Bahari
Member
Πολύ καλή ιδέα!!!Eφόσον γράφεις αυτά που λόγω αλτσχάιμερ ξέχασα να τα γράψω, θα σε βάλω να τα μαζέψεις όλα μαζί (πικάντικα και μη) και να γράψεις ένα εμβόλιμο κεφάλαιο comoros impressions by malysa
Πολύ καλή ιδέα!!!Eφόσον γράφεις αυτά που λόγω αλτσχάιμερ ξέχασα να τα γράψω, θα σε βάλω να τα μαζέψεις όλα μαζί (πικάντικα και μη) και να γράψεις ένα εμβόλιμο κεφάλαιο comoros impressions by malysa
To 19θέσιο τσέχικης κατασκευής αεροσκάφος (Let L-410 UVP για τους επαΐοντες) μας περίμενε στην πίστα με τους 2 ρώσους (!!) πιλότους του σε μια πτήση με πληρότητα 100%.
Με τις ταμπέλες εντός αεροπλάνου στα ρωσικά και τα τσέχικα, αισθανόμουν σαν να πέταγα την εποχή του Σιδηρού Παραπετάσματος κι αναρωτήθηκα πόσες δεκαετίες το συγκεκριμένο αεροσκάφος διέσχιζε τους αιθέρες της Ανατολικής Ευρώπης πριν αναλάβει δράση καταμεσής του Ινδικού ωκεανού.
Περιμενα πώς και πώς να σχολιάσεις σφε το συγκεκριμένο αεροσκάφος και ομολογώ ότι η φωτό αυτό το σατανικό σκοπό εξυπηρετούσε Ασκώ την αυτοκριτική μου ζητώντας γονυπετής συγγνώμη από την αεροναυπηγική οικογένεια, ντροπή μου να παρασύρομαι στο έλεος των κιτρινισμών αντί να ευλογώ τα γένια μου. Ευχαριστώ (και το εννοώ) για τα καλά σου λόγια για την ιστορία αν και οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή τη φορά είχα πιο... "ανάλαφρη διάθεση" στη περιγραφή, ανάλογη με το σκοπό του ταξιδιού και τη διάθεση του γκρουπΥπερβολές κιτρίνου τύπου... τα Let και υπερσύγχρονα είναι και πληρούν τις σχολαστικότερες προδιαγραφές ασφαλείας... αντί να μακαρίζεις την τύχη σου που αξιώθηκες και πέταξες με τέτοιο αερόπλοιο μεμψιμοιρείς... μήπως ήρθε η ώρα για την αυτοκριτική σου σφε? Για το απαύγασμα της αεροναυπηγικής... το συγκεκριμένο Let το DC-CAM είναι μόλις 27 ετών, συνεπώς οι ενδοιασμοί και οι φοβίες σας είναι αδικαιολόγητοι... είναι γνωστό ότι τα ανατολικά αεροσκάφη είναι άτρωτα και μόνο μετά τα πρώτα πενήντα χρόνια αρχίζουν και παρουσιάζουν κάποια ανεπαίσθητα προβληματάκια... Για την ιστορία τώρα δεν έχω λόγια... μυστήριος προορισμός και στυλάτη γραφή από ένα ξεχωριστό μέλος του forum μας... υπόδειγμα ταξιδιωτικής ιστορίας...
Πάρε εσύ τη βαλίτσα, εγώ θα πάρω την υπέροχη και τροφαντή γατούλα!Νιαου
Ξεχάστηκε να μπει στην αρχή η παρακάτω φωτογραφία, συγγνώμη παράληψη.
Όντως δεν ανήκει στους προορισμούς του Ινδικού που θα επέλεγε κανείς δεδομένης της ύπαρξης Μαυρικίου, Σευχελλών και Μαδαγασκάρης. Όμως δεδομένου ότι συνδυάζεται άψογα (όπως το κάναμε εμείς) με σαφάρι στην Τανζανία τότε αξίζει το κόπο. Αν σε ενδιαφέρουν βέβαια τα καλά θέρετρα μπορείς να περιοριστείς στη Ζανζιβάρη, αλλά εκεί η φύση δεν έχει καμμιά σχέση με εκείνη του Moheli. Η Grand Comore όπως θα διαπιστώσετε κι από το αντίστοιχο κεφάλαιο δεν λέει και πολλά. Νομίζω αν κανείς ψάχνει λίγες μέρες χαλάρωσης στο πουθενά το Moheli είναι ιδανικόΜαγικος ο τροπος περιγραφης ... Με τσιγκλας να επισκεφθω εναν προορισμο που δεν ειχα ουτε καν φανταστει
Ευχαριστώ ΚΙΚΙ μου για τα καλά σου λόγια, το Άρλεκιν προέκυψε από την παράκληση να ποστάρω φωτογραφίες Κομοριανών αλλά επειδή το υλικό μου δεν περιλαμβάνει μούσκουλα (ατυχώς κυρίες μου) είπα να γράψω κάτι σε ανάλογο πνεύμα κι αφήνοντας τη φαντασία του αναγνώστη να οργιάσει...Παναγιώτη για μία ακόμα φορά μας χαριζεις μια καταπληκτική ιστορία ....και ναι , το εχεις και για Αρκελιν !!! Φοβερη περιγραφή ......
Aαααχχχχ μαχαιριά πισώπλατηΚαλώς σε, σας, μας ξαναβρίσκω λοιπόν μετά από ενάμιση μήνα απουσίας κι άντε να κουρνιάσω λιγάκι εδώ να μαζέψω ήλιο από τους τροπικούς γιατί μετά το κρύο που φάγαμε στην Μογγολία το έχω ποοοοοολύ ανάγκη!
Καλά κατάλαβα εγώ ότι κάτι ύποπτο έτρεχε στο Τάκλα-Μακάν... Η Ισαβέλλα έτρεχε!μετά το κρύο που φάγαμε στην Μογγολία το έχω ποοοοοολύ ανάγκη!
Α, όλα κι όλα, babaduma, δεν θα μου φορτώσεις εμένα στην πλάτη ότι ύποπτο συμβαίνει σε όλες τις ερήμους του πλανήτη, ντάξει? Για την Τακλαμακάν έχω ακλόνητο άλλοθι διότι απλούστατα δεν ανήκει στην Μογγολία. Στην Γκόμπι έτρεχα (για να ζεσταθώ). Κι ευτυχώς που έπιασε ο hydronetta να γράψει για τις Κομόρες μπας και ζεσταθεί το κοκκαλάκι μου.Καλά κατάλαβα εγώ ότι κάτι ύποπτο έτρεχε στο Τάκλα-Μακάν... Η Ισαβέλλα έτρεχε!