taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Εγώ ένα έχω να πω: "Μαζί τα φάγαμε!" :xmas_smile: :xmas_smile:
Εγώ ένα έχω να πω: "Μαζί τα φάγαμε!" :xmas_smile: :xmas_smile:
Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ!!! :xmas_lol:Εγώ ένα έχω να πω: "Μαζί τα φάγαμε!" :xmas_smile: :xmas_smile:
Πλησιάζει ο καιρός για την συνάντηση και θα πρέπει να παρθεί απόφαση σχετικά με το τραπέζι του Σαββάτου 22/1.
Σήμερα πήγαμε (εγώ και ο Babaduma )στην Πορταριά και συναντηθήκαμε με τον υπεύθυνο του La Veranda και μιλήσαμε για το φαγητό του Σαββάτου.
Θα πρέπει να τους ενημερώσουμε 2 εβδομάδες πιο πριν (μέχρι τις 10 Ιανουαρίου)για το μενού.
Λοιπόν περιμένω τις απόψεις σας .
Να πω και γω δυό λόγια μετά τη χθεσινή επίσκεψη/αυτοψία στο χώρο που θα διαπραχθεί το "έγκλημα" xmas_lol και τη συζήτηση με τους υπευθύνους:
Ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο και την αυτοψία..
Καλή χρονιά, γεμάτη με χαρές και ταξίδια:xmas_lol:
Καλή χρονιά και σε σένα και να περάσετε καλά !!!Καλή χρονιά, ευτυχισμένη...και πολυταξιδεμένη:xmas_cool:
Ένεκα που γυρνώ από τα Γιάννενα στην Πάρο (που βρίσκομαι ακόμη), και τρέχω σαν ολότρελη να προλάβω ότι δεν γίνεται..., δεν πρόλαβα να σας ξαναευχαριστήσω για άλλη μια φορά για τον τεράστιο κόπο σας, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη μεγαλύτερος..Με εντυπωσιάζετε και μας κακομαθαίνετε πρέσβη μου!!!
Σου εύχομαι πρώτα απ'όλα να είσαι πάντα καλά και να έχεις τη δύναμη και το κέφι, να συνεχίσεις να τρέχεις , εσύ που είσαι νέος:xmas_cheesygrin:, και όποιος άλλος τρέχει μαζί σου.
Θέλω να σου πω, ότι συμπαθέστατες είναι και οι δύο επιλογές (2ος και 3ος μπουφές),-αν και έχω μια προτίμηση στον 3ο μπουφέ και στην 3η επίσης επιλογή κρασιών- ότι όμως και αν αποφασίσει η πλειοψηφία είμαστε απολύτως σύμφωνοι,οπότε υπολογίστε άλλους 2 (εμένα και τον "καλό" μου). Για οτιδήποτε διαδικαστικό (πληρωμές κ.λ.π.), θα μιλήσουμε..
Θα επιστρέψω στην οικία μου στις 11 του μηνός. Μέχρι τότε ελπίζω αυτή η κινητή σύνδεση που κουβαλάω, να μην με προδώσει..
Ξανά ευχαριστούμε πολύ..πολύ...πολύ...