Εχουμε πολλα κοινα με τη φιλη σου! Εσυ πως τα πας με τη γερμανικη γλωσσα????πολυκατάστημα στο μόναχο όπου και ζει η φίλη μου μιλάει άριστα ελληνικά.γερμανικά και βαυαρικά!
Εχουμε πολλα κοινα με τη φιλη σου! Εσυ πως τα πας με τη γερμανικη γλωσσα????πολυκατάστημα στο μόναχο όπου και ζει η φίλη μου μιλάει άριστα ελληνικά.γερμανικά και βαυαρικά!
τη Γερμανία την αγαπώ, μα γερμανικά δε ξέρω, τα βαυαρικά δε τα καταλαβαίνουν ούτε οι γονείς της, τα έμαθε στο υπέροχο σχολείο που πηγαίνει, την τελευταία μέρα την πήγα εγώ στο σχολείο όπου με καλημέρισαν όλοι οι γονείς (δε με ήξερε κανένας) και οι συμμαθητές ήρθαν να συστηθούν (την ίδια παιδεία με μας δηλαδή) πήγα σε διάφορες εκδηλώσεις λόγω εορτών και έζησα μοναδικές εμπειρίες που δε μπορεί τουρίστας να ζήσει.. ε κι ότι ήθελα είχα μεταφράστρια τη μικρή και τους γονείς της!Εχουμε πολλα κοινα με τη φιλη σου! Εσυ πως τα πας με τη γερμανικη γλωσσα????
Τελεια! Τωρα ζηλευω και τους γονεις της που ζουν εκει! Να τους ζησει το κοριτσακι τους! Να ρωτησω απο ποιο μερος της Μακεδονιας εισαι η θα γινω αδιακριτη????:roll:τη Γερμανία την αγαπώ, μα γερμανικά δε ξέρω, τα βαυαρικά δε τα καταλαβαίνουν ούτε οι γονείς της, τα έμαθε στο υπέροχο σχολείο που πηγαίνει, την τελευταία μέρα την πήγα εγώ στο σχολείο όπου με καλημέρισαν όλοι οι γονείς (δε με ήξερε κανένας) και οι συμμαθητές ήρθαν να συστηθούν (την ίδια παιδεία με μας δηλαδή) πήγα σε διάφορες εκδηλώσεις λόγω εορτών και έζησα μοναδικές εμπειρίες που δε μπορεί τουρίστας να ζήσει.. ε κι ότι ήθελα είχα μεταφράστρια τη μικρή και τους γονείς της!