• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πληροφορίες για Gulf Air και για Μπανγκόκ

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
απο νωρις το πρωι μεχρι τις 10-11 το βραδυ αν θυμαμαι καλα!
αλλα ουτως η αλλως μετα το βραδυ μπορεις να παρεις ταξι γιατι δεν εχει την απιστευτη κινηση της ημερας και η τιμη ειναι εξευτελιστικη:)

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Τα περισσότερα πολυτελή ξενοδοχεία είναι δίπλα στο ποτάμι, σε ουρανοξύστες σαν και αυτόν του Millennium Hilton. Για άλλη μια φορά, για το που θα μείνει κάποιος εξαρτάται από τα γούστα του και τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να ξοδέψει. Πάντως τα περισσότερα από αυτά τα ξενοδοχεία δεν είναι κεντρικά και δεν έχουν πολλά πράγματα κοντά (εστιατόρια, bar κτλ). Επίσης η Bangkok είναι πόλη που μπορείς να βρεις με 20-30ευρώ τη βραδιά ένα άνετο και σύγχρονο δίκλινο (και με πολύ λιγότερα για όχι τόσο σύγχρονο), δεν βρίσκω το λόγο να δώσει κάποιος 100+ ευρώ για πολυτελή ξενοδοχείο. Ειδικά αν σκοπεύει να δει την πόλη (και πίστεψε με, έχει πάρα πολλά για να δει) και οι ώρες που θα περάσει στο ξενοδοχείο είναι ελάχιστες. Φυσικά, όλα είναι θέμα γούστου, συνηθειών και άποψης.

Η περιοχή γύρω από τη Khao San rd λέγεται Banglamphu. Αν καμία από τις περιοχές αυτές δεν σε καλύπτει (μα τι ψάχνεις πια; :p) υπάρχουν πολλά και στην περιοχή Siam που είναι η περιοχή με τα ακριβά εμπορικά κέντρα (τιμές ευρώπης) και ουρανοξύστες. Υπάρχει επίσης και το χάος της Chinatown, το οποίο είναι αρκετά αυθεντικό αλλά δεν έχει και πάρα πολλά πράγματα γύρω. Τουλάχιστον όχι αυτά που θα ενδιέφεραν ένα δυτικό τουρίστα.

varioAthens

Member
απο νωρις το πρωι μεχρι τις 10-11 το βραδυ αν θυμαμαι καλα!
αλλα ουτως η αλλως μετα το βραδυ μπορεις να παρεις ταξι γιατι δεν εχει την απιστευτη κινηση της ημερας και η τιμη ειναι εξευτελιστικη:)
Ωραία! Θα το κοιτάξω και σε ευχαριστώ :):) !

varioAthens

Member
Πάντως έχω βρεί και ένα super ξενοδοχείο 4* (δεν έχω κλείσει) με 49,5€/βραδυά στη Silom! Καλά είναι εκεί?

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
αχ!ειπαμε ειναι θεμα γουστου και ποσα θελει να διαθεση ο καθενας και τη ποιοτητα θελει για τις διακοπες του!
ρωτησε γνωμες για ξενοδοχεια και εγω ειπα την δικια μου εμπειρια και συστησα ενα πραγματικα καθαρο ξενοδοχειο γιατι και στο προηγουμενο που εμενα ηταν υποτιθεται 5*και μαλιστα ειδα και τον πρωθυπουργο εκει μια μερα,αλλα οι κατσαριδες εκαναν παρτυ:haha:ευτυχως εμενα στον 28ο και μαλλον δεν ειχαν το κουραγιο να ανεβουν τοσους οροφους:haha:
παντως πληροφοριακα εχει ενα εστιατοριο διπλα ακριβως με θεα στο ποταμι και πολυ φθηνο,εχει και αλλα στο πισω δρομο αλλα δεν πηγα εκει,οπως επισης εχει και ακριβως απεναντι που ειναι ενα εμπορικο και σε παει το καραβακι.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Πάντως έχω βρεί και ένα super ξενοδοχείο 4* (δεν έχω κλείσει) με 49,5€/βραδυά στη Silom! Καλά είναι εκεί?
Κανε λιγες μερες υπομονη ναρθει η Κικι με φρεσκα νεα απο Ταιλανδη!!
Η silom ειναι πολυ καλη περιοχη.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Πάντως έχω βρεί και ένα super ξενοδοχείο 4* (δεν έχω κλείσει) με 49,5?/βραδυά στη Silom! Καλά είναι εκεί?
Εμένα αυτή η περιοχή δεν μου πολυάρεσε (δεν έμεινα ποτέ εκεί, μόνο βόλτες). Είναι κοντά στη Patpong που είναι το σεξοτουριστικό κέντρο της Bangkok. Έχει πολλά στριπτιτζάδικα και πορνεία αλλά και πολλά κανονικά bar και εστιατόρια και τη νυχτερινή αγορά της Patpong (ότι απομίμηση μάρκας ψάχνεις, πειρατικά cd και dvd, ηλίθια και κιτσάτα σουβενίρ κτλ). Είναι όμως δίπλα στο όμορφο Lumphini Park (προσωπικά το έχω ονομάσει το Central Park της Bangkok :D).

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
αχ!ειπαμε ειναι θεμα γουστου και ποσα θελει να διαθεση ο καθενας και τη ποιοτητα θελει για τις διακοπες του!
ρωτησε γνωμες για ξενοδοχεια και εγω ειπα την δικια μου εμπειρια
Καλά έκανες. Μας έχουν φάει εδώ μέσα οι τσακωμοί επειδή στον έναν δεν αρέσουν τα γούστα του άλλου και παρεξηγιέται!! :haha::haha:
Την ποιότητα όμως την αντιλαμβάνεται διαφορετικά ο καθένας και δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την τιμή. Κάποιος ποιότητα θεωρεί να έχει δορυφορική τηλεόραση και πισίνα και κάποιος να άλλος το να κάτσει με τον ιδιοκτήτη του guesthouse στα σκαλάκια, να πίνει μπύρες και να μιλάνε για τις χώρες τους. :D

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
και εγω το ιδιο περιπου θα πω για την περιοχη silom,το πρωι ειναι εμπορικο κεντρο με επιχειρησεις,εμποριο κλπ και το βραδυ ειναι σεξοτουριστικο κεντρο οπως ειπωθηκε,εχει και απλα μπαρακια αλλα.....στην συγκεκριμενη νυχτερινη αγορα δεν εκανα καν τον κοπο να παω γιατι ειχα ειδη πληροφορηθει οτι πολυ πολυ πιο ακριβη,παντως οταν πας αν ειναι ακομη ανοιχτη η suan lum night bazaar οπως λεγεται ειναι ωραια.

varioAthens

Member
Κάτι ακόμη βρε παιδιά.......

Εάν φτάσουμε στην Μπανγκόκ στις 7,15, είναι παρακινδυνευμένο να πάρουμε εσωτερική πτήση της ΑIR ASIA στις 10.40? Θέλω να πώ: ο χρόνος είναι αρκετός για έλεγχο διαβατηρίων, να πάρουμε αποσκευές από την πρώτη πτήση και να κάνουμε και το check-in για την επόμενη πτήση?

Επίσης με AIR ASIA έχει ταξιδέψει κανείς? Εντυπώσεις?

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ρίξε μια ματιά σ' αυτό Khao San Road Hotels - Sleep Withinn Khao San Road, Bangkok Thailand

Εγώ έκλεισα για το Πάσχα που θα είμαστε εκεί. Για 22 ? τη βραδιά φαίνεται σούπερ και είναι στην περιοχή της Khao San Road. Βρήκα καλά σχόλια σε κάποια σάιτ (αν και λίγα γιατί άνοιξε πριν ένα μήνα).

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Ρίξε μια ματιά σ' αυτό Khao San Road Hotels - Sleep Withinn Khao San Road, Bangkok Thailand

Εγώ έκλεισα για το Πάσχα που θα είμαστε εκεί. Για 22 ? τη βραδιά φαίνεται σούπερ και είναι στην περιοχή της Khao San Road. Βρήκα καλά σχόλια σε κάποια σάιτ (αν και λίγα γιατί άνοιξε πριν ένα μήνα).
Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά κοιτώντας το χάρτη στο site, είναι στον από πάνω δρόμο από την Khao San, το δρόμο με το πολύ street food!! Ειδικά στην αρχή, στη διασταύρωση με τη Chakraphong!! τα θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια!! Δεν είναι πολύ ήσυχος δρόμος πάντως αλλά καμία σχέση και με το χαμό της Khao San. Εγώ προτιμώ τον ίδιο δρόμο (Rambutti) αλλά από την άλλη πλευρά της Chakraphong (πηγαίνοντας προς το ποτάμι) που είναι πιο ήσυχα αλλά έχει ζωή και είναι 5' από το χαμό της Khao San.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα