antigoni87
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαδρίτη! 20-27/3/2009
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
latina, ευχήσου να μείνουμε κι εμείς 2 μέρες παραπάνω!!! ήσουν πολύ τυχερή, για φαντάσου! με ενδιαφέρει πολύ η χρεωστική και θα πάω να ρωτήσω, προτιμώ να αποφύγω την πιστωτική... ή τέλος μετρητά, και με πολλή προσοχή! πάντως απ' όσα είπαν τα παιδιά (ευχαριστώ για τις πληροφορίες), δεν είναι φρικτή η προμήθεια αν κάνεις μια ανάληψη ας πούμε. το μόνο που απομένει είναι να έχει πάρα πολύ κρύο και ακόμα περισσότερο χιόνι... θα είναι κρίμα να βρεθώ σε μια τέτοια πόλη χειμώνα και να είναι σα να βρίσκομαι απλώς σε μια κρύα μέρα στην Αθήνα. the colder, the better! κάποιοι βέβαια έγραψαν ότι είναι θέμα τύχης, μπορεί πχ να σου κάτσει παγωνιά αλλά μπορεί να είναι και ήπια τα πράγματα. εγώ θέλω πολικό ψύχος και... κάτω! :xmas_lol:
Δείτε αυτά για Βερολίνο:
Airport Contacts for Berlin - AngloINFO Berlin (Germany)
S-Bahn Berlin GmbH - Tickets and Fares
Α! latina μιας και είσαι φοιτήτρια, ή όποιος άλλος, ισχύει κάπου το πάσο μας; μια γνωστή γνωστού μου που πήγε Βερολίνο τον Δεκέμβρη είπε ότι με το πάσο του Καποδιστριακού έβγαλε μειωμένη κάρτα μέσων και ότι έκπτωση υπήρχε και στα μουσεία με την επίδειξή του. Ισχύει αυτό;!
Δείτε αυτά για Βερολίνο:
Airport Contacts for Berlin - AngloINFO Berlin (Germany)
S-Bahn Berlin GmbH - Tickets and Fares
Α! latina μιας και είσαι φοιτήτρια, ή όποιος άλλος, ισχύει κάπου το πάσο μας; μια γνωστή γνωστού μου που πήγε Βερολίνο τον Δεκέμβρη είπε ότι με το πάσο του Καποδιστριακού έβγαλε μειωμένη κάρτα μέσων και ότι έκπτωση υπήρχε και στα μουσεία με την επίδειξή του. Ισχύει αυτό;!