travelina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία [√]
Ο χώρος του "La Veranda" είναι επίσης ιδανικός για ν' απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα προς το Βόλο και τον Παγασητικό (μέρα ή νύχτα). Τα δωμάτια του "Ξενία" προσέφεραν (σε όσους από εμάς διανυκτέρευσαν εκεί) ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το επίπεδο του σέρβις (μέτριο) του προσωπικού του εστιατορίου στη διάρκεια του δείπνου.
Αφήνω τελευταίο το μενού που ενώ η ανάγνωσή του άφηνε υψηλές προσδοκίες, το τελικό αποτέλεσμα ήταν (κατά την προσωπική μου άποψη) πολύ μέτριο έως απογοητευτικό. Γι αυτό, φυσικά, επ' ουδενί ευθύνονται οι διοργανωτές της εκδήλωσης αλλά ο σεφ του εστιατορίου. Δεν δοκίμασα πιάτα α-λα-καρτ αλλά εάν είναι του ιδίου επιπέδου με αυτά που προσφέρθηκαν στον μπουφέ, μάλλον θα πρέπει η διεύθυνση του ξενοδοχείου ν' αναζητήσει τον αντικαταστάτη του υπεύθυνου της κουζίνας. Ευτυχώς που η καλή διάθεσή μας με την ουσιαστική συμβολή των μελών-διοργανωτών βοήθησαν στο να ξεχάσουμε γρήγορα τα φαγητά (και τα γλυκά) που δεν απολαύσαμε.
Και εγώ...Χμμμ....Εγω εφαγα τρεις λουκουμαδες!
Βάζω στοίχημα, όμως, ότι την πίτα Καισάρειας (για την οποία αμφότεροι τρέφαμε προσδοκίες) δεν είχες τη χαρά να την απολαύσεις γιατί ούτε απ' την Καισάρεια ήταν ούτε κάν πίτα. Ένα ζεσταμένο κατεψυγμένο πράμα (σφολιατοειδές? ) ήταν με απροσδιόριστο περιεχόμενο...Χμμμ....Εγω εφαγα τρεις λουκουμαδες!
Ακριβώς αυτή ήταν η έκφρασή μου όταν την αντίκρυσα και ειδικώς όταν την γεύτηκα. Πίτα Καισαρείας περίμενα, σφολιατοζύμη με ρυζοκρέας και κάτι απροσδιόριστο ήταν. Που πήγε ο παστουρμάς ορέ παιδιά; Περίπατο;Βάζω στοίχημα, όμως, ότι την πίτα Καισάρειας (για την οποία αμφότεροι τρέφαμε προσδοκίες) δεν είχες τη χαρά να την απολαύσεις γιατί ούτε απ' την Καισάρεια ήταν ούτε κάν πίτα. Ένα ζεσταμένο κατεψυγμένο πράμα (σφολιατοειδές? ) ήταν με απροσδιόριστο περιεχόμενο...