GKCAPO
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
...μη μου πεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ...???
αν είναι έτσι ...στο χρωστάω, υπόσχεση.
...μη μου πεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ...???
Μωρέ καταλαβαίνω πολύ καλά, αλλά κάνω τον Ινδιάνο! :xmas_lol:...μη μου πεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ...???
αν είναι έτσι ...στο χρωστάω, υπόσχεση.
Το Δεσποτικό βρίσκεται απ' τη δεξιά πλευρά του δρόμου, ένα πλακόστρωτο που ανεβαίνει 200 μ. στο βουνό (το Ξενία είναι απ' την αριστερή, 50 μ. προς τα κάτω). Δυστυχώς στο Δεσποτικό δεν πήγαμε. Ο λόγος που πήγαμε μέχρι εκεί ήταν κυρίως για το θέμα της εκδήλωσης (διαδικαστικά & τεχνικά ζητήματα) και όχι για τα δωμάτια (που ούτε και στο Ξενία τα είδαμε). Θεωρούμε ότι αυτά, και στα δύο μέρη, θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις (αν θες τη γνώμη μου, πες το ένστικτο, στο Δεσποτικό ίσως είναι και καλύτερα).Baba πες μας και κάτι για το Δεσποτικό που θα μείνουμε κι εμείς οι τελευταίοι των Μοϊκανών...Θα μας αφήσετε στο έλεος δηλαδή επειδή δεν θα μαστε Ξενία;;:xmas_mrgreen:
Κρύβε λόγια μικρή, κρύβε λόγια...επειδή είμαστε μεγάλες καρδιές θα σας αφήνουμε να έρχεστε το πρωί να κάθεστε στο τζάκι:xmas_cool::xmas_mrgreen:
Να πω και γω δυό λόγια μετά τη χθεσινή επίσκεψη/αυτοψία στο χώρο που θα διαπραχθεί το "έγκλημα" xmas_lol και τη συζήτηση με τους υπευθύνους:
- Σχετικά με τα μενού: Θεωρώ το πρώτο (και φτηνότερο) κάπως περιοριστικό και μονοσήμαντο (δεν υπάρχει ψάρι, λίγες επιλογές για χορτοφάγους, κυρίως ψητά κρέατα). Στα άλλα δύο υπάρχει ισορροπία και πολύ περισσότερες επιλογές και η διαφορά κόστους είναι μικρή. Επίσης, μας διευκρινίστηκε ότι στο θέμα των ποτών, όπου αναφέρεται 'Amstel' ή 'Έψα' δε σημαίνει ότι υπάρχει μόνο αυτή η επιλογή αλλά ότι είναι ενδεικτική του είδους (θα υπάρχουν, δηλαδή, π.χ. και Heineken, Coca Cola, Sprite, κλπ. αλλά, εν προκειμένω για τις μπύρες, η επιλογή - ας πούμε - μιας μοναστηριακής Βελγίου θα χρεώνεται ξεχωριστά).
θεωρω οτι εχεις απολυτο δικιο σε σχεση με το μενου. επισης βρισκω ναι μεν καπως πλουσιο το παραδοσιακο, αλλα παραδοσιακο.... το βρισκουμε σε καθε ταβερνα, το δε τριτο ακρως αξιολογο με γευστικες προτασεις, και ελαχιστη διαφορα τιμης, επισης το τριτο εχει σοβαρες προτασεις γλυκων ενω το δευτερο μενου ειναι φτωχο σε γλυκα.
Μα δεν διαφωνούμε! Προσωπικά, πήρα θέση μόνο για το πρώτο. Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα: "Στα άλλα δύο υπάρχει ισορροπία και πολύ περισσότερες επιλογές και η διαφορά κόστους είναι μικρή". Αν και, τώρα που το ξαναδιαβάζω, διαφαίνεται κάτι... δε νομίζεις; :xmas_wink:θεωρω οτι εχεις απολυτο δικιο σε σχεση με το μενου. επισης βρισκω ναι μεν καπως πλουσιο το παραδοσιακο, αλλα παραδοσιακο.... το βρισκουμε σε καθε ταβερνα, το δε τριτο ακρως αξιολογο με γευστικες προτασεις, και ελαχιστη διαφορα τιμης, επισης το τριτο εχει σοβαρες προτασεις γλυκων ενω το δευτερο μενου ειναι φτωχο σε γλυκα.