει σχεση με μενα, απλα εχω μεινει με την απορια!:roll: Οσο για τη φωτο με αγχωσε ο Δευκ....

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
δεν αντέχω άλλο πριν λίγο είδα πέντα διαφορετικά ζώα το ένα κάτω από το άλλο, λιοντάρι-καμήλα-ελέφαντας-γάτα-.... αυτό δεν είναι το travelstories μάλλον το animal planet είναι!:clap:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Παντως εγω γαιδουρι δε βλεπω πουθενα.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Παντως εγω γαιδουρι δε βλεπω πουθενα.
κι εσυ γαιδουρι ξενε????????????:shock: μετα απο τοσο καιρο χαλασες???????? τι να πω...
μας εμεινε ο traveller να βαλει κι αυτος γαιδουρι... θα τα δω ολα μετα απο αυτο....
p.s.
παιδια ουτε εγω καταλαβα το γαιδουρι...ας μας εξηγησει καποιος pleaseeeeeeeeeeeeeee:roll:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
κι εσυ γαιδουρι ξενε????????????:shock: μετα απο τοσο καιρο χαλασες???????? τι να πω...
μας εμεινε ο traveller να βαλει κι αυτος γαιδουρι... θα τα δω ολα μετα απο αυτο....
p.s.
παιδια ουτε εγω καταλαβα το γαιδουρι...ας μας εξηγησει καποιος pleaseeeeeeeeeeeeeee:roll:
λοιπόν το ορίτζιναλ γαιδούρι είναι το δικό μου και είχε μπει τέτοια ώρα σε μεγένθυνση ως διαφημιστική αφίσα super-επώνυμου συμφορουμίτη! το ποστ μου διαγράφηκε σε δευτερόλεπτα ως off-topic.
SUPERFAST DONKEY PATRA-BARCA 3-0!!:clap:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
λοιπόν το ορίτζιναλ γαιδούρι είναι το δικό μου και είχε μπει τέτοια ώρα σε μεγένθυνση ως διαφημιστική αφίσα super-επώνυμου συμφορουμίτη! το ποστ μου διαγράφηκε σε δευτερόλεπτα ως off-topic.
Ετσι εξηγουνται ολα!!
Εγω κανω συμπαρασταση.Γκααα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
έγραψες! το διαγεγγραμένο ήταν ένα από τα καλύτερα ποστ ever..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom