renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
πηγαινε να τον ακουσεις..καμικάζι το τυπος!!
ο τέρενς ολα τα λεφτά!!
πηγαινε να τον ακουσεις..καμικάζι το τυπος!!
Δουλεύω, αλλά και να μη δούλευα, δε θα πήγαινα...άλλωστε δε νομίζω να μιλήσει, απλά θα στέκεται εκεί, όπως ο ΓΑΠ πρίν απο 2-3 χρόνια που είχε έρθει στην ίδια επέτειο...Αυτή κι αν ήταν εμπειρία!!πηγαινε να τον ακουσεις..καμικάζι το τυπος!!
ο τέρενς ολα τα λεφτά!!
Εγκώμιο του bloomberg?Αφήνω εσένα να πλέξεις το εγκώμιο του Bloomberg.
Και μετά πες μας και για τη φερεγγυότητα του NBC.
Εσύ είσαι που ανεβάζεις το επίπεδο της συζήτησης υποτίθεται;
Κορυφαία σαχλαμάρα.4. Γιατί αν η ύπαρξή της μαθευτεί σε τίποτα Indymedia ή δεν ξέρω κι εγώ που (και τρέχα γύρευε με ποιό τρόπο θα γίνει αυτό και τι μισή πληροφορία μπορεί να περάσει), θα είναι σα να προσκαλούμε μπελάδες...
Πάμε ξανά,για πολλοστή φορά.Που θα πάει θα το μάθετε.Εγκώμιο του bloomberg?
Δε μου λες, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτή? Αρχική
Είναι ή δεν είναι αναφορά στο bloomberg πάνω πάνω στα ενδιαφέροντα άρθρα αριστερά?
Α, ναι. Τα καλά και συμφέροντα. Όταν ο Bloomberg νομίζουμε ότι συμφωνεί μαζί μας είναι καλός. Όταν διαφωνεί, είναι κακός...
Πάντως το 'χω παράπονο σ' αυτό το θέμα. Κάθισα και έχασα χρόνο και φαιά ουσία για να γράψω μια ανάλυση 1589 λέξεων, και δεν έχει σχολιάσει κανείς την ουσία της. Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ούτε ότι δεν κατάλαβε κάτι, ούτε να επισημάνει κάποιο λάθος, ούτε τίποτα.Χάριν απλότητας, ας αφήσουμε προς στιγμή στην άκρη όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, πλην της οικονομικής πολιτικής, κι ας επικεντρωθούμε λίγο σ' αυτή, κι ας προβάλλουμε τις θέσεις των κομμάτων μόνο σε ένα οικονομικό άξονα.
...
Θετικό response...Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ούτε ότι δεν κατάλαβε κάτι, ούτε να επισημάνει κάποιο λάθος, ούτε τίποτα.
Καλημέρα, θεωρώ την ανάλυσή σου άρτια και εύστοχη όσον αφορά την οικονομική πολιτική. Συμφωνώ επίσης απόλυτα ότι το πρωτεύον ζήτημα σε αυτές τις εκλογές και το πρώτο κριτήριο με το οποίο πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες είναι το οικονομικό. Σίγουρα όμως (όπως είπες και πάλι) δεν συμμερίζονται όλοι αυτή την άποψη και σίγουρα υπάρχουν και κοινωνικά/πολιτικά κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπ'όψη, μακάρι να μπορούσαμε να τα αφήσουμε για το μέλλον.Πάντως το 'χω παράπονο σ' αυτό το θέμα. Κάθισα και έχασα χρόνο και φαιά ουσία για να γράψω μια ανάλυση 1589 λέξεων, και δεν έχει σχολιάσει κανείς την ουσία της. Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ούτε ότι δεν κατάλαβε κάτι, ούτε να επισημάνει κάποιο λάθος, ούτε τίποτα.
Και σε λίγες σελίδες, θα βγεί πάλι κάποιος tripakias (nothing personal, ούτε καν θυμάμαι ποιός ακριβώς) να μου πει ότι δεν επιχειρηματολογώ...