tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Παραγωγης τινος; του εργοστασιου ή της ταινιας;''Φταίει το εργοστάσιο'', ατάκα από το Εξπρές του Μεσονυκτίου, παραγωγής Αλαν Πάρκερ αν θυμάμαι καλά.
Παραγωγης τινος; του εργοστασιου ή της ταινιας;''Φταίει το εργοστάσιο'', ατάκα από το Εξπρές του Μεσονυκτίου, παραγωγής Αλαν Πάρκερ αν θυμάμαι καλά.
Τον λες και αναίσθητοΤης ταινίας, πάντως τριπάκια για να πω και εγώ τη γνώμη μου για το θέμα που άνοιξες, θα πρέπει να είναι κάποιος εξαιρετικά ηλίθιος για να μην έχει κάποια μορφή κατάθλιψης στα χρόνια που ζούμε. Καλό είναι βέβαια να ελέγχεται.
Τώρα αυτό ακριβώς από που το συμπεραίνεις?Τον λες και αναίσθητο
Ναι μιλαω για τις περιπτωσεις που ο ανθρωπος χανει τη λογικη του και βρισκεται στο δικο του κοσμου. Υποφεροντας. Αστα να πανε ειναι, αμα δεν το 'χεις ζησει καλυτερα και ευχομαι να μην το ζησεις. Γι αυτο και το ανοιξα σαν θεμα, οποιος δεν γνωριζει να το ψαξει λιγο. Ειναι τοσο ευκολο να αποδεσμευτεις απο αυτη οταν δεν εχει προλαβει να σε καβαλησει και εξαιρετικα δυσκολο αν τα καταφερει και σε μαντρωσει.Της ταινίας, πάντως τριπάκια για να πω και εγώ τη γνώμη μου για το θέμα που άνοιξες, θα πρέπει να είναι κάποιος εξαιρετικά ηλίθιος για να μην έχει κάποια μορφή κατάθλιψης στα χρόνια που ζούμε. Καλό είναι βέβαια να ελέγχεται.
Από το ότι πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος για να μην επηρεάζεται από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας! Σ΄αυτό που είπες λοιπόν εγώ δεν διακρίνω μόνο την ηλιθιότητα αλλά και την αναισθησία! Πολλοί από μας δεν τους καίγεται καρφί τι συμβαίνει δίπλα μας, δυστυχώς!Τώρα αυτό ακριβώς από που το συμπεραίνεις?
για αυτο συμβαίνουν ολα αυτά...και που είσαι ακόμα!!!!!!!Από το ότι πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος για να μην επηρεάζεται από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας! Σ΄αυτό που είπες λοιπόν εγώ δεν διακρίνω μόνο την ηλιθιότητα αλλά και την αναισθησία! Πολλοί από μας δεν τους καίγεται καρφί τι συμβαίνει δίπλα μας, δυστυχώς!
Η αίσθησή μου είναι ότι, όποιος δεν έχει περάσει από τα αρχικά στάδια της κατάθλιψης, έστω και για λίγες "στιγμές" της ζωής του, είναι ή πολύ τυχερός ή πολύ στρουθοκάμηλος !............
Αστα να πανε ειναι, αμα δεν το 'χεις ζησει καλυτερα και ευχομαι να μην το ζησεις. .........
Οσοι δεν γνωριζετε ψαξτε το. Θα βοηθησετε ενα δικο σας ανθρωπο, ενα φιλο, ενα γνωστο, εναν ασχετο. .............
Με δυο λογια και δυο ματια ειπε. Ετσι ειναι αρκουν. Μονο να μην τους αφησετε να τους παρει απο κατω......
Αν δεν υπαρχει επαφη με το περιβαλλον, νομιζω η μονη λυση ειναι τα φαρμακα και η υπομονη. Οταν συνελθει επαφη με τη ζωη. Οχι απομονωση και κλεισιμο στο σπιτι. Χωρις βεβαια να ζοριζεται. Σιγουρα παντως ο γιατρος πρεπει να κανει δοκιμες στα φαρμακα μεχρι να πετυχει τη σωστη θεραπεια...Tripakia, βρίσκομαι σε αντίστοιχη κατάσταση τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Διαβάζοντας το κείμενό σου ήταν σαν να διαβάζω τις δικές μου σκέψεις.
"Πάντως, είναι πολύ δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο μερικές φορές, να καταφέρεις να βοηθήσεις κάποιον που βιώνει κατάθλιψη... όσο κι αν το θέλεις, όσο κι αν προσπαθείς ...
υπάρχουν στιγμές, δυστυχώς, που δεν μπορεί να δει ή δεν έχει τη δύναμη να δει, τίποτε τριγύρω του ................"
Και τότε, πείτε μου, τι κάνεις; Τι μπορείς να κάνεις; Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Τίποτα δεν βοηθάει, τίποτα. Κι έχεις και το άγχος μήπως η βοήθεια που προσφέρεις τελικά τα κάνει χειρότερα.
Σιγα σιγα θα σηκωθει, υπομονη."Οχι απομονωση και κλεισιμο στο σπιτι. Χωρις βεβαια να ζοριζεται."
Κι αν υπάρχει πλήρης άρνηση να βγει από την απομόνωση; Τι κάνεις χωρίς να πιέσεις; Μάλλον υπομονή. Ίσως ο χρόνος να βοηθάει.