Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Πονηρή. :LOL:
Δεν εισαι η μονη αοματη, εγω διαβασα το τζιτζικι....τζατζικι,λες να πειναω.Παντως δεν σκεφτηκα τιποτα πονηρο σαν και σενα.Billy μου με μενα γελαω γιατι οντωs διαβασα αλλο η αοματη..
Εισαι τυχεροs πολυ που μενειs εκει!
Εμειs εδω στην Αθηνα την πατησαμε μιλαμε.
Ανεπνευσε τον καθαρο σου αερα και στειλε μια μπουκαλα κι εδω!
Σκοπεύω να νοικιάσω αυτοκίνητο φυσικά, να γυρίσω ΟΛΟ το νησί και να πάω όπου μπορώ, θα ταξιδέψω ανεξάρτητος και αν κατασταλάξω για το πού θα μείνω ίσως κλείσω και από εδώ ξενοδοχείο...ουφ, αυτά1.Το αεροδρομιο που θα προσγειωθειs εχει σημασια αναλογα με το ποια περιοχη διαλεξεs να μεινειs.
Αν σκοπευειs να περιοριστειs στο νοτιο τμημα του νησιου , το Las Americas κοντα στην Boca chica.
Αν σε ενδιαφερει το βορειο τμημα , τοτε επελεξε το Puerto Plata.
Αν το κοστοs των αεροπορικων εχει μεγαλη διαφορα (εγω βρηκα αρκετα πιο φθηνα εισιτηρια για Las Americas με Iberia) , και το οικονομικο θεμα παιζει ρολο για σενα , διαλεξε το πιο οικονομικο και πηγαινε μετα εκει που θελειs.
2. Η συμβουλη μου ειναι να κανειs τιs μερεs 15 και να παs παντου. Μια φορα θα παs , και 3 μερεs μπορει να κανουν τη διαφορα.
Για να βοηθησω περισσοτερο , πρεπει να μου πειs αν θα κλεισειs απο εδω ξενοδοχειο , αν σκοπευειs να νοικιασειs αυτοκινητο και να ταξιδεψειs ανεξαρτητα , αν θα μεινειs σε ενα μεροs και σε ενα ξενοδοχειο ολεs σου τιs μερεs κλπ , για να καταλαβω τι πρεπει να σου πω..