• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Turkish Airlines Τurkish Airlines

tatooine

Member
σε ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου μπηκα πριν λιγο και με χαρα ειδα οτι στις μπιζνες και για ηπα και για βιετναμ εχουν ηδη δωσει θεση και οπως τις ηθελα, στις οινονομικες δεν δειχνει κατι λογικο.
Δώσαν θέσεις από μόνοι τους χωρίς την δικιά σου παρέμβαση, αυτόματα δηλαδή; έδωσε τις θέσεις το τηλεφωνικό της αιγαίου, ή το τηλεφωνικό της τουρκις;
Είδες τις θέσεις από την διαχείριση της κράτησης στο σαιτ της αιγαίου; Η σε αυτό των Τούρκων

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Δώσαν θέσεις από μόνοι τους χωρίς την δικιά σου παρέμβαση, αυτόματα δηλαδή; έδωσε τις θέσεις το τηλεφωνικό της αιγαίου, ή το τηλεφωνικό της τουρκις;
Είδες τις θέσεις από την διαχείριση της κράτησης στο σαιτ της αιγαίου; Η σε αυτό των Τούρκων
το πρωτο! χωρις να κανω κατι δωσαν θεσεις! τις βλεπω στην διαχειριση κρατησης της aegean

marian90

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα σας, έχει πάρει κανείς αποζημίωση από την Turkish για καθυστέρηση πτήσης; Είχαμε πάνω από 4 ώρες καθυστέρησης. Μπήκαμε σε μια φόρμα στην ιστοσελίδα της αεροπορικής και κάναμε refund request form και δε μας ζήτησε να προσθέσουμε άτομο άρα το άλλο άτομο θα κάνει ξεχωριστά, ούτε ξέρουμε α χρειάζεται να ανεβάσουμε κάτι.

marian90

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα σας, έχει πάρει κανείς αποζημίωση από την Turkish για καθυστέρηση πτήσης; Είχαμε πάνω από 4 ώρες καθυστέρησης. Μπήκαμε σε μια φόρμα στην ιστοσελίδα της αεροπορικής και κάναμε refund request form και δε μας ζήτησε να προσθέσουμε άτομο άρα το άλλο άτομο θα κάνει ξεχωριστά, ούτε ξέρουμε α χρειάζεται να ανεβάσουμε κάτι.
Έκανα το πρώτο αλλά λέμε μήπως είναι λάθος και θέλει το δεύτερο να κάνουμε
Screenshot_20241227_191843_com.android.chrome.jpg

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Skg-jnb μεσω ist δε βγάζει κάρτες επιβίβασης, μου λέει ότι πρέπει να γίνει παραλαβή από το αεροδρόμιο. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Skg-jnb μεσω ist δε βγάζει κάρτες επιβίβασης, μου λέει ότι πρέπει να γίνει παραλαβή από το αεροδρόμιο. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό?
Όχι σε αυτή τη διαδρομή, αλλά ναι.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ναι,ούτε στο skg ist και το ανάποδο μπορούσα να κάνω on line checin, ,,, όχι μόνο εγώ και πολλοί άλλοι, κολλάει το σύστημα τους;;;δεν ξέρω τι συμβαίνει Μ αρέσει που το διαφημίζουν για αποφυγή ταλαιπωρίας τρομάρα τους και αναγκάζεσαι και μόνο με χειραποσκευη να στήνεται στην ουρά,το τσεκιν ξεκινάει 2 ώρες πριν την πτήση αλλά επειδή ακριβώς μαζεύεται πολύς κόσμος που περιμένει λόγω αυτής της ανοησίας ..πήγαινε νωρίτερα,αρκετά νωρίτερα εφ όσον έχεις και διπλή πτήση,για να διαλέξεις και θέση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.751
Μέλη
39.491
Νεότερο μέλος
kmkostas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom