XRISTOS71
Member
Καλα !!!!!!!!!! Κωστάκη στην γωνία σε περιμένω να το ΞέρειςΑυτά γραφει όποιος σερφάρει και ταυτόχρονα γραφει μοισθωτήρια σε φίλους του Kalspirou
Εφεση ήθελα να γραψω
Καλα !!!!!!!!!! Κωστάκη στην γωνία σε περιμένω να το ΞέρειςΑυτά γραφει όποιος σερφάρει και ταυτόχρονα γραφει μοισθωτήρια σε φίλους του Kalspirou
Εφεση ήθελα να γραψω
Ακούω ακούω ......αλλα εδώ άρχισαν να μας την λένε και για το " , " μερικοίεπιτελους η ασια ανοιξε για τον μεγιστο και ινδια ακους xristo?
Για να μη δημιουργώ προσδοκίες που ενδεχομένως να μην καλύψω: Το έχω δηλώσει ξανά και ξανά ότι δε μπορώ - πρακτικά - να γράφω ιστορία από κάθε ταξίδι που πηγαίνω. Μια μέρα ταξιδιού είναι 4-5 μέρες συγγραφής, επεξεργασίας φωτογραφιών κλπ, και όταν κάνω 30 ταξίδια σε ένα χρόνο όπως το 2011, απλά δε θα έπρεπε να κάνω τίποτε άλλο. Αν θα γράψω συγκεκριμένα για την Ινδία (για τα μέρη που θα πάμε), είναι κάτι που θα το αποφασίσω στην πορεία, και δεν εξαρτάται μόνο από τη διάθεσή μου και από το χρόνο μου... Πάντως έχουμε ένα σωρό καλές ιστορίες για Ινδία στο travelstories.Ασχετο : αδημονω και αναμενω τη δικη σου ιστορια-ματια-αποψη για την Ινδια που θα πας σε λιγο.
Όχι για το ",". Για τα "μοισθωτήρια".Ακούω ακούω ......αλλα εδώ άρχισαν να μας την λένε και για το " , " μερικοί
μερικοί
Όχι για το ",". Για τα "μοισθωτήρια".
Νομιζω οτι η Ινδια ειδικα ...σαν προορισμος αξιζει να της αφιερωσεις μια ιστορια.Για να μη δημιουργώ προσδοκίες που ενδεχομένως να μην καλύψω: Το έχω δηλώσει ξανά και ξανά ότι δε μπορώ - πρακτικά - να γράφω ιστορία από κάθε ταξίδι που πηγαίνω. Μια μέρα ταξιδιού είναι 4-5 μέρες συγγραφής, επεξεργασίας φωτογραφιών κλπ, και όταν κάνω 30 ταξίδια σε ένα χρόνο όπως το 2011, απλά δε θα έπρεπε να κάνω τίποτε άλλο. Αν θα γράψω συγκεκριμένα για την Ινδία (για τα μέρη που θα πάμε), είναι κάτι που θα το αποφασίσω στην πορεία, και δεν εξαρτάται μόνο από τη διάθεσή μου και από το χρόνο μου... Πάντως έχουμε ένα σωρό καλές ιστορίες για Ινδία στο travelstories.
Και γι αυτό να ζητήσω την ανοχή των αφοσιωμένων αναγνωστών της ιστορίας αυτής... Η περιγραφή (από Saigon πια) θα συνεχιστεί σε δυο εβδομάδες περίπου.Νομιζω φευγεις αυριο .Καλα να περασεις!!
ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ! ΤΕΛΟΣ... Ινδια απο σενα περιμενω πως και πως...Για να μη δημιουργώ προσδοκίες που ενδεχομένως να μην καλύψω: Το έχω δηλώσει ξανά και ξανά ότι δε μπορώ - πρακτικά - να γράφω ιστορία από κάθε ταξίδι που πηγαίνω. Μια μέρα ταξιδιού είναι 4-5 μέρες συγγραφής, επεξεργασίας φωτογραφιών κλπ, και όταν κάνω 30 ταξίδια σε ένα χρόνο όπως το 2011, απλά δε θα έπρεπε να κάνω τίποτε άλλο. Αν θα γράψω συγκεκριμένα για την Ινδία (για τα μέρη που θα πάμε), είναι κάτι που θα το αποφασίσω στην πορεία, και δεν εξαρτάται μόνο από τη διάθεσή μου και από το χρόνο μου... Πάντως έχουμε ένα σωρό καλές ιστορίες για Ινδία στο travelstories.
Ε, εδώ καλά καλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αυτή η ιστορία (δηλ. είναι γραμμένη, αλλά θέλει ένα δεύτερο "χέρι" πέρασμα, και συνοδεία από φωτογραφίες που πρέπει να φτιάξω...) Να τα τελειώσω αυτά, και βλέπουμε και για Ινδονησία....Υγ.Μπας και εχεις γραψει και για Ινδονησια και δεν τοχω παρει χαμπαρι?