• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Περι συναισθηματων

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Είναι στιγμές που με παίρνει από κάτω και σκέφτομαι πω θα μείνει έτσι για πάντα και ότι ο δρόμος της επιστροφής στον άνθρωπο που ήταν δεν θα βρεθεί αλλά ύστερα τραβάω τον εαυτό μου ψηλά και πιστεύω πολύ βαθιά αυτό μου μόλις είπες. Σιγά σιγά θα σηκωθεί. υπομονή...

Είσαι διπλα με υπομονη με την καταλληλη αγωγη και ψαχνεις μια χαραμαδα στις μαυρες σκεψεις του για να σπασεις την αλυσιδα και να γινει η αρχη.

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Είχε γίνει η αρχή αλλά μετά υπήρξε πτώση και μάλιστα χειρότερη από την πρώτη. Αλλά θα ξαναγίνει και εύχομαι μετά να υπάρξει πτώση αλλά μόνο βελτίωση.

Tripakia μπράβο σου που στήριξες τον άνθρωπο που υπέφερε, πολλοί άνθρωποι αντίθετα έχουν την τάση να κρύβονται στα δύσκολα και να νοιάζονται πιο πολύ για τον εαυτό τους.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αυτη τη φορα θα σας γραψω σοβαρα. Πολυ σοβαρα. Θα ειναι η πρωτη φορα, ισως και η . Ευχομαι το ιδιο για σας και τους ανθρωπους που αγαπατε. Και παλι σας ευχαριστω που με στηριξατε, οταν το ειχα αναγκη.

Διαβαστε το αρθρο εδω
Αφου δεν μπορω να πατησω ευχαριστω,θα γραψω απλα +1 .......

manelaki

Member
H καταθλιψη εμπλεκεται αμεσα με το μελλοντικο μου επαγγελμα και ευελπιστω να βοηθησω πολυ κοσμο. Δε ξερω αν οι δικοι σου παρακολουθησαν προγραμματα εργοθεραπειας και κατα ποσο τους βοηθησε. Δυστυχως η καταθλιψη ειναι μια ασθενεια η οποια συνεχως εξαπλωνεται και μας πλησιαζει ολο και περισσοτερο καθε μερα! Ειναι τρομερο... Ειναι πολυ δυσκολοτερο να σταθεις σ'εναν ανθρωπο που αγαπας κι εχει ψυχολογικα προβληματα παρα σωματικα. Συγχαρητηρια λοιπον που βοηθησες τους ανθρωπους σου κι ευχομαι να ειναι οσο το δυνατον πιο ηρεμοι.
Να'σαι καλα και παντα υγιης.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Τώρα πήρα χαμπάρι το ποστ σου κολλημένε μου λονδινάκια.
Μπράβο που είχες το σθένος να μείνεις δίπλα στον άνθρωπό σου τόσο καιρό.
Σαχλαμπούχλες και ειρωνική η χαζομαρίστικα ποστ όλοι έχουμε γράψει κατά καιρούς, γιατί ακριβώς όπως παρατήρησες το έχουμε ανάγκη. Να γελάμε. ;)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τριπάκια,
συνέχισε να μας διασκεδάζεις, να μας κάνεις να γελάμε, να μας κρατάς συντροφιά, να μας "καρφώνεις " με τα πειραχτικά σχόλιά σου.
Υπάρχει εδώ μέσα κόσμος που σε εκτιμά και σε συμπαθεί. Που σε σκέφτεται, σε καλεί στις "μαζώξεις" και θέλει να σε γνωρίσει. Να γνωρίσει έναν άνθρωπο από τους λίγους που έχουν μείνει και που ακόμα κοιτούν με θετικό μάτι τη ζωή, χαμογελώντας κάθε πρωί.
Λύσε λοιπόν το εμπάργκο σου και μη δίνεις σημασία σε 3-4 βόδια . Βόδια και βλάκες υπήρχαν και θα υπάρχουν. Δεν είναι δίκαιο να το κάνεις. Η πλειοψηφία είναι μαζί σου.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Έλειπα και χαμπάρι δεν έχω για το τι έχει συμβεί, αλλά η απουσία του tripakia με στενοχωρεί.
Μου φτιάχνεις την ημέρα, φίλε μου!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Tripakias, ελπίζω να σου φτιάξει λίγο τη διάθεση...

Last edited by a moderator:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
και εγώ δεν ξέρω τι έγινε, αλλά ...+1

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πριν 5 μερες εχασα το πιο αγαπημενο μου προσωπο (το μεγαλυτερο στηριγμα στη ζωη του καθε ανθρωπου), τη Μανα μου... Μεχρι σημερα δεν εχω βρει το κουραγιο να κανω τιποτ' αλλο περα απο το να ποναω.

" Αυτη τη στιγμη νιωθω την αναγκη να σου πω ποσο πολυ σε αγαπουσα, σε αγαπαω και θα σε αγαπω. Να ξερεις πως θα 'μαι καλα και να μην ανησυχεις.
Καλο ταξιδι και καλη ανταμωση με τον μπαμπα. Καλο παραδεισο ματια μου. Θα ζεις παντα πλαι μου Αγγελε μου..."

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν πιστευω αυτο που διαβασα μολις τωρα .:xmas_sad:
Αγορι μου τι να πω ....εχω μεινει αναυδη....υπομονη και κουραγιο σου ευχομαι .Προσπαθησε οσο μπορεις να μενεις δυνατος για να σε βλεπει απο ψηλα η μανουλα και να νιωθει καλα .Στενοχωριεται οταν στενοχωριεσαι κ συ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα