αθηνα123
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????????????????
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησια μαρκισας
αυτο με τα ζωνιανα πολυ καλο
:roll::roll::roll::roll:??????????Συγνώμη σε άλλη χωρα πήγα και μάλιστα 2 φορές και μου είπαν ψέματα
ναι βρε παιδια... κι εγω δεν εχω την ιδια αποψη με το rethimno.... μου φαινεται υπερβολικη, χωρις να θελω να το προσβαλω, αλλα ειπα να μην γραψω πρωτη την απαντηση μου... περυσι πηγα και φυσικα θα ξαναπαω, αλλα δεν μου ειπε κανενας οτι η Αιγυπτος ειναι "μπροστα" απο εμας...και επεσα απο τα συννεφα. Στον Νείλο οπως εχω γραψει ετσι ειναι η κατασταση αλλα αυτοι ειναι χαρουμενοι εκει... τι να κανουμε... μαλιστα ειδα και μια σοκαριστικη σκηνη κοντα στην ακτη, (που δεν θα το ξεχασω ποτε) αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι να το αλλαξω. Ουτε τοσο "γυφτοι" ηταν με τα μπουρμπουαρ, αμα τους το ξεκοβες, τελειωνε το θεμα...
μαλλον φιλε/η rethimno ειχες προετοιμαστει για κατι πιο Ευρωπαικο... και αποστειρωμενο και σε χαλασε τοσο...
Εγω τωρα τι να πω!!!!!:roll::roll::roll::roll:??????????
τρείς φορές και θέλω πάλι!!!!!! τι έγινε λάθος ??????????
εγώ έχω τελικά τι να πω!!!! έχομε εντελώς διαφορετικό ταξιδιωτικο μάτι...Εγω τωρα τι να πω!!!!!
ξανθια, γαλανοματα μου Rerthimno, (συγνωμη που δεν το συγκρατησα) παντα κραταω το το ρεζουμε απο τις ιστοριες και αυτο ηταν οτι ησουν απογοητευμενη απο το ταξιδι με μερικες λάμψεις ενθουσιασμου (που να σου πω την αληθεια με χαλασε πολυ που εμεινες στα αρνητικα γιατι ειναι κι αυτα μερος της γοητειας του).αγαπητη φιλη μαλλον δεν διαβασες καλα το ταξιδι μου, δεν τα δειχνω ολα μαυρα ειδα αρκετα πραγματα που εντυπωσιαστηκα αλλα sorry οταν ανοιξω τη πετσετα μου και σκασει μυτη μια λευκη κατσαριδουλα εν ωρα φαγητου δεν θα θυμηθω εκεινη τη στιγμη το ναο του καρνακ ...για να ξεχασω το συμβαν, ουτε τα σκουλικια που βρηκα στους χουρμαδες μεσα και μου χαμογελουσαν......να θυμηθω τοτε τη κοιλαδα των βασιλεων.....
και επειδη με γραφεις φιλε/η rethimno στο κειμενο γραφω οτι ειμαι ξανθια γαλανοματα...ειδες που δεν το διαβασες καλα? σε εχω συγχωρησει ηδη....φιλακιαααααα
ναι fellow,το πάν ειναι να ξέρεις που πάς !!! και τι θα δείς!!!και τι σε περιμένει...επειδή τα ταξίδια μου συμβαίνει να ειναι απο αυτά που έχουν πολύ χρώμα ,γεύσεις ,πολιτισμό και αρχαιότητες ,ενίοτε και τρελή φύση,ξέρω τι γίνεται και μελετώ πολύ πρίν πάω,η βαλίτσα μου έχει μόνο τα απαραίτητα για μένα,και κατα τα 80% περιέχει πραγματάκια που θα κάνουν τα παιδιά για λίγο χαρούμενα...ειδικότητα μου τα σχολεία που θα τα επισκευτώ,θα μιλήσω μαζί τους ,θα παίξω μπάλα που κουβαλώ,θα φάμε μαζί ολες τις λιχουδιές ,θα πάρουν τα δωράκια τους στυλό και ολα τα σχετικά,και αυτή θα ειναι η καλύτερη μου μέρα!!! το εκπληκτικότερο ειναι οι επισκέψεις μου σε υποτυπώδη σχολεία απο καλάμια μέσα στις ζούγκλες ,και το αντίτιμο...το χαμόγελο τους και η αγκαλιά τους!!!Έκανα και εγώ αυτό το ταξίδι πριν μερικά χρόνια και φυσικά
Παρεπιμπτώντος πήρα βιολογικά καρότα Θήβας από το σούπερ μάρκετ και είχαν σκουλικάκια μέσα!!