• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πήλιο 2011 - live & εντυπώσεις

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και για τους λουκουμαδες αλλωστε θα ηταν πολυ καλυτερα αν συνοδευοντουσαν απο παγωτο: θα ειχα φαει τουλαχιστον αλλους τρεις!
Εγώ ούτε τους άγγιξα. Μα, ούτε κανέλλα να μην έχουν να βάλεις?

Το αστείο είναι ότι με ρώτησε ο σεφ αν τους δοκίμασα και μου έδωσε την ευκαιρία για τη δολοφονική μου ατάκα: "Δε θεώρησα ότι άξιζαν τον κόπο" (του τά'χα μαζεμένα).

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Το φαγητο ηταν μουφα και αν δεν το γραψαμε νωριτερα ηταν καθαρα απο σεβασμο προς ολους αυτους που ετρεξαν για να ειναι ολα αψογα...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το φαγητο ηταν μουφα και αν δεν το γραψαμε νωριτερα ηταν καθαρα απο σεβασμο προς ολους αυτους που ετρεξαν για να ειναι ολα αψογα...
Μα είναι σαφές ότι δεν έχουν καμμία ευθύνη γι αυτό. Ό,τι κι αν επιλέγαμε, δεν μπορούσαμε να ξέρουμε (αφού δεν ήταν δυνατόν να δοκιμάσουμε) - όπως και σε οποιοδήποτε εστιατόριο πηγαίνουμε για πρώτη φορά.

Και η αναφορά έγινε για να προστατευθούν τα μέλη: Καλό το ξενοδοχείο αλλά μην καθίσετε για φαγητό. Προτιμήστε τα ταβερνάκια του χωριού ή ό,τι άλλο σας αρέσει τέλος πάντων.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Χμμμ....Εγω εφαγα τρεις λουκουμαδες!:oops::oops::oops:
Και εγώ...
Άλλά τους είχα καλύψει με μους σοκολάτα...:oops::oops::oops:

:haha::haha::haha:

Καλά πως τα καταφέρατε?? Και καλά η travelina... Έκανε και καλό πάντρεμα.. Αλλά και πάλι παλευόταν??? Εγώ πάλι μπέρδεψα μους σοκολά με μους φράουλα :D

Έρση μου μάλλον είσαι τόσο γλυκειά που σου φαίνονται όλα γλυκά..
Δεν εξηγείται αλλιώς!

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τους διοργανωτές, όλους αυτούς που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στο να πάνε όλα μια χαρά . Η βραδιά ήταν υπέροχη και προσδοκώ στην επανάληψή της σύντομα. Τώρα για το φαγητό -πονεμένη ιστορία- !!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μπα! Η πιτα Καισαρειας πανω στην οποια ειχα επενδυσει μεγιστες ελπιδες αποδειχθηκε εντελως αχρηστη! Πρεπει να πω ομως οτι το μπουτι με εκεινη το σαλτσα ηταν πολυ καλο!

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Ο χώρος του "La Veranda" είναι επίσης ιδανικός για ν' απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα προς το Βόλο και τον Παγασητικό (μέρα ή νύχτα). Τα δωμάτια του "Ξενία" προσέφεραν (σε όσους από εμάς διανυκτέρευσαν εκεί) ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το επίπεδο του σέρβις (μέτριο) του προσωπικού του εστιατορίου στη διάρκεια του δείπνου.
Αφήνω τελευταίο το μενού που ενώ η ανάγνωσή του άφηνε υψηλές προσδοκίες, το τελικό αποτέλεσμα ήταν (κατά την προσωπική μου άποψη) πολύ μέτριο έως απογοητευτικό....
Αγαπητέ Λάζαρε, όπως θα πρόσεξες...περί φαγητού δεν έκανα κανένα σχόλιο. Μου φάνηκε ακριβό (45Ε/άτομο). Ίσως χρησιμοποιούν τα "σούπερ" υλικά (ποιος το ξέρει..), ίσως κοστολόγησαν, ότι θα καταναλώναμε, πολλά ποτά, αλλά πάλι, νομίζω δεν δικαιολογείται. Και το σημαντικότερο...
κακομαγειρεμένο!!!
Αλλά να μην αρχίσω πάλι με τα ..."Νεοελληνικά Φαινόμενα" και την γκρίνια μου. Έχω γράψει σε πολλά θέματα εδώ μέσα, για επαγγελματισμό ειδικά στο χώρο του τουρισμού. Έχουμε το πιο ευλογημένο μέρος της Γης...και βάζουμε τα δυνατά μας να το καταστρέψουμε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αγαπητέ Λάζαρε, όπως θα πρόσεξες...περί φαγητού δεν έκανα κανένα σχόλιο. Μου φάνηκε ακριβό (45Ε/άτομο). Ίσως χρησιμοποιούν τα "σούπερ" υλικά (ποιος το ξέρει..), ίσως κοστολόγησαν, ότι θα καταναλώναμε, πολλά ποτά, αλλά πάλι, νομίζω δεν δικαιολογείται. Και το σημαντικότερο...
κακομαγειρεμένο!!!
Αλλά να μην αρχίσω πάλι με τα ..."Νεοελληνικά Φαινόμενα" και την γκρίνια μου. Έχω γράψει σε πολλά θέματα εδώ μέσα, για επαγγελματισμό ειδικά στο χώρο του τουρισμού. Έχουμε το πιο ευλογημένο μέρος της Γης...και βάζουμε τα δυνατά μας να το καταστρέψουμε.
Το πρόσεξα φίλε μου, πώς δεν το πρόσεξα. Και, όπως είπαμε όλοι, το σημαντικότερο για όλους μας ήταν να περάσουμε καλά. Και όλοι μας συμβάλαμε σ' αυτό (είτε με την παρουσία μας, είτε με τη συμμετοχή μας αλλά και με το κέφι μας). Μ' αυτό το σκεπτικό, για μένα, ήταν ήσσονος σημασίας το αν θα πλήρωνα 40 ή 45 ή 50 ευρώ. Την αναφορά στο μενού δεν την έκανα γι αυτόν τον λόγο αλλά γι αυτό που είπες και συ στο τέλος, εδώ: Στη μειωμένη ευαισθησία των "υπευθύνων" στην επίδειξη επαγγελματισμού.

Άλλος ένας ba-ρ-ba-ς που γκρινιάζει? Ίσως...

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Την αναφορά στο μενού δεν την έκανα γι αυτόν τον λόγο αλλά γι αυτό που είπες και συ στο τέλος, εδώ: Στη μειωμένη ευαισθησία των "υπευθύνων" στην επίδειξη επαγγελματισμού.
Χαίρομαι πάντως που κόντρα στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του προσωπικού και το απαράδεκτο μπουφέ (αλήθεια ο Αφέντης, Galat, ioanna karagianni και λοιποί που δοκίμασαν και τα αλά καρτ εδέσματα την Παρασκευή, τι εντυπώσεις έχουν από την ποιότητα αυτών; ), εμείς γελάσαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε και δεν σταθήκαμε σ' αυτά. Αντίθετα, χωρίς να πτοηθούμε τραβήξαμε το γλέντι, σε σημείο που έβλεπες το προσωπικό να θέλει να μας δολοφονήσει!
Πολλά χειροκροτήματα σε όλους μας λοιπόν...
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Βάζω στοίχημα, όμως, ότι την πίτα Καισάρειας (για την οποία αμφότεροι τρέφαμε προσδοκίες) δεν είχες τη χαρά να την απολαύσεις γιατί ούτε απ' την Καισάρεια ήταν ούτε κάν πίτα. Ένα ζεσταμένο κατεψυγμένο πράμα (σφολιατοειδές? ) ήταν με απροσδιόριστο περιεχόμενο...
Μα ωσπου να τη φερουν απο καισαρεια σιτεψε η κακομοιρα...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636