panlek30
Member
Μπορεις να μου δωσεις ενδεικτικα καποια μερη;Φυσικά. Και νησάκια και στις ζούγκλες του βορρά. Μη περιμένεις και μηδέν τουρισμό βέβαια.
Μπορεις να μου δωσεις ενδεικτικα καποια μερη;Φυσικά. Και νησάκια και στις ζούγκλες του βορρά. Μη περιμένεις και μηδέν τουρισμό βέβαια.
Ευχαριστω, αν κ δεν ειναι αυτο που ψαχνω...Τα νησιά πέριξ του Κο Τσάνγκ π.χ.
1ον) πού αλλου στην Ασια εχεις παει;Γενικη ερωτηση προς αναζητηση νεου προορισμου : Για καποιον που εχει γυρισει λιγο Ασια, η Ταϊλανδη εχει να δωσει κατι παραπανω; Την αποφευγω επειδη ειναι πολυ mainstream αλλα δεν ξερω αν κανω κ καλα. Εχει μερη που να σου προσφερουν μοναδικες εικονες και να μην ειναι τοσο τουριστικα;
Μπαλι, Καμποτζη, Σρι Λανκα, Βιετναμ (αφηνω εξω αραβικη χερσονησο, Τουρκια κτλ γιατι ειναι αλλη κατηγορια).1ον) πού αλλου στην Ασια εχεις παει;
2ον) τι ακριβως ψαχνεις;
Μετα απο αυτα που εχεις παει και δεδομενου οτι δεν πολυτρελαινεσαι για παραλιες, δεν νομιζω οτι η Ταυλανδη θα σε ενθουσιασει.Μπαλι, Καμποτζη, Σρι Λανκα, Βιετναμ (αφηνω εξω αραβικη χερσονησο, Τουρκια κτλ γιατι ειναι αλλη κατηγορια).
Δεν πολυτρελαινομαι για παραλιες (δεν με χαλανε απλα δεν αποτελουν πρωταρχικο κριτηριο επιλογης). Τα πολιτιστικα σε συνδυασμο με φυση (πεζοποριες) μου αρεσουν.
Ενδεικτικά μέρη δεν θα σου πω γιατί όλα είναι πολύ όμορφα και είναι αμέτρητα όπου και να πας και ας είναι τουριστικά,Μπορεις να μου δωσεις ενδεικτικα καποια μερη;
Δεν διαφωνω αλλα δεν ψαχνω μερος για να παραθερισω οικονομικα. Ψαχνω το κατι διαφορετικο. Ισως να παιξει βορεια Ταϊλανδη με κανα Λαος.Θα σου πω όμως ότι μετά από πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να ξεχειμωνιάζουμε εκεί γιατί προσφέρει ποιότητα εξαιρετικά χαμηλό κόστος ζωής άλλα κυρίως ασφάλεια, κάτι που η λατινική Αμερική αν και μου αρέσει δεν έχει.
Το κάτι διαφορετικό η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ ταξιδεύεις τόσο πιο δύσκολα θα το βρίσκεις. Στο τέλος όλα μοιάζουν λίγο η πολύ.Δεν διαφωνω αλλα δεν ψαχνω μερος για να παραθερισω οικονομικα. Ψαχνω το κατι διαφορετικο. Ισως να παιξει βορεια Ταϊλανδη με κανα Λαος.