• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

trelenaki

New Member
@tripakias Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση !
Διάβασα καλύτερα τις κριτικές και για τα 3 ξενοδοχεία αλλά ανακάλυψα ότι το 3ο ( Agora) ξενοδοχείο έχει ψύλλους όποτε το απορρίψαμε o_O Ίσως κλείσουμε στο Exe αλλά ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για την τοποθεσία, αν είναι κεντρικά και κοντά στα σημεία ενδιαφέροντος και γενικά αν έχει η γύρω περιοχή να κάνεις κάτι τις βραδινές ώρες. Λίγες πληροφορίες παραπάνω για τη περιοχή θα με βοηθούσαν ή αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο κεντρικό ξενοδοχείο!

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
ειχα μεινει σ αυτο το ξενοδοχειο αρκετα χρονια πριν,τοτε δεν ειχε ψυλλους,αλλα η γυρω περιοχη ειχε πολυ νταλαβερι.Φετο την βρηκα πολυ πιο ησυχη!Φετος εμεινα σ ενα φρικτο και σε ενα πολυ καλο που με καλυψε απολυτα.Hotel De Roubaix λεγεται ,ειναι στο συνορο 2 και 3 διαμερισμα και εχει ολα τα βασικα,καθαρο και προσιτο.Η θεση του ειναι αριστη.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
@tripakias Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση !
Διάβασα καλύτερα τις κριτικές και για τα 3 ξενοδοχεία αλλά ανακάλυψα ότι το 3ο ( Agora) ξενοδοχείο έχει ψύλλους όποτε το απορρίψαμε o_O Ίσως κλείσουμε στο Exe αλλά ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για την τοποθεσία, αν είναι κεντρικά και κοντά στα σημεία ενδιαφέροντος και γενικά αν έχει η γύρω περιοχή να κάνεις κάτι τις βραδινές ώρες. Λίγες πληροφορίες παραπάνω για τη περιοχή θα με βοηθούσαν ή αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο κεντρικό ξενοδοχείο!
Η περιοχη του ειναι μια χαρα. Διπλα σε εναν απο τους πιο πολυσυχναστους σταθμους του Παρισιου. Σε κοντινη αποσταση απο την boheme Μονμαρτρη, τις περιοχες που δρα η γαλλικη bourgeoisie και τους ναους της καταναλωσης οπου κατακλυζονται απο τo enfant gate εγχωριο και εισαγωμενο ανθρωπινο δυναμικο της πολης. Pas mal du tout!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η περιοχη του ειναι μια χαρα. Διπλα σε εναν απο τους πιο πολυσυχναστους σταθμους του Παρισιου. Σε κοντινη αποσταση απο την boheme Μονμαρτρη, τις περιοχες που δρα η γαλλικη bourgeoisie και τους ναους της καταναλωσης οπου κατακλυζονται απο τo enfant gate εγχωριο και εισαγωμενο ανθρωπινο δυναμικο της πολης. Pas mal du tout!
Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι απαντάς μόνο και μόνο για να πετάξεις ότι Γαλλικούρα θυμηθείς :)

spiros_ts23

Member
Έχει μείνει κάποιος ευχαριστημένος με διαμονή σε καλό σημείο του Παρισιού και όχι παρά πολύ ακριβά;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχει μείνει κάποιος ευχαριστημένος με διαμονή σε καλό σημείο του Παρισιού και όχι παρά πολύ ακριβά;
Ναι. Αλλά πρέπει να είναι low season και να κλείσεις πολύ καιρό πριν (3 μήνες πριν είναι ήδη αργά).

anie

Member
Ταξίδι στο Παρίσι για 3 μόνο διανυκτερευσεις αρχές Φεβρουαρίου. Τη βοήθεια σας αγαπητά μέλη. Τιμή μέχρι 80 ανά βράδυ. Φυσικά θα θελαμε όσο πιο κοντά στο κέντρο, για να μη χάσουμε χρόνο σε μετακινήσεις και κυρίως σε κεντρικό ασφαλή δρόμο. Μετά από ατελείωτο ψάξιμο βρίσκομαι ανάμεσα στα ακόλουθα
1. Best western plus 61 http://www.booking.com/Share-wBlvy1
2. Ibys style Bercy http://www.booking.com/Share-Jx2MGi
3. Novotel Suites Paris Nord 18eme http://www.booking.com/Share-gCk4VB
4. Holiday Inn montmarte http://www.booking.com/Share-fkIWxy
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το 2 ειναι η καλυτερη επιλογη απο αυτα. Το 3 το ξεχνας, το σβηνεις, το διαγραφεις. Ουτε να πατησεις εκει, οχι να πας να μεινεις. Το 4 λυση αναγκης και το 1 λυση απελπισιας. Κοινως μονο το 2 μου γεμιζει το ματι.

anie

Member
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η σιγουριά σου, απλουστεύει την επιλογή μου. Το ξέχασα ήδη το 2. Να τολμήσω να ρωτήσω τον λόγο; υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο χρημάτων που να μου προτείνεις ;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η σιγουριά σου, απλουστεύει την επιλογή μου. Το ξέχασα ήδη το 2. Να τολμήσω να ρωτήσω τον λόγο; υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο χρημάτων που να μου προτείνεις ;
Το 3 ειπα να ξεχασεις. Στο 2 πηγαινε. Κρινω μονο με βαση την περιοχη. Τα αλλα ουτε μπορω να τα γνωριζω ουτε εχουμε τα ιδια γουστα για να τα λαμβανω υποψη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom