inik
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΗΠΑ
Δεν θυμάμαι ποιος έλεγε ότι είναι πάρα πολύ καλό. Θα το ψάξω αύριο και θα σου απαντήσω γιατί έπεσε πολύ δουλειά τώρα
Παρα πολυ σωστη κουβεντα αυτη που ειπες γιατι πολλακις εχω ακουσει αποψεις συπατριωτων μας που πανε εξωτερικο του στυλ:" Νταξ μωρε καλο ειναι ..αλλα σαν τα μπριζολιδια ,κοψιδια κλπ δεν ειναι."το ενδεχόμενο να μην έχεις ιδέα από φαγητό το έχεις αντιμετωπίσει? μόνος ή με τον ψυχοθεραπευτή σου? γιατί για να λες τετοια μαλλον τον χρειάζεσαι..
εδώ αρκετές φορές πάμε ΜΟΝΟ για το φαγητό..κρίμα πάντως. και η ζωή δεν έχει ακριβύνει καθόλου, το αντίθετο μαλλον.
όπως είπε η latina, το σύστημα των ΜΜΜ λειτουργεί άψογα κ το βράδυ.
απαπαα...
ευχαριστώ , αν και δεν είμαι παντογνώστης και κυρίως είναι υποκειμενικό το θέμα όπως πολύ σωστά είπε ο Traveller πιο πάνω.
φίλοι μου βρήκαν απαίσιο το φαγητό σε τρατορία που τους συνέστησα. βρήκαν την πάστα άβραστη (η Barilla πχ δεν ξέρει που αναγράφει χρόνο βρασμού-ξέρουν οι έλληνες και η ψαροκώσταινα εν γενει, όπως είπα κ σε άλλο θέμα..), το κρέας άψητο (είχαν πάρει Carpaccio..τι ιεροσυλία..).
άλλα τα γούστα του καθενός αλλά μιλάμε πλέον και για γενικότερη κουλτούρα, πρέπει να ανοιχτεί καποιος σε νέες γεύσεις, διαφορετικές από αυτές της πατρίδας μας. εξάλλου είναι και διαφορετικά τα γούστα του καθένα που προτείνει και από πλευράς μαγαζιών. εγώ πχ είμαι πιο φαν της τρατορίας από τον Traveller ή την ermina πχ. (παράδειγμα λέω), οπότε και θα ακούσεις και άλλη κατηγορία μαγαζιών από τον καθένα. χωρίς αυτό να σε διασφαλίζει ότι όλα θα είναι τέλεια, αλλά σίγουρα το σαιτ μας είναι το πιο αξιόπιστο και σε αυτόν τον τομέα.
δεν το χαρήκαμε και τόσο... Ειδικά το φαγητό!
ε είπες πιο πάνω ότι δεν χαρήκατε το φαγητό..εγώ νομίζω ότι καλά το είπες και αξίζει να γίνει θέμα γιατι τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει να είμαστε ενήμεροι. είναι πολύ σημαντικό να διαβάζεις εδω εκτός από την πρόταση καποιου και feedback κάποιου που πήγε και δεν του άρεσε η πρόταση. το συζητάμε και ο αναγ΄νωστης βγάζει τα συμπεράσματά του. για υτό να γράφετε πώς ήταν εκεί που πήγατε. δεν το κάνουν όλοι δυστυχώς.βρε παιδιά μην το κάνετε τόοοσο μεγάλο θέμα!!Για ένα εστιατόριο είπα!Δεν είπα ότι δεν φάγαμε και τίποτα!Για παράδειγμα στο Gusto που πήγαμε ήταν πάρα πολύ ωραία! Μια χαρά περάσαμε.
που οι ιταλοί λένε ότι είναι ίδια με τα δικά τους ψητά-Parmigiana..σιγά τα περίεργα..δεν ειναι και ασιατική κουζίνα, η δημοφιλέστερη του κόσμου είναι..περιεργα θα ειναι..(αυτοι ειναι ακομα κολλημενοι στο κοψιδι και στο μουσακα εν ολιγοις)
Ναι, το εχω αντιμετωπισει, μην ανησυχεις... τρωω τα παντα, νηστικος δε μενω ποτε...το ενδεχόμενο να μην έχεις ιδέα από φαγητό το έχεις αντιμετωπίσει? μόνος ή με τον ψυχοθεραπευτή σου? γιατί για να λες τετοια μαλλον τον χρειάζεσαι...
Αλλα το προβλημα το δικο μου με την εστιαση στη Ρωμη δεν εχει να κανει με τις διαφορετικες γευσεις, αλλα με τα βρωμικα μαγαζια, τους αγενεις σερβιτορους, τα κακομαγειρεμενα φαγητα και γενικοτερα τονπρέπει να ανοιχτεί καποιος σε νέες γεύσεις, διαφορετικές από αυτές της πατρίδας μας.
έχει να κάνει με τον εγωισμό σου. κανείς δεν είναι αλάνθαστος. αντί να παραδεχτείς ότι δεν ήξερες ούτε τι ούτε πού να φας αερολογείς. κανείς δεν γεννήθηκε αλάνθαστος. όλοι μας κάνουμε λάθη. και εσύ το ίδιο. wellcome to the club. θα μεγαλώσεις, θα ανεβεί η χοληστερίνη σου από τα fish and chips και θα μάθεις τι θα πει καλό φαγητό και πώς τρώνε σωστά. ως τότε κράτα σημειώσεις.Αλλα το προβλημα το δικο μου με την εστιαση στη Ρωμη .
Ρε συ, είσαι σίγουρος πως πήγες στη Ρώμη?Αλλα το προβλημα το δικο μου με την εστιαση στη Ρωμη δεν εχει να κανει με τις διαφορετικες γευσεις, αλλα με τα βρωμικα μαγαζια, τους αγενεις σερβιτορους, τα κακομαγειρεμενα φαγητα και γενικοτερα τον
ερασιτεχνισμο τους σε αυτον τον κλαδο...
δες το πιο κάτω ποστ από το δικό σου. πρέπει να προσπαθήσεις να μην φας καλά πραγματικά στην Ιταλία.Αγαπητέ Samion γιατί εντυπωσιάστηκες που είπα τη Ρώμη, Αθήνα? Kαι ότι δεν έφαγα καλά στην Bόρεια Iταλία? Περίεργος είμαι να ακούσω την άποψη σου, άν κάνεις κέφι φυσικά