Καλα θα κανεις...ευχαριστω. Η αλλη λυση που βρισκω ειναι το διαμερισμα 11 με αυτο το ξενοδοχειο που εχει και καλυτερες κριτικες.
και μαλλον θα ακυρωσω και πα παω σε αυτο.
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-A013-ibis-paris-avenue-de-la-republique/index.shtml
το εκανα ηδηΚαλα θα κανεις...
Τελικά έκλεισα ξενοδοχείο στην περιοχή Κουρμπεβουά, το Best Western Rives de Paris La Defense. Το ξέρω ότι είναι λίγο μακρυά αλλά το φθηνότερο ξενοδοχείο στο κέντρο του Παρισιού είχε περίπου 650€, σχεδόν τα διπλά από ότι το ξενοδοχείο που κλείσαμε. Θα έχουμε λίγο περπάτημα, ελπίζω μόνο να μην είναι επικίνδυνα τις ώρες που θα επιστρέφουμε.Καλησπέρα σας.
Έχω κλείσει να πάω με την κοπέλα μου στο Παρίσι από 29 Δεκεμβρίου μέχρι 3 Ιανουαρίου. Ψάχνω να βρω ένα φθηνό ξενοδοχείο ή διαμέρισμα (στο οποίο να είμαστε μόνοι βέβαια). Το budget είναι βαριά βαριά 350-400€, αν βρεθεί και κάτι φθηνότερο, δεν θα πούμε όχι. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ!
Οχι, θα εχετε πολυ περπατημα αλλα η περιοχη ειναι ομορφη και ασφαλης. Θα εχετε να ευκαιρια να δειτε και το Ile de la Jatte.Τελικά έκλεισα ξενοδοχείο στην περιοχή Κουρμπεβουά, το Best Western Rives de Paris La Defense. Το ξέρω ότι είναι λίγο μακρυά αλλά το φθηνότερο ξενοδοχείο στο κέντρο του Παρισιού είχε περίπου 650€, σχεδόν τα διπλά από ότι το ξενοδοχείο που κλείσαμε. Θα έχουμε λίγο περπάτημα, ελπίζω μόνο να μην είναι επικίνδυνα τις ώρες που θα επιστρέφουμε.
Champs Elysees οσο γινεται πιο κοντα σε Arc de Triomphe. Αλλα και στον πυργο καλα θα ειναι. Αν καταληξετε προς τα εκει καλυτερα να πατε απο Trocadero και οχι Bir Hakeim ή Dupleix.Έχεις υπ' όψι σου που είναι καλύτερα να κάνουμε την αλλαγή του χρόνου; Η κοπέλα μου σκέφτεται για πύργο του Άιφελ που λογικά θα έχει πυροτεχνήματα, λαμπάκια κλπ, υπάρχει κάτι άλλο;
Και τα τρια ειναι κεντρικα (ειδικα το τριτο ειναι σουπερ) και διπλα σε σταθμους με φοβερη συγκοινωνια. Ειναι ομως και σε αποσταση αναπνοης απο αρκετα εως πολυ κακοφημους δρομους για αργα το βραδι. Μαλλον θα διαλεγα ενα απο τα δυο πρωτα ή μαλλον το τριτο.Καλησπέρα και πάλι, μπορεί κάποιος να μας πει ποια είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα παρακάτω ξενοδοχεία;
Hôtel Alexandrine Opera
Exe Paris centre
Hotel Agora
Τα δύο πρώτα βρίσκονται στο 8ο διαμέρισμα και το τελευταίο είναι στο 1ο, που είναι καλύτερα;
Σας ευχαριστώ!