• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πολεις/Χωρες που δεν χορταινετε και πολεις/χωρες που ...δεν ειναι για χορταση.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
...
Για χορταση δεν ειναι με τπτ... η Ινδια .... Μια φορα φτανει. Η 2η με σπρωξιμο.
Να το σχολιάσω τώρα ή να μην το σχολιάσω... Ας μην το σχολιάσω καλύτερα...

Αλλά δεν μπορώ, θα σκάσω. Όταν διαβάζω τέτοια σχόλια, αρχίζω και έχω πολύ σοβαρές επιφυλάξεις και για όλα τα άλλα σχόλια για άλλα μέρη...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
panpan said:
Ναι,ναι γι αυτην ακριβως μιλαω.Καλα εκανες και πηγες και αφου
σ αρεσε να ξαναπας.
Απλα εμενα δεν μ αρεσε.Σορυ αλλα γουστα ειναι αυτα.
Μα εννοειται γουστα ειναι αυτα..κανει εντυπωση 3 μελη μαζι να μη θελουν να επιστρεψουν. Δεν ειναι τοσο χαλια το νησι. Εχει η χωρα πολυυυ χειροτερα.
Ειπα,δεν τρελλαινομαι κιολας για το συνολικο πακετο του νησιου, αλλα οι παραλιες που ειπα και τα Συβοτα που μενω σχεδον παντα, ειναι σουπερ.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
babaduma said:
Να το σχολιάσω τώρα ή να μην το σχολιάσω... Ας μην το σχολιάσω καλύτερα...

Αλλά δεν μπορώ, θα σκάσω. Όταν διαβάζω τέτοια σχόλια, αρχίζω και έχω πολύ σοβαρές επιφυλάξεις και για όλα τα άλλα σχόλια για άλλα μέρη...
Ε αφου δε μ'αρεσε ρε Baba,τι να πω?δεν ειμαι καθολου μονος διαπιστωσα παντως..περισσοτερα προσεχως..

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ε αφου δε μ'αρεσε ρε Baba,τι να πω?δεν ειμαι καθολου μονος διαπιστωσα παντως..περισσοτερα προσεχως..
Κοίτα, εγώ το είπα με την έννοια ότι (για μένα, τουλάχιστον) είναι πολύ βιαστικό, βεβιασμένο αν θες, να σχηματίσεις (μια τέτοια) άποψη για μια τεράστια χώρα σαν την Ινδία, μ' ένα μόνο ταξίδι 10 ημερών. Σίγουρα η πρώτη επαφή είναι ένα πολιτισμικό σοκ, για όλους μας ισχύει αυτό, αλλά όταν το ξεπεράσεις αυτό και, ακόμη περισσότερο, όταν αποκτήσεις πολλές προσλαμβάνουσες, η πρώτη εντύπωση διαφοροποιείται. Και, όπως λες κι εσύ, έχω κι εγώ χιλιάδες που συμφωνούν μαζί μου! :)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
babaduma said:
Κοίτα, εγώ το είπα με την έννοια ότι (για μένα, τουλάχιστον) είναι πολύ βιαστικό, βεβιασμένο αν θες, να σχηματίσεις (μια τέτοια) άποψη για μια τεράστια χώρα σαν την Ινδία, μ' ένα μόνο ταξίδι 10 ημερών. Σίγουρα η πρώτη επαφή είναι ένα πολιτισμικό σοκ, για όλους μας ισχύει αυτό, αλλά όταν το ξεπεράσεις αυτό και, ακόμη περισσότερο, όταν αποκτήσεις πολλές προσλαμβάνουσες, η πρώτη εντύπωση διαφοροποιείται. Και, όπως λες κι εσύ, έχω κι εγώ χιλιάδες που συμφωνούν μαζί μου! :)
Σιγουρα εχεις δικιο. Το θεμα εδω για τη "χορταση" ειναι εμφανες οτι ειναι χαλαρο κ το χιουμορ επισης.
Ας πουμε Ταυλανδη-Καμποτζη παω ανετα παλι κ παλι. Για Ινδια θελω σπρωξιμο..παντα γουστα ειναι αυτα,συντομα θα αναφερθω παλι στο θεμα.
Με αγγαρεψαν να γραψω ιστορια..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σιγουρα εχεις δικιο. Το θεμα εδω για τη "χορταση" ειναι εμφανες οτι ειναι χαλαρο κ το χιουμορ επισης.
Ας πουμε Ταυλανδη-Καμποτζη παω ανετα παλι κ παλι. Για Ινδια θελω σπρωξιμο..παντα γουστα ειναι αυτα,συντομα θα αναφερθω παλι στο θεμα.
Με αγγαρεψαν να γραψω ιστορια..
Περιμενω και γω την ιστορια !!!!:clap:

Και ως τοπικ σταρτερ επιτρεψτε μου μια μικρη παρεμβαση.Μην το κανουμε εδω παιδια ..να φοβαται καποιος να πει μια πολη/χωρα που δεν του αρεσε ..γιατι θα του την πεσουν οι αλλοι.
Εμενα πχ δε μου αρεσε Βιεννη ,γιατι δε μου αρεσε Βιεννη ...του αλλου δεν του εκατσε η Πραγα ..γιατι δεν του εκατσε η Πραγα και ..αυτο ειναι για τους υπολοιπους.

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Η πόλη που λατρεύω είναι η Κωνσταντινούπολη....τα 10 ταξίδια μου εκεί μάλλον το αποδεικνύουν. Νομίζω ότι δε θα τη βαρεθώ ποτέ!
Μέρη που ξαναπήγα και θα ήθελα να ξαναπάω είναι το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Saint Paul de Vence, η Ουαλλία.

antzelis

Member
η χωρες που δεν χορταινω εκτος απο το αυτονοητο την ελλαδα μας ειναι 2 η Ισπανια την οποια την εχω επισκεφτει πολες φορες και ενοειτε οτι θελω να παο ακομα περισσοτερες φορες λατρευο ολες τις πολεις της ισπανιας , η αλλη χωρα που δεν χορταινω με τιποτα ομως ειναι η πραγα εχω παει πολλες φορες και θα ξαναπαω σιγουρα και αλλες και εμενα η ριγα της λετονιας δεν μου αρεσε καθολου και ενοειτε οτι δεν θελω να ξαναπαω οσο απο ελλαδα ολη την ελλαδα γενικοτερα δεν την χορταινω με τιποτα οπου και να εχω παει εχω εντιποσιαστι .

panpan

Member
η χωρες που δεν χορταινω εκτος απο το αυτονοητο την ελλαδα μας ειναι 2 η Ισπανια την οποια την εχω επισκεφτει πολες φορες και ενοειτε οτι θελω να παο ακομα περισσοτερες φορες λατρευο ολες τις πολεις της ισπανιας , η αλλη χωρα που δεν χορταινω με τιποτα ομως ειναι η πραγα εχω παει πολλες φορες και θα ξαναπαω σιγουρα και αλλες και εμενα η ριγα της λετονιας δεν μου αρεσε καθολου και ενοειτε οτι δεν θελω να ξαναπαω οσο απο ελλαδα ολη την ελλαδα γενικοτερα δεν την χορταινω με τιποτα οπου και να εχω παει εχω εντιποσιαστι .
κε εγο εχω εντιποσιαστι :roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα