• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Bahari

Member
επισης το τριτο εχει σοβαρες προτασεις γλυκων ενω το δευτερο μενου ειναι φτωχο σε γλυκα.
Κάτσε βρε παιδί μου :xmas_mrgreen: Επειδή το ζήτημα των γλυκών είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για μένα :haha: Πού τις βλέπεις τις σοβαρές προτάσεις γλυκών στο τρίτο μενού;;; :xmas_rolleyes: Συγκρίνονται η καρυδόπιτα, το γαλακτομπούρεκο, τα γλυκά του κουταλιού, οι λουκουμάδες και τα σιροπιαστά :icecream:με το cheesecake;;; Άσε που δεν μ' αρέσει και η μυρωδιά του καφέ, οπότε τι μένει; ένα cheesecake και μερικά σουδάκια... Φτωχικά πράγματα δηλαδή...:xmas_cheesygrin:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλα! Αν ειναι αυτο το θεμα να σου φερω ενα κουτακι απο τον Χατζη να βολευτεις βρε παιδι μου... (εγω -και ο αφεντης- παλι χαιρομαστε την πιτα Καισαριας και τους λουκουμαδες απο τη μια και τα προφιτερολ, cheese cake και πανακοτα απο την αλλη, μετα την επισημανση του σαιτα. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα φθασει τοσο μακρια μεχρι τα γλυκα... γιατι θεωρησα οτι θα καταρευσω πολυ πριν...).
Ουφ δυσκολα μας βαζετε!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Συγκρίνονται η καρυδόπιτα, το γαλακτομπούρεκο, τα γλυκά του κουταλιού, οι λουκουμάδες και τα σιροπιαστά :icecream:με το cheesecake;;; Άσε που δεν μ' αρέσει και η μυρωδιά του καφέ, οπότε τι μένει; ένα cheesecake και μερικά σουδάκια... Φτωχικά πράγματα δηλαδή...:xmas_cheesygrin:
Εγώ πάλι, γιατί θυμάμαι κάτι "όργια" με chesecake λίαν προσφάτως????

Bahari

Member
Εγώ πάλι, γιατί θυμάμαι κάτι "όργια" με chesecake λίαν προσφάτως????
Γιατί;;; Απλούστατον!!! Επειδή δεν υπήρχαν λουκουμάδες με θυμαρίσιο μέλι, ούτε γλυκά του κουταλιού, ούτε σοροπιαστά, ούτε γαλακτομπούρεκα, ούτε καρυδόπιττες :xmas_cheesygrin: Όταν δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά συμβιβάζομαι και με το cheesecake.:xmas_lol:
(Προδότηηηηηηηηηη!!!:xmas_evil::haha:)

Last edited by a moderator:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κατ΄αρχήν να σας ξαναευχαριστήσω παληκάρια, που τρέξατε για χατήρι μας...:xmas_wink: Όλα μοιάζουν υπέροχα για τη συνάντησή μας...:xmas_biggrin:
Όσο για τα μενού, ότι αποφασίσει η πλειοψηφία, είμαστε εύκολοι, προσαρμοστικοί και παμφάγοι...:xmas_cheesygrin: Προσωπικά δελεάστηκα περισσότερο με το 2 στο φαγητό και στο ποτό...

(Taver μην πειράζεις το Bahari με τα γλυκά...:xmas_wink: αυτό που είδες δεν ήταν όργιο, απλώς γλύκαινε τον ουρανίσκο της...:bleh:, αν είχε και σοκολάτες περισσότερες, τότε θα έβλεπες...:bleh::haha:)

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
καλή χρονιά σε όλους σας!!το 2011 να ειναι η χρονιά σας!!!
και εγω θα ελεγα οτι το δευτερο μενου καλυπτει τις αναγκες....το τρίτο μου φαινεται πολυ γκουρμέ....
βεβαια μην λαμβανεται υπόψιν την αποψή μου διοτι ακομα δεν ξερω αν θα ερθω...την τελευταια στιγμή θα το δώ...πιστευω να μην υπαρχει θεμα για 2 ατομα οσον αφορα την εκδηλωση στην veranda δηλώνοντας την τελευταία στιγμή...
και πάλι σας ευχομαι τα καλυτερα!!!

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Βαγγέλη, Babaduma άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα, έχετε ήδη κάνει τόσα πολλά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα για το μενού αλλά αν έπρεπε να αποφασίσω μάλλον θα έκλινα υπέρ του δεύτερου.

Γιατί;;; Απλούστατον!!! Επειδή δεν υπήρχαν λουκουμάδες με θυμαρίσιο μέλι, ούτε γλυκά του κουταλιού, ούτε σοροπιαστά, ούτε γαλακτομπούρεκα, ούτε καρυδόπιττες :xmas_cheesygrin: Όταν δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά συμβιβάζομαι και με το cheesecake.:xmas_lol:
(Προδότηηηηηηηηηη!!!:xmas_evil::haha:)
Ναι, δεν είχε λουκουμάδες με θυμαρίσιο μέλι, ήταν με μέλι πεύκου και πολύυυ παγωτό !:haha::haha::haha:

Last edited by a moderator:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια ,τώρα ότι αφορά το μενού βλέπω μια προτίμηση του κοινού στο δεύτερο μενού και στο δεύτερο πακέτο ποτών.Υπενθυμίζω πως πρέπει την άλλη Δευτέρα να δώσω απάντηση ,συνεπώς θα προτιμηθεί εκείνο που θα μαζέψει τις περισσότερες προτιμήσεις μέχρι και την Κυριακή το βράδυ.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλά ταξίδια.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Συγκρατήστε τώρα τη libido σας γιατί, ως γνωστόν, το Πήλιο είναι το βουνό των ... Κενταύρων!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou