Alpha bank bonus

Billouk

Member
Προφανώς έπεσα σε ζώο τηλεφωνήτρια, από το ikea.gr απευθείας με τη πιστωτική μου ψώνισα γι αυτό εξαγριώθηκα περισσότερο και με έβαλε και αρκετή ώρα στην αναμονή να ρωτήσει και δεν ήξερε κανείς την επωνυμία του ΙΚΕΑ, περίμενε να δει ικεα στη καταχώρηση αυτή αλλά όταν εξαγριώθηκα πια και της είπα ότι θα γίνω εγώ μπαλάκι μου έστειλε στο ικεα και γυρνάει και μου λέει εγώ άλλη απάντηση δεν έχω να σας δώσω αν την είχα μπροστά μου...
Εντέλει έστειλα ξεχεστήριο μειλ χθες στην εξυπηρέτηση και μου απάντησαν πρωί πρωί ότι θα πιστωθούν όλοι οι πόντοι της συναλλαγής μέσα στις επόμενες 4 ημέρες (πιστεύω να είναι μετατρέψιμοι μη ξανα ξεκινήσω νέο κύκλο).
Μάλλον έπρεπε να το γράψεις και στο "ξεχεστήριο"! Μου είχε τύχει να μου τους πίστωσουν ορθά μετά απο αίτημα και να μη μετατρέπονται και έστειλα ξανά email με τον αριθμό αναφοράς .

maria91

Member
Στην aegean βλέπεις μόνο τους πόντους που μπορούν να εξαργυρωθουν εκεί για αυτό. Πλέον αν μαζεύεις πόντους από άλλες κάρτες η τα μίλια από δωρα της alpha, κάποιες προωθητικές, προθεσμίακες κλπ δε μετατρέπονται οπότε τα βλέπεις σαν πόντους αλλά οχι προς μετατροπή
Ολες οι αγορες ειναι απο την ιδια καρτα την Aegean Bonus Visa Premium.Οταν δηλαδη μια συνεργαζομενη επιχειρηση βαζει promo bonus ποντους Χ10 αυτοι οι ποντοι δεν ειναι εξαργυρωσιμοι?

Billouk

Member
Ολες οι αγορες ειναι απο την ιδια καρτα την Aegean Bonus Visa Premium.Οταν δηλαδη μια συνεργαζομενη επιχειρηση βαζει promo bonus ποντους Χ10 αυτοι οι ποντοι δεν ειναι εξαργυρωσιμοι?
Όλοι οι πόντοι προέρχονται από αγορές; πχ bonus πόντοι από προθεσμιακή ή παλαιότερα που υπήρχε το etable και έπαιρνες κάποιους από κράτηση δεν μετατρέπονται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.919
Μέλη
39.628
Νεότερο μέλος
Ioannis Asaridis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom