• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τυχόν έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ, χωρίς κανένα άλλο μέτρο, και με μνημόνια και όλα σε ισχύ, σημαίνει αυτόματα 50% και πλέον μείωση της αγοραστικής δύναμης του εισοδήματός ΚΑΙ των οικονομιών σου. Είναι σαν κάποιος που παίρνει σήμερα 600 ευρώ, να πηγαίνει αυτόματα στα 300 ευρώ ή και πιο κάτω. Σημαίνει αυτόματα ανεργία άνω του 30%. Θα υπάρξει βέβαια μια διόρθωση σχετικά γρήγορα, αλλά δύσκολα θα ξεπεράσουμε το 70% των σημερινών χρημάτων. Α, και για την ανεργία, θα μείνει εκεί για καιρό. (Δεν τα φαντάζομαι, τα έχω εξηγήσει αναλυτικά στο παρελθόν).
πλακα μου κανεις τώρα..
ελα να σου πω πόσο έπαιρνα-ποσα παίρνω-και πόσα θα παρω απο ιουλιο και μετα!!
αν υπερβώ τα 300 τον μήνα καθαρά θα τα βάλω στον λογαριασμο σου!!
75 ειναι τα μέτρα Κωστα μου 75!!!!!!! θα πιασουν ολη την γκαμα!
βάζω στοίχημα οτι ολοι σε λιγο θα παρακαλάνε για δραχμη.
πιο άθλια δεν γίνεται!!
(ας μου τη λές για τα κωλομπλόγκ που διαβάζω)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
και επειδή ολα αυτα τα γεγονότα στα καναλια δεν αναφέρονται μηνες τώρα και μπορει να ακουγεται παραμύθι.....
ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!

Πρωτοφανείς διαστάσεις παίρνουν πλέον οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας στην Ελλάδα του Μνημονίου ...

Ακόμη ένας άνδρας 64 ετών έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο. Έφυγε το απόγευμα από την Αθήνα και πήγε στην γέφυρα της Χαλκίδας για να αυτοκτονήσει!

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των οδηγών, σκαρφάλωσε και έπεσε στο κενό. Κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει μιας και, από ότι φαίνεται, είχε πάρει την απόφασή του...
anti-ntp.net: ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!
τι μου λέτε τώρα...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ας σκεφτούμε λιγο βρωμικα.
Για ποιο λόγο καθυστερούν να προκηρύξουν νέες εκλογές

Για ποιο λόγο καθυστερούν να κηρύξουν νέες εκλογές, εφόσον είναι δεδομένο ότι δε μπορούν να τα βρουν ; Μήπως ελπίζουν στο ότι κάποιος θα κάνει μεγάλη κωλοτούμπα, ή ότι τα ποσοστά πασόκ-νδ θα αυξηθούν μέχρι αύριο ή μεθάυριο ; Μη γελιόμαστε..
Η απάντηση είναι μία, Επειδή καθυστερούν ΣΚΟΠΙΜΑ ως την πέμπτη.... Και γιατί την πέμπτη , τι έχει η πέμπτη ;

..Την πέμπτη σύμφωνα με το Σύνταγμα θα ορκιστούν οι βουλευτές και αμέσως ο Πρόεδρος της δημοκρατίας θα διαλύσει τη Βουλή για να πάμε ξανά σε ΝΕΕΣ εκλογές, αυτή είναι η διαδικασία..

Και τί σημαίνει αυτό ;

Σημαίνει ότι τα αδικήματα Παπανδρέου, Βενιζέλου , Παπακωσταντίνου κ λοιπών θα ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ αν φτάσουμε ως τη πέμπτη και ορκιστεί και διαλυθεί η Βουλή γιατί σύμφωνα με το άρθρο 86 παρ.3 του Συντάγματος , ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ η 2η κοινοβουλευτική περίοδος (κατά την οποία μπορούν να τιμωρηθούν) που ξεκίνησε στις 6 ΜΑΙΟΥ και θα τελειώσει την πέμπτη !!!!

Λέω εγώ τώρα, μήπως ο αξιότιμος κύριος Παπούλιας , ο οποίος ευθύνεται και για τον νόμο 3847/2010 έχει και αυτό στο νου του ;

Μήπως και εσείς έχετε χάσει λίγο τη μπάλα και έχετε τρομοκρατηθεί από τα κανάλια και αναδημοσιέυετε λάσπες και σκατά σε Τσίπρα και Καμμένο που είναι νέοι και τουλάχιστον θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στο τόπο που ΒΡΩΜΑΕΙ από το Προεδρικό Μέγαρο ως τη Ρηγίλης ;
Μήπως να φιλτάρατε το τι διαβάζετε στο διαδίκτυο (και προς ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) και να σκεφτείτε ΤΙ διακυβευέται αυτή τη στιγμή ; Πάντως δε διακυβεύεται το θέμα ευρώ-δραχμή που σας έχουν μολύνει τα κωλοκάναλα...
ΟΥΤΕ μπορούν να μας κουνήσουν από την ΕΥΡΩΖΩΝΗ ούτε τίποτα.

Το θέμα είναι άλλο, θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτούς που τόσα χρόνια έχουν βρωμίσει το πολιτικό πεδίο Ή να κάνουμε μια ριζική αλλαγή και να τους πετάξουμε έξω; Γ.Ν
anti-ntp.net: Για ποιο λόγο καθυστερούν να προκηρύξουν νέες εκλογές;

_antonis_

Member
..Την πέμπτη σύμφωνα με το Σύνταγμα θα ορκιστούν οι βουλευτές και αμέσως ο Πρόεδρος της δημοκρατίας θα διαλύσει τη Βουλή για να πάμε ξανά σε ΝΕΕΣ εκλογές, αυτή είναι η διαδικασία..

Και τί σημαίνει αυτό ;

Σημαίνει ότι τα αδικήματα Παπανδρέου, Βενιζέλου , Παπακωσταντίνου κ λοιπών θα ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ αν φτάσουμε ως τη πέμπτη και ορκιστεί και διαλυθεί η Βουλή γιατί σύμφωνα με το άρθρο 86 παρ.3 του Συντάγματος , ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ η 2η κοινοβουλευτική περίοδος (κατά την οποία μπορούν να τιμωρηθούν) που ξεκίνησε στις 6 ΜΑΙΟΥ και θα τελειώσει την πέμπτη !!!!http://anti-ntp.blogspot.com/2012/0...ΝΕΑ+ΤΑΞΗ+ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)&utm_content=Google+Reader
Χαίρω πολύ!

Κάποιος (νομίζω της ΝΔ ήταν) το έλεγε προχθές σε μιά εκπομπή και ρωτούσε τον υποψήφιο του συριζα, γιατί αφού θέλουν τα τιμωρηθούν όλοι αυτοί που προκάλεσαν όλο αυτό στη χώρα, όσο ο σύριζα δεν είχε καμία ανάμειξη, δε συνενεί για κυβέρνηση, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της κατάστασης πρίν φτάσουμε στο τέλμα που περιγράφεις;
Απάντηση σαφώς και δε δόθηκε...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Χαίρω πολύ!

Κάποιος (νομίζω της ΝΔ ήταν) το έλεγε προχθές σε μιά εκπομπή και ρωτούσε τον υποψήφιο του συριζα, γιατί αφού θέλουν τα τιμωρηθούν όλοι αυτοί που προκάλεσαν όλο αυτό στη χώρα, όσο ο σύριζα δεν είχε καμία ανάμειξη, δε συνενεί για κυβέρνηση, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της κατάστασης πρίν φτάσουμε στο τέλμα που περιγράφεις;
Απάντηση σαφώς και δε δόθηκε...
δόθηκε απαντηση αλλα δεν την διαβασες..σιγα ρε Αντώνη μην ειναι και ολο το πρόβλημα ο τσίπρας που δεν συνέναισε για κυβέρνηση..αφου συμπληρώνουν γιατι δεν την κανουν ?? για σκέψου λίγο..

chrisbd

Member
Θύμα εξύβρισης και ξυλοδαρμού 78χρονος Ολλανδός στη Λακωνία
Εξετάζεται το ενδεχόμενο της ρατσιστικής επίθεσης....

"Δυο άτομα, ηλικίας 45 και 48 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς στη Λακωνία με τη κατηγορία ότι το πρωί της ίδιας ημέρας επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν 78χρονο υπήκοο Ολλανδίας - κάτοικο Μονεμβασιάς - σε παραλία στους Μωλάους.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως από την έως τώρα έρευνα προκύπτει πως ένα όχημα μέσα στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα προσέγγισε τον ηλικιωμένο τη στιγμή που περπατούσε στη παραλία. Οι επιβαίνοντες τον εξύβρισαν και στη συνέχεια του επιτέθηκαν με πέτρα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας ο συνοδηγός του οχήματος όταν πλησίασε τον αλλοδαπό τον ρώτησε: «Είσαι Γερμανός;». Ο 78χρονος απάντησε: «Οχι, είμαι Ολλανδός…». Τότε ο Ελληνας, του επιτέθηκε με γροθιές λέγοντας: «Γερμανός ή Ολλανδός το ίδιο μου κάνει… Τι νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε στην Ελλάδα…» .

Ο αλλοδαπός αρχικά μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στα νοσοκομεία Σπάρτης και Τρίπολης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται."

ΤΟ ΒΗΜΑ - Θύμα εξύβρισης και ξυλοδαρμού 78χρονος Ολλανδός στη Λακωνία - κοινωνία

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
θελω να ειναι μεμονωμενο περιστατικο και μαλον ειναι...
αλοίμονο!!

_antonis_

Member
δόθηκε απαντηση αλλα δεν την διαβασες..σιγα ρε Αντώνη μην ειναι και ολο το πρόβλημα ο τσίπρας που δεν συνέναισε για κυβέρνηση..αφου συμπληρώνουν γιατι δεν την κανουν ?? για σκέψου λίγο..

Δεν χρειάζεται να σκεφτώ καθόλου ότι αυτοί δε την κάνουν γιατί είναι συνυπεύθυνοι, εννοείται, σιγά μην σκάψουν τον λάκκο τους!

Αλλά ο Τσίπρας δε θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη; -μιά λέξη την οποία χρησιμοποιήσαμε πολλές φορές σε αυτό το τοπικ.

Όλοι μια καρέκλα θέλουν για να βολευτούν. Η διαφορά είναι ότι ο Τσίπρας την ψάχνει απο μικρότερη ηλικία...

Σας αφήνω μην μπώ πάλι στο παιχνίδι, δε θέλω. Μια παρατήρηση έκανα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω επιχειρήματα, οπότε λίγο μετράει... :lol:

chrisbd

Member
Στέφανος Μάνος: Επιστροφή στη ΝΔ αν επιστρέψει και ο Κ. Καραμανλής..

Κάτι τέτοια λες Μάνο και θα χάσεις και τις 50 ψήφους που παίρνεις....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
πλακα μου κανεις τώρα..
ελα να σου πω πόσο έπαιρνα-ποσα παίρνω-και πόσα θα παρω απο ιουλιο και μετα!!
αν υπερβώ τα 300 τον μήνα καθαρά θα τα βάλω στον λογαριασμο σου!!
75 ειναι τα μέτρα Κωστα μου 75!!!!!!! θα πιασουν ολη την γκαμα!
βάζω στοίχημα οτι ολοι σε λιγο θα παρακαλάνε για δραχμη.
πιο άθλια δεν γίνεται!!
(ας μου τη λές για τα κωλομπλόγκ που διαβάζω)
300 ε? Έστω. Πως θα σου φαινόταν τα 300 να γίνουν 150 από τη μια μέρα στην άλλη ? Και να γίνει το ίδιο και με τις αποταμιεύσεις σου, και με το όποιο εισόδημα των δικών σου ανθρώπων? Και μετά να χρειάζεται κι άλλη λιτότητα?

Τα μέτρα είναι έστω 75, μόνο που πάνω από 70 από αυτά ΔΕΝ είναι μέτρα λιτότητας αλλά μεταρρυθμίσεις στο κράτος και τους νόμους που μόνο καλό μπορούν να κάνουν. Με 20-30 από αυτά, ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να διαφωνεί. Κάνε ένα τόσο δα κόπο να τα διαβάσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Α,ξέχασα να σου πω ρενάτα ότι θα σηκωθούν και οι νεκροί από τους τάφους.
Και ο Μητσοτάκης θα παραμονεύει στο σκοτάδι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic