canf
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ισπανίας
λαχταριστή ιστορία!!
Ευχαριστώ! Χαίρομαι που περιμένετε, θα χρειαστεί να το κάνετε για λίγο ακόμα επειδή έχω πάθει overdose, αλλά μέσα στο weekend φαντάζομαι όλο και κάτι θα ανεβάσω.Δεν εξρω τι ειναι καλυτερο.
Το μερος?
Το κρασι?
Το φαγητο?
Συνεχισε,περιμενουμε!!
Thank you.λαχταριστή ιστορία!!
Συγχαρητήρια!!! Όχι μόνο για την ευχάριστη περιγραφή σου, αλλά το σημαντικότερο για την αγάπη και όρεξη που έχεις να ζήσεις και να χαρείς όλα αυτά!!!...... Μερικά λεπτά αφού έριξα το σχετικό «θάψιμο» πάντως ήταν η σειρά μου να κοκκινίσω ως Ελληνίδα. Προσεγγίζοντας το σημείο συνάντησης (από το οποίο από ό, τι κατάλαβα ξεκινούσαν τα περισσότερα tours) που βρισκόταν απέναντι από ένα από τα τείχη που δεσπόζουν στην πόλη, είδα πάνω στο μεσαιωνικό μνημείο αυτή την εικόνα:
Olympiakos_hooligans
Το πόσο ξενέρωσα δεν περιγράφεται. Αφήστε που όλο αυτό ανέσυρε πάλι την απέχθειά μου για το ποδόσφαιρο, το οποίο θεωρώ ότι όπως έχει καταντήσει ελάχιστα αντιπροσωπεύει το αθλητικό ιδεώδες και βρίσκω τα άτομα που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες για χάρη της εκάστοτε «ομαδάρας» τελείως ανεγκέφαλα. Τέλος πάντων.
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Συγχαρητήρια!!! Όχι μόνο για την ευχάριστη περιγραφή σου, αλλά το σημαντικότερο για την αγάπη και όρεξη που έχεις να ζήσεις και να χαρείς όλα αυτά!!!
Δεν θέλω να κατευθύνω αλλού το θέμα αλλά εγώ "έμεινα"... στην έλλειψη παιδείας μας σαν λαός....Ναι ξέρω, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πάντα για % μιλάμε...Και έχουμε .....πολύυυυυ μεγάλα ποσοστά ..... Αυτό και τέλος.
Και πάλι σ' ευχαριστούμε
Με σκοτώνειςΕυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Όσο για τα περί έλλειψης παιδείας μας ως λαός είναι δυστυχώς κάτι αδιαμφισβήτητο.
Κι επειδή έχω κόλλημα να φωτογραφίζω ελληνικές καφρίλες εκτός των συνόρων να και μια φωτό που έβγαλα στο Βελιγράδι τον Οκτώβριο (βέβαια δεν επρόκειτο για ιστορικό κτίσμα αλλά για έναν απλό τοίχο ).
kafrila_Belgrade2011
Σε ευχαριστώ πολύ για τα ωραία λόγια ! Ναι, είχα γράψει αυτή την ιστοριούλα πιο παλιά που ήμουν πολύ νέο μέλος και είχε πάει ψιλοάπατη!Μ'αρεσει παρα πολυ οπως γραφεις (εισαι ευχαριστη χωρις να κουραζεις) και οι φωτο που βαζεις ειναι κολαση!!!Επισης θυμηθηκα οτι ειχες γραψει μια ιστορια για Νοτια Γαλλια,η οποια μου αρεσε παρα πολυ κ αυτη, και μπορω να πω οτι ειμαι οπαδος σου!!Keep going!