GTS
Member
Με έχεις πείσει!! Λέω να μείνω 3 ημέρες νότια και τις υπόλοιπες εκεί που λες....έτσι θέλω, φύση και πάλι φύση....Εγω δε θα'κλεινα ξενοδοχειο εκτοs απο τιs 2 πρωτεs νυχτεs - οπωs κανω παντα.
Συνιστω να μεινειs 2-3 μερεs το πολυ στη Βoca chica που ειναι μολιs 10 λεπτα απο το αεροδρομιο , μια παραλια ωραια με μαγαζια , βολικη για να παs γρηγορα στο δωματιο σου να ηρεμησειs μετα την πτηση.
Απο κει με αυτοκινητο παs ανετα μια ολοημερη προs Πουντα Κανα για μπανακι (κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να μεινειs και εξηγω στο αρθρο μου το γιατι) και αλλη μια στο Bayahibe για να περασειs στο isla Saona που πραγματικα αξιζει.Κρατα την τελευταια μερα πριν την πτηση σου για την πρωτευουσα Santo Domingo.
Ολεs τιs υπολοιπεs μερεs αφιερωσε τεs στη χερσονησο Σαμανα και μεινε στο Las Terrenas στην Playa Bonita. Εχει πολλα πραγματα να κανειs και να παs.
Εισαι τυχεροs γιατι αυτη την εποχη που παs ειναι η περιοδοs που ζευγαρωνουν οι φαλαινεs και μπορειs να παs για Whale watching , να παs με βαρκα στο παρκο Los Haitises να δειs τιs σπηλιεs των ιθαγενων Ταινο , να κανειs ιππασια μεχρι τουs καταραχτεs Λιμον , να επισκεφτειs το περιφημο νησι του Μπακαρντι , την πανεμορφη Ρινκον...και θα λεω μεχρι αυριο αν με αφησετε..
Ριξε μια ματια για ξενοδοχεια στην περιοχη αν δεν το ξερειs ηδη www.samana.net οι φωτογραφιεs που θα δειs αδικουν πολυ το μεροs , μιλαμε για παραδεισο!!
Λες να μη κλείσω από εδώ ξενοδοχείο στο Las Τerrenas ε? Να δω από κοντά και να αποφασίσω? (αλήθεια, έχεις να προτείνεις κάτι? )
Επίσης, με το αμάξι πόση ώρα θέλω (αν θελήσω) να πάω ξανά προς Punta Cana κτλ??
(Είσαι θησαυρός)