• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Απο ποια;

[URL="
Post - Feature Greece's media crisis (Ελλάδα: Κρίση στα ΜΜΕ) - YouTube[/URL]!
καταλαβες τώρα γιατι διαβάζω blogs απο το να βλέπω το χαζοκουτι που το κατεβασα στα σκουπίδια??
αυτη η στάη τι σκατα παιρνει??

Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κι άλλη σύσκεψη αύριο; Θα μας τρελλάνουν; Εκεί θα κατασκηνώσουν στο τέλος. Και το Σύνταγμα σουρωτήρι. Δικαιούται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προτείνει κυβέρνηση προσωπικοτήτων;
Κι αλλη κι αλλη. Τωρα που ησυχασαν οι μνημονιακοι και δεν καιγονται να γινει αμεσα κυβερνηση εχουμε οσες μερες θελουμε στη διαθεση μας.

Για το αν δικαιουται ο Προεδρος να προτεινει κυβερνηση προσωπικοτητων δεν ξερω. Δεν καταλαβαινω ομως τι εννοει.
Ας πουμε τυπου Παπαδημου με υπουργους και υφυπουργους οχι πολιτικους αυτη τη φορα αλλα τραπεζιτες;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
αυτη η στάη τι σκατα παιρνει??
Πηρε εναν εφοπλιστη και ελυσε το προβλημα της ζωης της για τα υπολοιπα χιλιαδες χρονια (οχι πως δεν το ειχε λυμενο δηλαδη).

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Πριν μερικους μήνες σε συζητήσεις ελεγαν οτι συντομα θα αμοιβόμαστε το πολυ με 300 ευρώ τον μήνα!! δεν το πίστεψα ποτέ μέχρι αυτη την ώρα!!

ΛΗΞΗ ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΩΣ 40%

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ 2ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...

συνέχεια εδώ!
anti-ntp.net: ΛΗΞΗ ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΩΣ 40%

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
παρε κοσμε !!!!
και κατα τα άλλα ο thessaris τρώγεται πως θα αγοράζει πανακριβο το ευρώ να πηγαίνει στας ευρώπας!

chrisbd

Member
Def με κείνο το γκάλλοπ τι θα γίνει ...θα το φτιάξουμε ;;;;

Καλό θα ήταν να έχει τις τελευταίες 3 εκλογές τι είχαμε ψηφίσει και τις επόμενες εφόσον γίνουν άμεσα ......

Δηλαδή 4 στο σύνολο με καμιά 10αριά κόμματα στο καθένα .....νομίζω καλά είναι...

ANEL

Member
Για το αν δικαιουται ο Προεδρος να προτεινει κυβερνηση προσωπικοτητων δεν ξερω. Δεν καταλαβαινω ομως τι εννοει.
Ας πουμε τυπου Παπαδημου με υπουργους και υφυπουργους οχι πολιτικους αυτη τη φορα αλλα τραπεζιτες;
όχι καλέ,τι να τους κάνουμε αυτούς?δεν έχουμε άλλωστε τέτοιους και τώρα??
προσωπικότητες λέει,δηλ. Μόνικα Μπελούτσι,Κλούνει,κτλ..
αν έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση,πες το τώρα που γυρίζει!:haha:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τελικα πρεπει να ειμαστε πολυ μαλακες που ολοι οι αλλοι τα τρωγανε και ημαστε οι μοναδικοι ΔΥΟ Ελληνες που δεν επωφεληθηκαμε καθολου απο αυτα.
Μπα,είμαστε μπόλικοι που δεν επωφελήθηκαν,αλλά αυτοί που τα φάγανε μαζί, τους βολεύει να μας βάζουν όλους στο ντορβά.

Εν τω μεταξύ το βιντεάκι για την κρίση στα ΜΜΕ το έχω ήδη ανεβάσει καμιά 30αριά σελίδες πίσω..!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
προσωπικότητες λέει,δηλ. Μόνικα Μπελούτσι,Κλούνει,κτλ..
αν έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση,πες το τώρα που γυρίζει!:haha:
Εγώ θέλω την Ελένη Λουκά.

Ταιριάζει και με τον τίτλο του ρεπορτάζ.Τις ίδιες παπαριές λένε και η Λουκά και ο Σαμαράς.

Last edited by a moderator:

thessaris

Member
παρε κοσμε !!!!
και κατα τα άλλα ο thessaris τρώγεται πως θα αγοράζει πανακριβο το ευρώ να πηγαίνει στας ευρώπας!
Πιο πολύ τρώγομαι για το πως θα αγοράζω το πανάκριβο πετρέλαιο, το πανάκριβο κρέας, τα πανάκριβα φάρμακα κλπ κλπ. Και ναι, σκέπτομαι και το ταξιδάκι μου και τα πάντα. Θέλω η ζωή μου να είναι στην Ευρώπη με ευρώ και με δουλειές καλοπληρωμένες για όσους περισσότερους γίνεται. Αυτό κατά την άποψή μου πάντα γίνεται μόνο με σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, δημοσιονομική προσαρμογή και παραμονή της χώρας στο ευρώ και την ΕΕ.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εν τω μεταξύ το βιντεάκι για την κρίση στα ΜΜΕ το έχω ήδη ανεβάσει καμιά 30αριά σελίδες πίσω..!
Δεν προλαβαινω να τα δω ολα ρε. Το τοπικ τρεχει σαν πουστης.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic