Για αυτές τις εσωτερικές πτήσεις ναι όντως τόσο είναι οι τιμές. Ακριβά είναι για να πας στο koh samui.Οπότε ξεκινήστε με Bangkok, μετά Βορρά και μετά Πουκετ. Το Σαμουι θα το έκανα σε άλλο ταξίδι. Το Πουκετ και η πλευρά του έχει ψωμί.
Ταξίδι στην Ασία σημαίνει νερό εμφιαλωμένο! Σε μία τόσο τουριστική χώρα όσο η Ταϊλάνδη θεωρητικά είναι safe τα εστιατόρια. Και λέω θεωρητικά γιατί εγώ που είμαι λάτρης του Asian street food σε όλα μου τα ταξίδια δεν έπαθα τίποτα και την πάτησα από κυριλέ εστιατόριο στο Πουκετ... Με λίγη προσοχή πάντως και τηρώντας βασικούς κανόνες υγιεινής είναι οκ, μην αγχώνεσαι!
Δεν ξέρω για τρένο. Αεροπλάνο και πάλι αεροπλάνο!Αν και δεν έχω πετύχει ποτέ τέτοιες τιμές(100σταρια). Έχει αρκετές loco αεροπορικές που μπορείς να ψάξεις. Τύπου nok air. Ενδεικτικά, Bangkok - Chiang Mai τον Ιανουάριο δίνει γύρω στο 30αρι (το άτομο). Και Chiang Mai - Phuket περίπου 70. Ψαξτο λιγάκι!
Επίσης για πουκέτ λέμε να πάμε μια μονοήμερη james bond, άλλη μια phi phi, άλλη μια krabi. Για μέσα στο πουκέτ, εκτός από την πατόνγκ έχεις να προτείνεις άλλες παραλίες;
Επίσης τι άλλο προτείνεις γενικά για πουκέτ;