Μην τον μπερδευεις! Ειπαμε Πεμπτη βραδυ Le Banque!Ρε Σπυρο πηγες Μιλανο για να σαπισεις στο ιντερνετ? Βγες λιγο. Κατα Corso Buenos Aires μερια (μετα τη San Babila και την Porta Venezia αν εισαι κεντρο) μεχρι το Loreto εχει μερικα μαγαζια που αργουν να κλεισουν. Λιγο παρακμιακα αλλα απο το ολοτελα...
Εσυ χανεις! Μην λες μετα οτι δεν στα παμε!μαγκες εχω πεθανει στην κουραση εχω μια ωρα που γυρισα και λεω να κοιμηθω αυριο εχει κομμο
Και γιατι το λες φιλε μου....ενδιαφερεσαι να την κανεις δωρο σε καμια απο μας εδω μεσα?μεσα στο γκαλερια ειχε τσαντα λουις βιτον 1200ε
Καλε μη ψαχνεις μακρια κοπελα μου.Εδω ο Σπυρος το δικο μας παιδι ψαχνει παρεα.Μολις γυρισει απο Μιλαν θα τα κανονισετε.κανεις για ταυλανδη ινδια,βιετναμ απριλιο?ημερομηνιες δεν εχω ακομα
2 μηνες αλλα μιλαμε για πολυ looooooooow budget ταξιδακι,
Τώρα εσύ, απ' το λεωφορείο για το Κόμο τα γράφεις όλ' αυτά? Καλά, δεν κοιτάς έξω? Μια χαρά διαδρομή είναι!εεεεεεεεεεε ηρεμα ομορφα........
Τώρα εσύ, απ' το λεωφορείο για το Κόμο τα γράφεις όλ' αυτά? Καλά, δεν κοιτάς έξω? Μια χαρά διαδρομή είναι!
Σεμναααααααα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εεεεεεεεεεε ηρεμα ομορφα........