Γαλλία Ελβετία Ιταλία Σερβία Λονδίνο - Αθήνα με κάρο ή πως να χάσετε 9 κιλά σε 9 μέρες

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Παίζει να είναι η καλύτερη ρετρό ιστορία, πάρα τα πάμπολλα ευτράπελα τέλος καλό όλα καλά… :haha:

Όντως, φαίνεται τόσο μακρινός ο καιρός που ταξιδεύαμε χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας, έστω και όταν εμείς οι νεότεροι ήμασταν κάτω από την ευθύνη των γονιών μας.

Θαυμάζω το πώς θυμάσαι τόσες λεπτομέρειες, πέρα και από απλά τις πόλεις που περάσατε. Πολύ ωραία περιγραφή, Σμαράγδα! :clap:

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Παίζει να είναι η καλύτερη ρετρό ιστορία, πάρα τα πάμπολλα ευτράπελα τέλος καλό όλα καλά… :haha:

Όντως, φαίνεται τόσο μακρινός ο καιρός που ταξιδεύαμε χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας, έστω και όταν εμείς οι νεότεροι ήμασταν κάτω από την ευθύνη των γονιών μας.

Θαυμάζω το πώς θυμάσαι τόσες λεπτομέρειες, πέρα και από απλά τις πόλεις που περάσατε. Πολύ ωραία περιγραφή, Σμαράγδα! :clap:
Σ ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι τα θυμάμαι όλα πολύ ζωντανά και τις περιπέτειες και τα αισθήματα που προκάλεσαν. Αν κλείσω τα μάτια μου βλεπω πεντακαθαρα τον arrogant υπάλληλο του συνεργείου στα σύνορα Γαλλιας-Ελβετιας π.χ. ή το χέρι μου σε slow motion που αρπάζει το τιμόνι όταν κοιμήθηκε ο οδηγός 18 χιλιόμετρα από τα σπίτια μας. Η περιπέτεια τελικά αυτή διαπιστώνω και η ίδια έχει πάρει κινηματογραφικες προεκτάσεις στο μυαλό μου και αν δεν υπήρχαν τα travelstories κι όλοι εσείς που γράφετε, στο μυαλό μου θα ήταν ακομα.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Αυτή δεν είναι ταξιδιωτική ιστορία, είναι ταινία ...τρόμου!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.919
Μέλη
39.628
Νεότερο μέλος
Ioannis Asaridis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom