• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Που θα θέλατε να ζείτε αν δεν ζούσατε εκεί που ζείτε...;

arabickostas

Member
@Sassenach77 πολύ ωραίο θέμα επανέφερες! Η αλήθεια είναι ότι πάντα από ένα ταξίδι ενθουσιαζομαστε και σκεφτόμαστε πως θα ήταν να ζούσαμε σε ένα τόσο όμορφο μέρος, παρακαμπτοντας τη λεπτομερεια οτι ενα ταξιδι ειναι διαφορετική προσεγγιση απο μια μονιμη κατοικια. Πάντως η ανάλυση σου είναι τεκμηριωμένη και δικαιολογεί την επιλογή φυσικά με τα δικά σου θέλω και την οπτική σου.

Έχοντας ζήσει σε δύο χώρες πλέον αρκετά χρόνια, έχω συνειδητοποιήσει ότι πάντα ο άνθρωπος ότι και να του προσφέρεις θα αναζητά και κάτι άλλο για να νιώσει πλήρης. Ειδικά, όπως ανέφερε και κάποιος, με το ίντερνετ πλέον αυτό γίνεται γνωστό και είναι η φύση του ανθρώπου τέτοια που αναζητά τη τελειότητα ή έστω το κάτι παραπάνω απ ότι ηδη έχει.

Δεν έχω ταξιδέψει σε τόσες πολλές και δύσκολες χώρες όπως πολλοί ώστε να έχω ακόμα πιο σφαιρική άποψη αλλά σίγουρα θα ήθελα να μένω σε μια χώρα με οικονομική σταθερότητα, κοινωνικές παροχές και δικαιοσύνη σε σημείο αυτονόητο για μια ανθρώπινη υπόσταση και φυσικά ένα περιβάλλον ασφαλές με υψηλά επίπεδα σχολείων, νοσοκομείων κτλ. Τώρα η φυσική ομορφιά, ο ήλιος, το φαγητό κτλ για έμενα προσωπικά έρχονται σε 2η προτεραιότητα αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Άλλωστε γ αυτό υπάρχουν και τα ταξίδια.

Επιλογές για μενα : 1) Νορβηγία, 2) Αυστρία, 3) Νότια Γερμανία - Βαυαρία 4) ΗΠΑ ( αν και κάθε πολιτεία είναι διαφορετική και θέλει ξεχωριστή ανάλυση). 5) Ελβετία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom