taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Δε νομίζω.φυσικά δεν ανέφερες πολλά,αλλά επειδή απ όσα δεν ανέφερες, μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν πιθανότητες εκλογής
Δε νομίζω.φυσικά δεν ανέφερες πολλά,αλλά επειδή απ όσα δεν ανέφερες, μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν πιθανότητες εκλογής
Μύθε μου,Αυτό δε το γνωρίζω, πάντως σύμφωνα με την είδηση, όπως μεταφέρθηκε τουλάχιστον εδώ, ο Ολάντ είχε υποστηρίξει πως βάση του πρωτόκολλου συναντάται μόνο με αρχηγούς κρατών.
Όχι;
Δε νομίζω.
ΟΚ, και το Βloomberg έξω ως πανάθλιο. Λίγο ακόμα και θα έχετε αποκλείσει τους πάντες και τα πάντα, εκτός ίσως από την Αυγή. Για μια ακόμα φορά, παρακολουθούμε την προσφιλή τακτική Μαλτάκια/Συριζα, να επιτίθενται στον ομιλητή με χαρακτηρισμούς/ταμπέλες, κι όχι στα λεγόμενά του.Ήμουν βέβαιος ότι θα ήσουν ο μόνος που θα χρησιμοποιούσε το άρθρο του πανάθλιου Bloomberg,από την ώρα που το διάβασα.
Μου αρέσει που εκπλήσσεστε και αναρωτιέστε για τις αρνήσεις ξένων θεσμικών να συναντηθούν και άλλα τέτοια όμορφα.Το περίεργο θα ήταν να δεχόντουσαν να τον συναντήσουν.
Έννοια σας όμως και δεν θα μπορούν να τον αποφύγουν για πολύ ακόμα.
Αν επιμένεις να το βάλεις (διαφωνώ), βάλε κατ' ελάχιστο:Παίδες, στο poll ποια κόμματα να βάλω / μη βάλω; δε μπορούμε να κάνουμε poll με τριανταφεύγα κόμματα όπως καταλαβαίνετε.
1. Γιατί είμαστε ένα ταξιδιωτικό forum, όχι πολιτικό.Γιατί διαφωνείς να μπει ένα poll ? Όπως όλα τα poll που στερούνται επιστημονικού υποβάθρου, έτσι και αυτό θα είναι σίγουρα μακριά από τα αποτελέσματα, αλλά θα έχει ένα ενδιαφέρον για εμάς εδώ. Ή όχι;