• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jimp

Member
Συγνωμη τοσες σελιδες πριν συζηταμε για τον ολαντ?

Πρωτο λαθος του συριζα και γενικα καποιων κομματων της ''αριστερας'' που τρεφουν ελπιδες για τις πολιτικες που θα ακολουθησει.

Δευτερον,ποιος περιμενε στα αληθεια να συναντηθει ο ολαντ και ο καθε ολαντ με τον αρχηγο ενος κομματος που φερνει,την οποια,αναστατωση στο γενικο συστημα.

Και τριτον,ποιος περιμενει να στηριξουν το συριζα και τον καθε συριζα που θα ψαξει τροπους να αντισταθει και να αλλαξει τα μετρα που εχουν παρει και σκοπευουν να παρουν,μετρα τα οποια ειναι εναντιων των χαμηλομισθων και εξυπηρετουν συμφεροντα ολιγων?

_antonis_

Member
πηγαινε να τον ακουσεις..καμικάζι το τυπος!!
ο τέρενς ολα τα λεφτά!!:cool:
Δουλεύω, αλλά και να μη δούλευα, δε θα πήγαινα...άλλωστε δε νομίζω να μιλήσει, απλά θα στέκεται εκεί, όπως ο ΓΑΠ πρίν απο 2-3 χρόνια που είχε έρθει στην ίδια επέτειο...Αυτή κι αν ήταν εμπειρία!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αφήνω εσένα να πλέξεις το εγκώμιο του Bloomberg.
Και μετά πες μας και για τη φερεγγυότητα του NBC.

Εσύ είσαι που ανεβάζεις το επίπεδο της συζήτησης υποτίθεται;
Εγκώμιο του bloomberg?
Δε μου λες, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτή? Αρχική
Είναι ή δεν είναι αναφορά στο bloomberg πάνω πάνω στα ενδιαφέροντα άρθρα αριστερά?

Α, ναι. Τα καλά και συμφέροντα. Όταν ο Bloomberg νομίζουμε ότι συμφωνεί μαζί μας είναι καλός. Όταν διαφωνεί, είναι κακός...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
4. Γιατί αν η ύπαρξή της μαθευτεί σε τίποτα Indymedia ή δεν ξέρω κι εγώ που (και τρέχα γύρευε με ποιό τρόπο θα γίνει αυτό και τι μισή πληροφορία μπορεί να περάσει), θα είναι σα να προσκαλούμε μπελάδες...
Κορυφαία σαχλαμάρα.
Μου αρέσει που εντελώς τυχαία διάλεξες αυτό και μετά έβαλες και για ξεκάρφωμα το "δεν ξέρω κι εγώ που".

Βάλε ρε Def ελεύθερα ότι θες,που θα ζητήσουμε και την άδεια του καθοδηγητή τι θα κάνουμε...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγκώμιο του bloomberg?
Δε μου λες, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτή? Αρχική
Είναι ή δεν είναι αναφορά στο bloomberg πάνω πάνω στα ενδιαφέροντα άρθρα αριστερά?

Α, ναι. Τα καλά και συμφέροντα. Όταν ο Bloomberg νομίζουμε ότι συμφωνεί μαζί μας είναι καλός. Όταν διαφωνεί, είναι κακός...
Πάμε ξανά,για πολλοστή φορά.Που θα πάει θα το μάθετε.

ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ.
ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Χάριν απλότητας, ας αφήσουμε προς στιγμή στην άκρη όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, πλην της οικονομικής πολιτικής, κι ας επικεντρωθούμε λίγο σ' αυτή, κι ας προβάλλουμε τις θέσεις των κομμάτων μόνο σε ένα οικονομικό άξονα.
...
Πάντως το 'χω παράπονο σ' αυτό το θέμα. Κάθισα και έχασα χρόνο και φαιά ουσία για να γράψω μια ανάλυση 1589 λέξεων, και δεν έχει σχολιάσει κανείς την ουσία της. Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ούτε ότι δεν κατάλαβε κάτι, ούτε να επισημάνει κάποιο λάθος, ούτε τίποτα.

Και σε λίγες σελίδες, θα βγεί πάλι κάποιος tripakias (nothing personal, ούτε καν θυμάμαι ποιός ακριβώς) να μου πει ότι δεν επιχειρηματολογώ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να βάλεις όποιο κόμμα πήρε από 0,5% και πάνω.
Να υπάρχει η επιλογή "άλλο" και φυσικά το ΔΞ/ΔΑ.

Να ρωτάς και το τι ψήφισαν στις προηγούμενες, εκεί είναι όλο το ζουμί.

Να ΜΗΝ μπει στο σόσιαλ. Να μπει κάπου στην πρώτη σελίδα κι όποιος γουστάρει ψηφίζει, με την υποσημείωση ότι δε γίνεται για επιστημονικούς σκοπούς, σάιτ είσαι κι ό,τι θες κάνεις, αν κάποιο μέλος δε γουστάρει να ψηφίσει, μαγκιά του.

Να έχουν δικαίωμα ψήφου όλα τα "μέλη". Ακόμη κι αν μπει το μισό Indymedia, η Χρυσή Αυγή και το facebook της ΝΔΦΚ (αναγούλα μου' ρθε)...το πολύ πολύ να γεμίσουμε νέα μέλη! Ευπρόσδεκτοι...

Δεν ξέρω αν είναι δύσκολα όλα αυτά. Το σόσιαλ πάντως το κοιτάμε 5 άνθρωποι, την πρώτη σελίδα μερικές εκατοντάδες... Αν δεν κάνεις πολιτικό poll τώρα, πότε θα το κάνεις; Α, και να λήγει μέσα σε μια εβδομάδα. Και μετά, ίσως κάνεις κι άλλο, να καταγραφεί και η αλλαγή τάσης, γιατί από26.5 θα αλλάξουν πολλά. (Νοστράδαμος!)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ούτε ότι δεν κατάλαβε κάτι, ούτε να επισημάνει κάποιο λάθος, ούτε τίποτα.
Θετικό response... :rolleyes:
Αλλά και αχρείαστη η απάντησή μου...

chrisbd

Member
Μην ξεχάσεις λευκό, αποχή και αναποφάσιστους.......

Ρε συ Yorgos αμα ξες τις θα γίνει μετά τις 26/5 γιατί δεν μας το λες και μας να πάρουμε τα μέτρα μας ....και αν είναι να καταστραφεί ο κόσμος, με εκλογές θα ασχολούμαστε.....

taver ωραίες οι αναλύσεις σου πραγματικά αλλά ο κευνσιανισμός, ο συντηρητισμός, ο φιλελευθερισμός ο σοσιαλισμός και ο κουμουνισμός (και όσοι ξέχασα ) έχουν λάβει υπόψη ότι όλα αυτά είναι εφαρμόσιμα σε όλους τους λαούς πλην των Ελλήνων.....Διότι καλές είναι όλες οι θεωρίες αλλά στην πράξη απέχουν παρασσάγγας .....ειδικά όταν έχεις να κάνεις με τη φάρα μας....

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Πάντως το 'χω παράπονο σ' αυτό το θέμα. Κάθισα και έχασα χρόνο και φαιά ουσία για να γράψω μια ανάλυση 1589 λέξεων, και δεν έχει σχολιάσει κανείς την ουσία της. Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ούτε ότι δεν κατάλαβε κάτι, ούτε να επισημάνει κάποιο λάθος, ούτε τίποτα.

Και σε λίγες σελίδες, θα βγεί πάλι κάποιος tripakias (nothing personal, ούτε καν θυμάμαι ποιός ακριβώς) να μου πει ότι δεν επιχειρηματολογώ...
Καλημέρα, θεωρώ την ανάλυσή σου άρτια και εύστοχη όσον αφορά την οικονομική πολιτική. Συμφωνώ επίσης απόλυτα ότι το πρωτεύον ζήτημα σε αυτές τις εκλογές και το πρώτο κριτήριο με το οποίο πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες είναι το οικονομικό. Σίγουρα όμως (όπως είπες και πάλι) δεν συμμερίζονται όλοι αυτή την άποψη και σίγουρα υπάρχουν και κοινωνικά/πολιτικά κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπ'όψη, μακάρι να μπορούσαμε να τα αφήσουμε για το μέλλον.

Κατά τα άλλα ο Τσίπρας κάνει περιοδεία στην Ευρώπη και μαζεύει πόρτες. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πραγματικά έχει ζαλιστεί απο το ύψος και ίσως έχει αρχίσει να φοβάται και το ενδεχόμενο να βγεί πρώτο κόμμα και να κυβερνήσει. Οι συνεχείς επισκέψεις των στελεχών του Σύριζα στο γενικό λογιστήριο του κράτους, όπου είδαν την πραγματική κατάσταση, τον έχουν ταρακουνήσει. Έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι τον συμφέρει μακράν να είναι αξιωματική αντιπολίτευση στην παρούσα φάση ώστε να μπορεί να λέει όλα τα δικά του περίεργα και ανεφάρμοστα επιχειρήματα χωρίς άμεσο κόστος και να πάρουν οι άλλοι όλο το πολιτικό κόστος κυβερνώντας. Το ότι έχει καταστρέψει όποια πολιτική στήριξη και συμμαχία θα μπορούσε να έχει απο την Ευρωπη (πλην του ασήμαντου Μελανσόν) μάλλον του ξέφυγε και λογικά θα σταματήσει να κάνει εξωτερική πολιτική σύντομα. Δεν αμφιβάλλω ότι κάποια στιγμή θα έρθει στην εξουσία με κάποιο τρόπο και αφού όλοι οι άλλοι θα έχουν σπάσει τα μούτρα τους και τότε θα αναγκαστεί να κάνει κολοτούμπες και να ανασκευάσει πολλά απο αυτά που τώρα λέει γιατί αλλιώς ξέρει ότι θα ξαναγυρίσει στο μπαίνω-δεν-μπαίνω στη βουλή.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic