fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τα κατάφερες ομορφοκόριτσο
ήμουν σίγουρη
ήμουν σίγουρη
Εντάξει, μπορούσα και καλύτερα, αλλά όλο και κάπως τα βόλεψα!Τα κατάφερες ομορφοκόριτσο
ήμουν σίγουρη
Σε ευχαριστώ, αν και για μένα οι μακράν καλύτερες του ταξιδιού ήταν αυτές που έβγαλα δύο μέρες μετά στη via Francigena. Τι θεϊκά μέρη ήταν αυτά!Κόλαση οι φωτογραφίες ...
Θεικά μέρη; Εγώ για τα φαγητά μιλούσαΣε ευχαριστώ, αν και για μένα οι μακράν καλύτερες του ταξιδιού ήταν αυτές που έβγαλα δύο μέρες μετά στη via Francigena. Τι θεϊκά μέρη ήταν αυτά!
Θεικά μέρη; Εγώ για τα φαγητά μιλούσα
Ωραία η ιστορία σου! Είσαι πολύ περιγραφική και οι φωτογραφίες είναι το ιδανικό συμπλήρωμα στις διηγήσεις σου!
Για την ιστορία, το βινσάντο Σαντορίνης δεν είναι ΠΟΠ (προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης), όπου δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιείται το όνομά του από άλλα παρόμοια κρασιά, αλλά ΟΠΑΠ (ονομασίας προέλευσης ανωτέρας ποιότητας) κάτι που έχει να κάνει με την ελληνική νομοθεσία και μόνο. Το vinsanto είναι πολύ γνωστό επιδόρπιο ιταλικό κρασί και γίνεται από διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών απ' ότι το βινσάντο Σαντορίνης.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας!Vin Santo - Information on wines and producers - Berry Bros. & Rudd
Biscotti Di Prato Recipe : Debi Mazar and Gabriele Corcos : Recipes : Cooking Channel
Ναι το vin santo είναι διαφορετικό από το vinsanto της Σαντορίνης και το πρώτο είναι πάρα πολύ ωραίο με biscotti di prato και είναι υπέροχο να τελειώσεις, έτσι, ένα γεύμα!
Πάντως ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γεια κείμενο και φωτογραφίες!