• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πήλιο 2011 - live & εντυπώσεις

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Και μετά την επιδοκιμασία, εδόθη η εντολή να περιποιηθεί η Φατμέ τους προσκεκλημένους...:p

Αυταααααά είναι!!! Όσο πάμε καλυτερεύουμε!!!!!!:clap:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Σεμνή και χαμηλοβλεπούσα όπως προαναφέρθηκε...:bleh::haha:
Η σημασία στη λεπτομέρεια...το ροζ σουτιέν φορεμένο ανάποδα...:shock:
και η ράντα να ξεπροβάλει απο τον αλαβάστρινο ώμο...της Φατμέ..., δεν είναι εξαιρετικά ερεθιστικό θέαμα??:bleh::bleh:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Άσε που ο καλοφαγάς,καρδάμωσε μετά την περιποίηση της Φατμέ
και δεν μαζευόταν απ την πίστα.
Αυτά τα ντοκουμέντα πότε θα δημοσιευθούν:clap:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Α μια ροζ υεμενίτισα λέει σφυρίζοντας αδιάφορα το ροζ γουρούνι :roll::roll::roll:
Εσύ καλό μου καλύτερα να μη βλέπεις τέτοια σοκαριστικά θεάματα...
Δεν είναι τα ενδεδειγμένα για ευαίσθητα, μικρά ροζ γουρουνάκια....:roll:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Η σημασία στη λεπτομέρεια...το ροζ σουτιέν φορεμένο ανάποδα...:shock:
και η ράντα να ξεπροβάλει απο τον αλαβάστρινο ώμο...της Φατμέ..., δεν είναι εξαιρετικά ερεθιστικό θέαμα??:bleh::bleh:
Αλήθεια είναι...:oops:

Άσε που ο καλοφαγάς,καρδάμωσε μετά την περιποίηση της Φατμέ
και δεν μαζευόταν απ την πίστα.
Αυτά τα ντοκουμέντα πότε θα δημοσιευθούν:clap:
Μέχρι να μαζευτούν, να περικοπούν και να δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις:haha: έχουμε δρόμο...:p
Ήταν πολλοί οι φωτογράφοι...;)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Γκρόιν
Είναι πράγματα αυτά; Προσβάλλεται η γουρουνοαισθητική μου.
Πάντως αυτός ο μουτζαχεντίν αδικείται βρε παιδί μου. Τέτοια εκφραστικότητα, έπρεπε να είναι στο εθνικό θέατρο. Εύγε εύγε. Μια λάμψη υποκριτικής στο γενικό μπάχαλο του συγκεκριμένου θεατρικού. Διότι για την οπερέττα δεν μπορώ να πω, επιπέδου Λυρικής!! Φωνητικά και υποκριτικά

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Γκρόιν
Είναι πράγματα αυτά; Προσβάλλεται η γουρουνοαισθητική μου.
Πάντως αυτός ο μουτζαχεντίν αδικείται βρε παιδί μου. Τέτοια εκφραστικότητα, έπρεπε να είναι στο εθνικό θέατρο. Εύγε εύγε. Μια λάμψη υποκριτικής στο γενικό μπάχαλο του συγκεκριμένου θεατρικού. Διότι για την οπερέττα δεν μπορώ να πω, επιπέδου Λυρικής!! Φωνητικά και υποκριτικά
Η αισθητικη η δικη σου αγορι μου ειναι υψηλοτατου...ασε τωρα!!!!!Τοσα πολλα σε εναν.....!!!Εισαι προικισμενο και πολυταλαντο γουρουνακι!!!:lol:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Η αισθητικη η δικη σου αγορι μου ειναι υψηλοτατου...ασε τωρα!!!!!Τοσα πολλα σε εναν.....!!!Εισαι προικισμενο και πολυταλαντο γουρουνακι!!!:lol:
Γκρόιν γκρόιν (ευχαριστώ :oops:)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
oλα τα παραπάνω κοσμοιστορικά συμβάντα με φόντο αυτή τη μαγική εικόνα του Βόλου by night:

tou dromou

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΛΩΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλε σε τι φορουμ γραφτηκα!!! τωρα το καταλαβα...πολυ γελιο...ο.τι μας χρειαζοταν -τους καιρους που ζουμε

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μετά πάροδο 24 ωρών από την επιστροφή μας, την απαραίτητη αναπλήρωση ύπνου που τόσο μας έλειψε και την επάνοδο της νηφαλιότητας, στη 13η σελίδα πλέον του τόπικ, χαίρομαι ειλικρινά που όσοι από εμάς παρευρέθηκαν στην εκδήλωση πέρασαν μιαν ευχάριστη βραδυά που θα τη θυμούνται για καιρό (εμού συμπεριλαμβανομένου).

Θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω και δημόσια την ΝΤΙΝΑ για την πολύ ουσιαστική "ενδυματολογική" συμβολή της στην εμφάνιση του μουτζαχεντίν. Αυθεντική αραβική (το "γιαλαντζί" φουλάρι παρέμεινε μέσα στη βαλίτσα).

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φωτογράφους που φρόντισαν να εμπλουτίσουν το "φόλιο" του μουτζαχεντίν με αδιάσειστα τεκμήρια του ταλέντου του (λέμε τώρα) για την περίπτωση που αναζητήσει απασχόληση σε θεατρική σκηνή (ποτέ δεν ξέρεις, μέρες που ζούμε...).

Τέλος, θα ήθελα να κάνω ένα δικό μου σχόλιο σε κάτι που γράφτηκε στη δεύτερη σελίδα:

Και το "Ξενία" όπως και σχεδόν όλα τα "Ξενία", χωροθετήθηκαν από σοφούς ειδικούς ....απλά, στα καλύτερα σημεία της κάθε περιοχής. Και σαν να μην έφτανε αυτό ...το τότε Υπουργείο, τα έδωσε για Αρχιτεκτονική μελέτη στον σπουδαίο (!!!) Κωνσταντινίδη. Βλέπετε άλλες εποχές...Η λαίλαπα του λαϊκισμού ήταν ακόμα μακριά, ώστε να "ανατεθεί" η μελέτη (και η εργολαβία - κατασκευή φυσικά) ...στον πιο "διαπλεκόμενο" ...
Σ' αυτό το χώρο...
Ο χώρος του "La Veranda" είναι επίσης ιδανικός για ν' απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα προς το Βόλο και τον Παγασητικό (μέρα ή νύχτα). Τα δωμάτια του "Ξενία" προσέφεραν (σε όσους από εμάς διανυκτέρευσαν εκεί) ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το επίπεδο του σέρβις (μέτριο) του προσωπικού του εστιατορίου στη διάρκεια του δείπνου.

Αφήνω τελευταίο το μενού που ενώ η ανάγνωσή του άφηνε υψηλές προσδοκίες, το τελικό αποτέλεσμα ήταν (κατά την προσωπική μου άποψη) πολύ μέτριο έως απογοητευτικό. Γι αυτό, φυσικά, επ' ουδενί ευθύνονται οι διοργανωτές της εκδήλωσης αλλά ο σεφ του εστιατορίου. Δεν δοκίμασα πιάτα α-λα-καρτ αλλά εάν είναι του ιδίου επιπέδου με αυτά που προσφέρθηκαν στον μπουφέ, μάλλον θα πρέπει η διεύθυνση του ξενοδοχείου ν' αναζητήσει τον αντικαταστάτη του υπεύθυνου της κουζίνας. Ευτυχώς που η καλή διάθεσή μας με την ουσιαστική συμβολή των μελών-διοργανωτών βοήθησαν στο να ξεχάσουμε γρήγορα τα φαγητά (και τα γλυκά) που δεν απολαύσαμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom