ANEL
Member
ποτέ δεν είπα πως επειδή υπάρχουν διαφορετικές απόψεις επί του θέματος,σημαίνει πως καμία δεν είναι σωστή...αν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις πως απλά σε ρώτησα ποια είναι αυτή η σωστή άποψη τελικά(και αυτό το έκανα επειδή μου φάνηκες πολύ σίγουρος,σαν να την ήξερες με βεβαιότητα)Το γεγονός ότι υπάρχουν ριζικά αντίθετες απόψεις για το θέμα δεν σημαίνει ότι κάποια απο αυτές δεν είναι σωστή (με την ίδια λογική και η Δαρβινική θεωρία για τους Χριστιανούς στις ΗΠΑ είναι απλά μια "θεωρία" - όχι αναγκαστικά καλύτερη από τη Βιβλική δημιουργία)...
Στην αγορά πλέον και σε ένα μεγάλο κομμάτι της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι δεδομένο ότι κάποια πράγματα θα γίνουν. Πχ. θα γίνει υποτίμηση της δραχμής (τουλάχιστον 50%) - το πόσο παραπάνω απο 50% θα υποτιμηθεί τελικά δεν το ξέρει κανείς. Ξέρουμε ότι θα υπάρξει κοινωνική αναταραχή...σε τι μέγεθος όμως δεν γνωρίζει κανείς..
.
αν η σωστή άποψη για το τι θα γίνει είναι αυτή που γράφεις παραπάνω,νομίζω πως δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος ή κοινωνιολόγος,για να ξέρει πως θα γίνουν κοινωνικές αναταραχές.
και με το μνημόνιο να μείνουμε οι κοινωνικές αναταραχές είναι στο πρόγραμμα.
όσο για την υποτίμηση της δραχμής και αυτό τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι..άλλωστε αυτός που είναι άνεργος,αυτός που δουλεύει και παίρνει τα μυθικά ποσά των 200,300 ή 500Ε,δεν περνάει καλύτερα επειδή έχει Ε στο πορτοφόλι του και όχι δραχμές...και αυτός που ψάχνει να φάει απ΄τα σκουπίδια,ποσώς ενδιαφέρεται αν τα αποφάγια όσων έχουν τέτοια ακόμα,είναι αγορασμένα με Ε ή οτιδήποτε άλλο.