go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Ναι ειναι σιγουρο οτι δεν χρειαζεται.Και εχω ακουσει οτι και η χαρτουρα κατα την αφιξη καταργηθηκε.
Έτσι ακριβώς!! Δεν είναι δα και άσχημο να οδηγείς στο παράδεισο, χωρίς αυτοκίνητα και κίνηση, μέσα στο πράσινο, ψάχνοντας σπιθαμή προς σπιθαμή για το κάλλος....θα μου τα πεις εν καιρώ αν αξίζει να πάω Πουέρτο Πλάτα και Σόσουα. Stay in touchΘα ελεγα οτι ναι βολευει. Το Las Terrenas μου αρεσε παρα πολυ γιατι τα ειχε ολα!
Μπαρακια πανω στην αμμο , ωραιο κοσμο , μουσικη , χρωμα, αλλα ταυτοχρονα μπορουσεs να εισαι σε μια παραλια ολομοναχοs.
Το Las Galeras ηταν πολυ πιο ησυχο χωριs καθολου ζωη τη νυχτα.Εμενα μου αρεσει και αυτο..
Η πιο μακρινη σου αποσταση μεσα στη χερσονησο αν μεινειs Las Terrenas θα ειναι για Las Galeras και Rincon που απεχουν 75 χλμ. Οι καταραχτεs El Limon (must see!!!) 15 χλμ
Εγω τα γυριζα 5 φορεs τη μερα..εξαλλου ειναι τοσο μα τοσο ομορφεs οι διαδρομεs..
Το Σαντο Ντομινγκο απεχει περιπου 240 χλμ και το Πουερτο Πλατα (η Σοσουα) 170 χλμ προs τα δυτικα τηs χερσονησου
Hλια μη σου φαινεται περιεργο,εγω παντα αυτο κανω!!Όταν εννοείς δεν τα είχες κλείσει απο εδώ?Ούτε μόνη ου από ίντερνετ?Πήγες εκεί κ έψαχνες?