• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ ένα έχω να πω: "Μαζί τα φάγαμε!" :xmas_smile: :xmas_smile:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ευτυχώς που δεν είμαι "γλυκατζής". Αλλιώς... στην πείνα θά'μενα και θά'κλαιγα με σκούρο δάκρυ...

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Πλησιάζει ο καιρός για την συνάντηση και θα πρέπει να παρθεί απόφαση σχετικά με το τραπέζι του Σαββάτου 22/1.
Σήμερα πήγαμε (εγώ και ο Babaduma )στην Πορταριά και συναντηθήκαμε με τον υπεύθυνο του La Veranda και μιλήσαμε για το φαγητό του Σαββάτου.
Θα πρέπει να τους ενημερώσουμε 2 εβδομάδες πιο πριν (μέχρι τις 10 Ιανουαρίου)για το μενού.

Λοιπόν περιμένω τις απόψεις σας .

Καλή χρονιά, ευτυχισμένη...και πολυταξιδεμένη:xmas_cool:
Ένεκα που γυρνώ από τα Γιάννενα στην Πάρο (που βρίσκομαι ακόμη), και τρέχω σαν ολότρελη να προλάβω ότι δεν γίνεται..., δεν πρόλαβα να σας ξαναευχαριστήσω για άλλη μια φορά για τον τεράστιο κόπο σας, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη μεγαλύτερος..Με εντυπωσιάζετε και μας κακομαθαίνετε πρέσβη μου!!!
Σου εύχομαι πρώτα απ'όλα να είσαι πάντα καλά και να έχεις τη δύναμη και το κέφι, να συνεχίσεις να τρέχεις , εσύ που είσαι νέος:xmas_cheesygrin:, και όποιος άλλος τρέχει μαζί σου.
Θέλω να σου πω, ότι συμπαθέστατες είναι και οι δύο επιλογές (2ος και 3ος μπουφές),-αν και έχω μια προτίμηση στον 3ο μπουφέ και στην 3η επίσης επιλογή κρασιών- ότι όμως και αν αποφασίσει η πλειοψηφία είμαστε απολύτως σύμφωνοι,οπότε υπολογίστε άλλους 2 (εμένα και τον "καλό" μου). Για οτιδήποτε διαδικαστικό (πληρωμές κ.λ.π.), θα μιλήσουμε..
Θα επιστρέψω στην οικία μου στις 11 του μηνός. Μέχρι τότε ελπίζω αυτή η κινητή σύνδεση που κουβαλάω, να μην με προδώσει..
Ξανά ευχαριστούμε πολύ..πολύ...πολύ...

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Να πω και γω δυό λόγια μετά τη χθεσινή επίσκεψη/αυτοψία στο χώρο που θα διαπραχθεί το "έγκλημα" :)xmas_lol:) και τη συζήτηση με τους υπευθύνους:

Ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο και την αυτοψία..
Καλή χρονιά, γεμάτη με χαρές και ταξίδια:xmas_lol:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Καλη ταξιδιαρικη χρονια και απο μενα παιδια!

Λοιπον αφου μετρατε κουκια για μενου φαγητου και ποτου
οι προτιμησεις της erminas και feygatou ειναι

-1ο ή 3ο πακετο μπουφε φαγητου
(με τη λογικη οτι περιμενουμε απο το 5στερο κατι παραπανω και διαφορετικο απο τον παραδοσιακο μπουφε με τα γουρουνοπουλα και τους λουκουμαδες που μπορουμε να τα βρουμε σε καθε ταβερνα)

-2ο πακετο ποτων

Αντε, καλη ανταμωση στην Πορταρια!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Καλή χρονιά, ευτυχισμένη...και πολυταξιδεμένη:xmas_cool:
Ένεκα που γυρνώ από τα Γιάννενα στην Πάρο (που βρίσκομαι ακόμη), και τρέχω σαν ολότρελη να προλάβω ότι δεν γίνεται..., δεν πρόλαβα να σας ξαναευχαριστήσω για άλλη μια φορά για τον τεράστιο κόπο σας, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη μεγαλύτερος..Με εντυπωσιάζετε και μας κακομαθαίνετε πρέσβη μου!!!
Σου εύχομαι πρώτα απ'όλα να είσαι πάντα καλά και να έχεις τη δύναμη και το κέφι, να συνεχίσεις να τρέχεις , εσύ που είσαι νέος:xmas_cheesygrin:, και όποιος άλλος τρέχει μαζί σου.
Θέλω να σου πω, ότι συμπαθέστατες είναι και οι δύο επιλογές (2ος και 3ος μπουφές),-αν και έχω μια προτίμηση στον 3ο μπουφέ και στην 3η επίσης επιλογή κρασιών- ότι όμως και αν αποφασίσει η πλειοψηφία είμαστε απολύτως σύμφωνοι,οπότε υπολογίστε άλλους 2 (εμένα και τον "καλό" μου). Για οτιδήποτε διαδικαστικό (πληρωμές κ.λ.π.), θα μιλήσουμε..
Θα επιστρέψω στην οικία μου στις 11 του μηνός. Μέχρι τότε ελπίζω αυτή η κινητή σύνδεση που κουβαλάω, να μην με προδώσει..
Ξανά ευχαριστούμε πολύ..πολύ...πολύ...
Καλή χρονιά και σε σένα και να περάσετε καλά !!!
ΥΓ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Κι απο μενα Καλη Χρονια σε ολους με Υγεια, και ενοειται ,πολλα ταξιδια.
Θα τα πουμε απο κοντα στο Πηλιο!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα σε όλους και πολύ πολύ χαρούμενη να πω επίσης ότι θα καταφέρω μαζί με την αδερφή μου και ταξιδιωτική μου σύντροφο (klaire) να παρεβρεθούμε στην περίφημη συγκέντρωση!!! Και να ευχαριστήσω φυσικά τον Βαγγέλη για την βοήθεια του στις απορίες μου! Ανυπομονώ να σας γνωρίσω επιτέλους από κοντά!!!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Οι μέρες πλησιάζουν και σαυτό το σημείο να πώ πως απο μεριά σκηνοθετών και παραγωγών όλα είναι σχεδόν έτοιμα .Αυτό που μένει είναι να οπλιστείτε με διάθεση και κέφι και να απολάυσετε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο.

Σχετικά με το μενού αυτό που επέλεξε η μέχρι στιγμής πλειοψηφία είναι το 2ο μενού και το 2ο πακέτο ποτων.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk