• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πληροφορίες για Gulf Air και για Μπανγκόκ

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Εγώ είχα μείνει στο 4* Holiday inn (περισσότερο με 5* έμοιαζε) στη Silom και έιχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσης, λίγο πιο κάτω προς την patpong, υπάρχει το Sofitel Silom, το οποίο είναι εξίσου καλό, αν και λίγο ακριβότερο. Κοντά στο holiday Inn υπάρχει και το μετρό (skytrain), το οποίο είναι πολύ βολικό, ενώ περίπου 200 με΄τρα από το ξενοδοχείο βρίσκεται το sky bar, το όποίο έχει εκπληκτική θέα. Οσον αφορά το patpong market, εγώ και η καλή μου την βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα, παρά το ότι σε όλα τα σπίτια ύπηρχε έντονο σεξοτουριστικό στοιχείο και η παράλληλη οδός ήταν γεμάτη "περίεργα" μπαράκια.

Markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία - Ζανζιβάρη
Το ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ είναι πολύ μεγάλη συζήτηση...

Όσον αφορά την αγορά της patpong, μέχρι πριν 10 χρόνια ήταν καλή. Τώρα έχουν "σκληρύνει" πολύ οι έμποροι στους πάγκους από την καθημερινή, επί σειρά ετών, συναλλαγή τους με τους δυτικούς που προσπαθούν να κάνουν τρελά παζάρια και να τσακώνονται για ένα ευρώ...

Δεν είμαι αντίθετος στο παζάρι, άλλωστε το κάνω επί χρόνια, αλλά πλέον η αγορά της patpong δεν είναι αυτή που ήταν παλιά. Δεν έχει ούτε το χρώμα, ούτε την ατμόσφαιρα, ούτε τις ευκαιρίες (οι τιμές ξεκινήσουν κατά πολύ υψηλότερα από τις άλλες αγορές, αφού οι έμποροι γνωρίζουν ότι οι "ξένοι" θα τους παζαρέψουν σκληρά).

Chatuchak και πάλι Chatuchak!!! (υπάρχουν και άλλες αγορές που δεν πάνε "ξένοι" αλλά θα δυσκολευτείτε να πάτε, οι έμποροι δεν μιλούν αγγλικά και υπάρχει επιφύλαξη από τους ντόπιους προς τους "ξένους")

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
εγω το καλοκαιρι που πεταξα με gulf για μπανγκογκ το ξενοδοχειο λεγοταν four κατι ( φυσικά οχι four seasons ) και ήταν αθλιο να το πω?.. κατω ειχε ενα σκυλαδικο με ανατολικοευρωπαιες κονσοματρις..
αλλα who cares? ειχε και αυτο την πλακα του .. a good story for my grandchildren :)
στις 4 το πρωι μας χτυπησε την πορτα ενας τυπος και μας εφερε ενα σαντουιτς και ενα χυμο , δεν ειχε ουτε μπουφεδες ουτε πρωινα..
και οι αλλοι στο αεροπλανο ειχαν παρομοια εμπειρια απο επιεικως απαραδεκτα ξενοδοχεια..βεβαια αν εχει καθυστερηση και χασεις αλλη πτηση θα σε πανε σε σουπερ ξενοδοχειο στο bahrein ( το ξερω απο σιγουρη πηγή)
βιζα για ταυλανδη δεν χρειαζεσαι..
εγω bangkok εμεινα στην chinatown στο Shanghai Inn Bangkok In Chinatown Yaowaraj Area
διναμε 40 ευρω το βραδυ το δικλινο με μια προσφορα που βρηκαμε.. ήταν το τελος ενος μηνα ταξιδιου στην ασια & θέλαμε λιγη καλοπέραση..
ειχε φανταστικο μασαζ επισης μεσα στο ξενοδοχειο.. το προτεινω!!!
και εκει κοντα εχει πεντανοστιμα duck noodles με μια κολα 1 ευρώ - 50 baht στο hong kong noodles , οδος trok itsaranuphap και τελεια θαλασσινα αλλα λιγο πιο ακριβα στο j & K seafood stalls ακριβως διπλα απο το ξενοδοχειο στο Yaowaraj Road

επισης μην παραλειψεις μασαζ στο wat pho!

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
Κάτι ακόμη βρε παιδιά.......

Εάν φτάσουμε στην Μπανγκόκ στις 7,15, είναι παρακινδυνευμένο να πάρουμε εσωτερική πτήση της ΑIR ASIA στις 10.40? Θέλω να πώ: ο χρόνος είναι αρκετός για έλεγχο διαβατηρίων, να πάρουμε αποσκευές από την πρώτη πτήση και να κάνουμε και το check-in για την επόμενη πτήση?

Επίσης με AIR ASIA έχει ταξιδέψει κανείς? Εντυπώσεις?
μεινε bangkok γιατι η gulf air συχνα εχει καθυστερησεις.. η συνταξιδιωτισσα μου αργησε και εχασε την πτηση για ανοι & ηρθε την επομενη μερα αφου ευτυχως βρηκε αλλη θέση..
η air asia ειναι σουπερ, ταξιδεψα hanoi - bangkok με ολοκαινουργιο αεροπλανο φετος το καλοκαιρι..
επισης αν θες εχω στην μπανγκοκ ενα σουπερ ταξιτζη τον sunt που ξερει πολυ καλα αγγλικα .. ειναι κινεζικης καταγωγής ταυλανδος , μπορει να σε παει και day trips πχ ayutthaya

varioAthens

Member
μεινε bangkok γιατι η gulf air συχνα εχει καθυστερησεις.. η συνταξιδιωτισσα μου αργησε και εχασε την πτηση για ανοι & ηρθε την επομενη μερα αφου ευτυχως βρηκε αλλη θέση..
η air asia ειναι σουπερ, ταξιδεψα hanoi - bangkok με ολοκαινουργιο αεροπλανο φετος το καλοκαιρι..
επισης αν θες εχω στην μπανγκοκ ενα σουπερ ταξιτζη τον sunt που ξερει πολυ καλα αγγλικα .. ειναι κινεζικης καταγωγής ταυλανδος , μπορει να σε παει και day trips πχ ayutthaya

Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλες τις πληροφορίες!!! :D
Τον ταξιτζή πώς τον βρίσκω??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος