zmaria
Member
Αυταααααά είναι!!! Όσο πάμε καλυτερεύουμε!!!!!!
Αυταααααά είναι!!! Όσο πάμε καλυτερεύουμε!!!!!!
Η σημασία στη λεπτομέρεια...το ροζ σουτιέν φορεμένο ανάποδα...Σεμνή και χαμηλοβλεπούσα όπως προαναφέρθηκε...
Εσύ καλό μου καλύτερα να μη βλέπεις τέτοια σοκαριστικά θεάματα...Α μια ροζ υεμενίτισα λέει σφυρίζοντας αδιάφορα το ροζ γουρούνι :roll::roll::roll:
Αλήθεια είναι...Η σημασία στη λεπτομέρεια...το ροζ σουτιέν φορεμένο ανάποδα...
και η ράντα να ξεπροβάλει απο τον αλαβάστρινο ώμο...της Φατμέ..., δεν είναι εξαιρετικά ερεθιστικό θέαμα??
Μέχρι να μαζευτούν, να περικοπούν και να δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις έχουμε δρόμο...Άσε που ο καλοφαγάς,καρδάμωσε μετά την περιποίηση της Φατμέ
και δεν μαζευόταν απ την πίστα.
Αυτά τα ντοκουμέντα πότε θα δημοσιευθούν
Η αισθητικη η δικη σου αγορι μου ειναι υψηλοτατου...ασε τωρα!!!!!Τοσα πολλα σε εναν.....!!!Εισαι προικισμενο και πολυταλαντο γουρουνακι!!!Γκρόιν
Είναι πράγματα αυτά; Προσβάλλεται η γουρουνοαισθητική μου.
Πάντως αυτός ο μουτζαχεντίν αδικείται βρε παιδί μου. Τέτοια εκφραστικότητα, έπρεπε να είναι στο εθνικό θέατρο. Εύγε εύγε. Μια λάμψη υποκριτικής στο γενικό μπάχαλο του συγκεκριμένου θεατρικού. Διότι για την οπερέττα δεν μπορώ να πω, επιπέδου Λυρικής!! Φωνητικά και υποκριτικά
Γκρόιν γκρόιν (ευχαριστώ )Η αισθητικη η δικη σου αγορι μου ειναι υψηλοτατου...ασε τωρα!!!!!Τοσα πολλα σε εναν.....!!!Εισαι προικισμενο και πολυταλαντο γουρουνακι!!!
Τοσο πολυ ειμαστε για τα πανηγυριακαλε σε τι φορουμ γραφτηκα!!! τωρα το καταλαβα...
Ο χώρος του "La Veranda" είναι επίσης ιδανικός για ν' απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα προς το Βόλο και τον Παγασητικό (μέρα ή νύχτα). Τα δωμάτια του "Ξενία" προσέφεραν (σε όσους από εμάς διανυκτέρευσαν εκεί) ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το επίπεδο του σέρβις (μέτριο) του προσωπικού του εστιατορίου στη διάρκεια του δείπνου.Και το "Ξενία" όπως και σχεδόν όλα τα "Ξενία", χωροθετήθηκαν από σοφούς ειδικούς ....απλά, στα καλύτερα σημεία της κάθε περιοχής. Και σαν να μην έφτανε αυτό ...το τότε Υπουργείο, τα έδωσε για Αρχιτεκτονική μελέτη στον σπουδαίο (!!!) Κωνσταντινίδη. Βλέπετε άλλες εποχές...Η λαίλαπα του λαϊκισμού ήταν ακόμα μακριά, ώστε να "ανατεθεί" η μελέτη (και η εργολαβία - κατασκευή φυσικά) ...στον πιο "διαπλεκόμενο" ...
Σ' αυτό το χώρο...