• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πήλιο 2011 - live & εντυπώσεις

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Συμφωνω και εγω με την Erminathess: τα πρωτα ηταν καλα, ο χωρος εξαιρετικος και μερικα απο τα κυριως (αν εξαιρεσουμε εκεινη την πιτα Καισαριας) ευπρεπη. Σιγουρα δεν ηταν τελειος ο μπουφες, αλλα δεν ηταν και για πεταμα.
Και κατι αλλο: δεν ειναι και τοσο ευκολο να σου δωσουν Σαββατο βραδι τον χωρο, οταν ειμαστε στα 8χλμ απο τον Βολο. Την επομενη το μεσιμερακι, για παραδειγμα, ο συγκεκριμενος χωρος ειχε αρκετο κοσμο και δε μου φανηκαν οτι ολοι τους ηταν θαμωνες του ξενοδοχειου.

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Συμφωνω εν μερει με τον αγαπητο Gkapo..
Ενταξει δεν ηταν και για michelin ο μπουφες αλλα δεν ηταν και ο,τι χειροτερο... καλουτσικος ηταν.. μερικα πιατα ηταν πολυ καλα.. οι 2 σαλατες με το μαρουλι και αυτη με τη ντοματα και τη σως τυριων πχ ηταν φρεσκιες και νοστιμες, η τυροκαφτερη επισης, τα τυρακια μια χαρα, τα μπιφτεκια και το χοιρινο μπουτι με τη σως συμπαθητικα, οι πατατες οκ, το ψαρι φαινοταν ωραιο.. υπηρχαν και αστοχιες βεβαια αλλα μια χαρα ηταν σε γενικες γραμμες..
Οσο για το ακριβο, οκ απο την αρχη σε πολλους μας φανηκε τσιμπημενο το γευμα.. Τελικα ομως αν αναλογιστει κανεις οτι στα 45 ευρω συμπεριλαμβανοταν απεριοριστη καταναλωση κρασιων, μπυρας, αναψυκτικων για ολο (σχεδον) το βραδυ, και η επι 8 ωρες παραχωρηση των δυο επιπεδων του υπεροχου χωρου του εστιατοριου, καταλήγει στο οτι τα χρηματα δεν ηταν πια και τοσο πολλα.. εδω σε ενα μπαρακι της πλακας παμε το καλοκαιρι και σε μια ωρα εχουμε παρει 3 μοχιτο και εχουμε πληρωσει 30 ευρω, ορθιοι, στριμωγμενοι και ξεροσφυρι..
Αλλωστε η διαθεση μετραει πανω απο ολα και απο αυτη υπηρχε αφθονη απο ολους..
Κατά βάθος συμφωνούμε...και αν διαβάσεις προσεκτικά, παρά τα όσα αρνητικά γράφω, καταλήγω στο συμπέρασμα πως κάνατε την καλύτερη επιλογή. Πως ήταν τελικά μονόδρομος.
Απλά επειδή κάπου θεωρώ τον εαυτό μου σχετικά υπεύθυνο (λόγω εντοπιότητας και συγκεκριμένης υπόδειξης, αν και δεν υπήρχε άλλη σοβαρή επιλογή), δεν μπορούσα να αντιπαρατεθώ στα ίσα με τον λαό του τραβελ στορις...:):):)

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Αχ βρε παιδιά πολύ ζηλεύω!! :D
Την επόμενη δεν τη χάνω με τίποτα όμως!!!! :mad:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Εγω παλι ουτε μισο.Ηταν επιεικως απαραδεκτοι...
Εγώ πάλι πήρα μερικούς για να τους χρησιμοποιήσω σαν μπαλάκια του τέννις:D

gkcapo, σιγά μην νιώθεις κι'ενοχές για τον μπουφέ του Xenia.. Εμείς σ'ευχαριστούμε που έτρεξες και προσπάθησες για όλους...όσο για το μενού, την επόμενη φορά θα ξέρουμε και αναλόγως θα αποφασίσουμε..:bleh:

Το ζουμί όμως είναι αλλού...μ'αυτά και μ'αυτά και με τα φαγητά τους παστουρμάδες και τους λουκουμάδες ξεφύγαμε από το ζητούμενο....
Δεν βλέπω το φωτογραφικό υλικό, το βίντεο (Σωκράτηηηηηηηηηη), τις ανταποκρίσεις από τα κανάλια.., και ανησυχώ να πω τη μαύρη μου αλήθεια...:shock:

LIDA

Member
Συμφωνώ με την erminathess οτι τελικά με όσα μειονεκτήματα και έαν υπήρχαν ήταν ένα ικανοποιητικό γεύμα..
Αλλά για μένα το θέμα ήταν αλλο.....
μόνο εγώ ξεπάγιασα στο δωμάτιο???????????

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
:haha:Το βιντεο δεν το εχω πια, πουληθηκε εναντι αδρας αμοιβης σε μεσημεριαναδικο και τωρα ψαχνω για προορισμο:bleh::bleh::bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ρε σείς τελικά φάγατε ή δεν φάγατε????????
Ναι, κι εγω θελω απαντηση στη συγκεκριμενη ερωτηση. Γιατι αν ειναι να μη φαγατε, τι να ρθω να κανω στην επομενη συναντηση;

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:haha:Το βιντεο δεν το εχω πια, πουληθηκε εναντι αδρας αμοιβης σε μεσημεριαναδικο και τωρα ψαχνω για προορισμο:bleh::bleh::bleh:
:haha::haha::haha: ε ρε μεγαλεία ο εικονολήπτης :clap:
Σωκράτη την έπιασες την καλή...να θυμηθείς τα φιλαράκια ε ?:bleh::haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
:haha::haha::haha: ε ρε μεγαλεία ο εικονολήπτης :clap:
Σωκράτη την έπιασες την καλή...να θυμηθείς τα φιλαράκια ε ?:bleh::haha:
εσένα θα σε παρω αυριο τηλέφωνο να τα ξεράσεις όλα..:D
ρε φάγατε ή να στείλω κανένα φαγάκι??
άσε θα ρωτήσω τον taver!!

Εκπομπές Travelstories