Αυστρία Ουγγαρία Μετακίνηση μεταξύ Βιέννης και Βουδαπέστης

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

alan boy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερικα
καλησπέρα. Είμαστε βουδαπεστη και σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και να πάμε αυθημερόν στη Βιέννη.
Τι λέτε αξίζει αυτή η εκδρομή;
Μου το βγάζει 245 χλμ δηλ περίπου 2.5 ώρες.
Ξέρει κάποιος πόσο είναι τα διόδια;
Γενικά αξίζει να το κάνουμε;
Ευχαριστώ

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
καλησπέρα. Είμαστε βουδαπεστη και σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και να πάμε αυθημερόν στη Βιέννη.
Ευχαριστώ
Αν σκεφτεστε μονοημερη δεν αξιζει....Εγω στη θεση σας θα πηγαινα ή Μπρατισλαβα η στο Σεζεντρε και στα γυρω χωρια...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχετε κάνει κάνα τάμα να πάτε στη Βιέννη οπωσδήποτε; Θα πάτε, δε θα προλάβετε να δείτε τίποτα και θα γυρίσετε πίσω αμέσως. Η Βιέννη είναι μεγάλη και στο κέντρο έχει και κίνηση. Μέχρι να παρκάρετε, όχι 2.5, από 3.5 ώρες και πάνω να υπολογίζετε. Είναι και μικρή η μέρα τώρα...
Η Βιέννη θέλει μέρες πάντως. Καλύτερα να την κάνετε άλλο ταξίδι.

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Ευχαριστώ
Έτσι δεν αξίζει σίγουρα. Θα κουραστείς και θα ξοδευτείς χωρίς λόγο.
Η Βιέννη - χωρίς να μπεις στα μουσεία της - μόνο για να πεις πως έκανες μια βόλτα της προκοπής θέλει δύο ημέρες καθαρές, εννοώ χωρίς πήγαινε-έλα .

Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία!
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Καλησπερα, Εβγαλα εισιτήρια με την OBB μεσω εφαρμογης, εκανα λάθος και στα 2 εισιτηρια εβαλα το ονομα μου ενω θα είμαι με τη κοπέλα μου, θα εχω πρόβλημα?

adiaforos

Member
Καλησπέρα

Γνωρίζετε πως μπορώ να ταξιδέψω από Βιέννη σε Βουδαπέστη με ατμόπλοιο δλδ που κλείνω εισιτήρια πόσο έχει κτλ? Κάποιο λινκ?
Ευχαριστώ
Ατμόπλοιο; Μόνο ιπτάμενα δελφίνια υπήρχαν μέχρι 9-10 χρόνια πριν, και αυτά καλοκαίρι, δεν νομίζω να λειτουργεί κάτι πια. Έτσι κι αλλιώς ήταν πανάκριβα και ασύμφορα. Υπάρχουν βέβαια πανάκριβα πακέτα κρουαζιέρας. Δες π.χ. εδώ:
https://mahartpassnave.hu/en/timetable/danube-bend-excursion-boat-lines/vienna-by-hydrofoil

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.993
Μέλη
39.696
Νεότερο μέλος
efiele

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom