• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μπορείς αντί να κολλάς ταμπέλες στους ανθρώπους και να σχολιάζεις αυτές, για μια φορά επιτέλους να ασχοληθείς μ' αυτό που λένε? Εκτός αν για σένα οι υποψήφιοι με τη Δράση στερούνται το δικαίωμα στο λόγο και στην άποψη.
Με κάλεσες ή όχι να σχολιάσω τη θέση,αφού πρώτα "με έβαλες στη θέση μου" για τις ταμπέλες;

Θα με βγάλεις παλαβό ή ότι δεν ξέρω να διαβάζω;

Άλλο να διαφωνούμε άλλο να διαστρεβλώνουμε.
Επίσης το σφάλειν ανθρώπινο.Μπορείς απλώς να πεις ένα συγγνώμη ή ένα άκυρο αν δεν σου βγαίνει εύκολα το πρώτο.Κι εγώ θέλω και μου αρέσει να αντιπαρατίθεμαι αλλά στα πλαίσια της λογικής κι όχι του παραλόγου.

Traveller

Member
Στο θέμα της Μακεδονίας συμφωνώ κι εγώ με την επίσημη στάση των βασικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Η Δημοκρατία της Μακεδονίας, από τη στιγμή που χάσαμε την ευκαιρία του έντιμου συμβιβασμού το 1991 χάρη στην εγκληματική καιροσκοπική και εγωιστική πολιτική του Σαμαρά, θα έπρεπε να αναγνωριστεί με αυτό το όνομα από την Ελλάδα.

Μωρέ κι εγώ συμφωνώ, αλλά μην το πολυφωνάζουμε γιατί θα στεναχωρήσουμε τον elefinor που έχει τον Σαμαρά κορώνα στο κεφάλι του...
Τελικά αυτός ο Σαμαράς παίζει να είναι ποιο άχρηστος ακόμα και από τον ΓΑΠ... με ότι ασχολείται γίνεται στάχτη και μπούρμπερη...

Άσχετο... μην μου το παίζετε πάλι μακεδονομάχοι να χαρείτε... το θέμα έχει εξαντληθεί σε άλλα topic...

_antonis_

Member
Αντώνη, δεν έχω καταλάβει τη θέση σου. Κλίνεις προς τον Καμμένο? Ή προς τη Χρυσή Αυγή?
Αν και απαντώ έμμεσα, δε θα πώ ξεκάθαρα, όχι γιατί φοβάμαι, αλλά επειδή έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο. Άλλο: χθές άκουσα με προσοχή κάποιες δηλώσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και με βρήκαν πολύ σύμφωνο.

Φαντάζομαι,μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να αποκαλώ μια χώρα με το διεθνώς αναγνωρισμένο όνομά της.Όπως επίσης και να διαφωνούμε στο ποια είναι η ορθή αναφορά.
Ε βέβαια, σαφώς έχεις το δικαίωμα να λές, να κάνεις, να αποκαλείς ότι θες, όπως το θες, αν έτσι αισθάνεσαι...

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ε, όχι ας μη πιάσουμε τη Μακεδονία εδώ. Έλεος. Αφήστε την εκεί που βρίσκεται (στη Β. Ελλάδα δηλαδή).

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εν τω μεταξύ ο Φώτης το μαγειρεύει το πράγμα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Με κάλεσες ή όχι να σχολιάσω τη θέση,αφού πρώτα "με έβαλες στη θέση μου" για τις ταμπέλες;
Σε κάλεσα, αν πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις, ΑΝΤΙ να το κάνεις με ένα τρόπο Α, να το κάνεις με ένα τρόπο Β. Δε σε υποχρέωσα να σχολιάσεις. Αν θες μη σχολιάσεις καθόλου. Αν όμως θες να το κάνεις, ασχολήσου με αυτό που λένε (κάτι που δεν έκανες) κι όχι με το ποιός το γράφει.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
...ο κ.Στρατούλης. Για τη δήλωση Γλέζου περί κατάσχεσης των καταθέσεων άνω των 20.000 ευρώ, ανέφερε ότι «είπε μια γνώμη»....

Δεύτερο χτύπημα από Στρατούλη | οικονομια | ethnos.gr
Ρε παιδιά,τόσο δύσκολο στην κατανόηση είναι αυτό που λέω;
Υπάρχει κάπου η πρωτότυπη δήλωση να την διαβάσω να καταλάβω το πνεύμα της;

Προφανώς όχι.Έκανε πιθανόν κάπου μια κουβέντα την οποία τσίμπησε το Μπομπολέικο την ξεφούρνισε όπως το βόλευε και σε 24ώρες μέσα έγινε όσος ντόρος έπρεπε.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Η πιθανή σύνθεση της νέας κυβέρνησης και χαριστική βολή: Τσίπρας πρωθυπουργός, Στρατούλης Υπ. Οικονομικών, Καμμένος Υπ. Εξωτερικών, Γλέζος Υπ. Εσωτερικών (στα υπόλοιπα υπουργεία βάλτε όποιον θέλετε το ίδιο κάνει).

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
4,2 δις θα μας καταθέσουν σήμερα για να τους δώσουμε πίσω 3,4.
Γιατί δεν μας έδιναν απλώς 800εκατ. ;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος