• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Περι συναισθηματων

ANEL

Member
πραγματικά λυπάμαι πολύ ,αν και δεν βρίσκω λόγια που θα μπορούσαν να εκφράσουν συμπάθεια,συμπαράσταση... ή έστω να παρέχουν κάποιου είδους παρηγοριά..
όμως, έχοντας βρεθεί στη ίδια θέση με σένα πολλά χρόνια πριν,κατανοώ απόλυτα το να μη μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός του να πονάς...και ίσως δεν υπάρχει και λόγος να κάνεις κάτι άλλο..ο πόνος είναι γιατρός του εαυτού του σ΄αυτή τη περίπτωση και μέσα απ΄αυτόν σου εύχομαι να βγεις δυνατότερος,με μεγαλύτερη πίστη και αγάπη στη ζωή και με τη συνείδηση πως η μάνα μας δεν χάνεται ποτέ απ΄τη ζωή μας,αλλά ζει πάντα μέσα από εμάς!
καλή δύναμη...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ειλικρινά, ειλικρινά συλληπητήρια τριπάκια μου. Να είσαι δυνατός.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εχοντας βρεθει προσφατα στη θεση σου θα ηθελα να ξερεις,εστω και αν δε γνωριζομαστε σχεδον καθολου, οτι σε καταλαβαινω , νιωθω αυτα που νιωθεις και το μονο που μπορω να κανω ειναι να αφηνω το χρονο να κανει τη δουλεια του...

panosast

Member
φιλε συλληπητήρια..προσπαθησε να δειξεις δυναμη και κουραγιο να ξερεις πως σε βλεπει και θελει να εισαι χαρουμενος και ευτυχισμενος...

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
νασε καλα να τη θυμασαι..γιατι οσο θυμασαι την εχεις παντα ζωντανη στη ζωη σου..

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
φίλε μου τα θερμά μου συλλυπητήρια.
ευχαριστούμε που μας το είπες.
σημαίνει πως μας θεωρείς δικούς σου.
το ίδιο κι εμείς σε θεωρούμε, κι εύχομαι γρήγορα ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο σου

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Να ζήσεις και να είσαι καλά να τη θυμάσαι.

paefstra

Member
Εύχομαι να βρεις τη δύναμη. Σε χαρακτηρίζει ένας σπάνιος συνδυασμός ευφυίας και τρυφερότητας, και γι' αυτό θα τη βρείς. ε;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα