• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κομόρες Τανζανία Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει (Κομόρες-Τανζανία), μόνο μη κάτσουμε άλλο σπίτι…

_antonis_

Member
Μ'αρέσει η φωτό στη δύση του ηλίου, αλλά θα ταν πιο ωραία αν τα χέρια ήταν ψημένα από τη θαλάσσια αρμύρα, με τους πόρους του δέρματος να στάζουν κόμπους ιδρώτα... :haha::haha:

Να'σαι καλά. Μπορώ να πάω πιο ανήσυχος για νάνι...:lol:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μ'αρέσει η φωτό στη δύση του ηλίου, αλλά θα ταν πιο ωραία αν τα χέρια ήταν ψημένα από τη θαλάσσια αρμύρα, με τους πόρους του δέρματος να στάζουν κόμπους ιδρώτα... :haha::haha:
Να'σαι καλά. Μπορώ να πάω πιο ανήσυχος για νάνι...:lol:
:haha::haha::haha:
Ειδικότης μου Αντώνη να δημιουργώ...ανησυχίες

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
:haha::haha::haha:
Ειδικότης μου Αντώνη να δημιουργώ...ανησυχίες
Και ανησυχίες και ταραχές...
Αχ.. μ' αυτές τις φωτογραφίες σύντομα θα χρειαστώ γιατρό. Αλλά νομίζω ότι δεν διαθέτει την ειδικότητα του καρδιολόγου το φόρουμ.

Η εικόνα της malysa να κουτρουβαλιάζεται στη βάρκα ως φρεσκοψαρεμένη συναγρίδα θα με στοιχειώνει για πολύ! :haha: :haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αλλα να την τραβουν αυτα τα γεροδεμενα μελαμψα χερια με τον ιδρωτα να κυλαει κομπο κομπο ..εεε...φαναζομαι θα ηταν η καλυτερη της!!!!
Παναη η φωτογραφια της παραλιας με το κουτσουρο στην ακρη ειναι μια πανδαισια ..ακρως επαγγελματικη κ καλυτερη μη σου πω.Τα ηλιοβασιλεματα ονειρικα!!!
Ικανοποιησες το φετιχ μου σε αυτο το κομματι...σε ευχαριστω τα μαλα!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
«Μπορώ να κολυμπήσω με τα δελφίνια;» ρώτησα σε ιμιτασιόν γαλλικήν, ......... Μάσκα, βατραχοπέδιλα και βουτιά. .... Το φωτεινό μου παράδειγμα ακολούθησαν κι οι δυό τραβελοστορίτες από την άλλη βάρκα, αλλά με απογοητευτικά αποτελέσματα. Τα δελφίνια είχαν ήδη απομακρυνθεί........

Εύκολα βουτήξαμε. ....... Εγώ πάλι και η malysa δώστου δίναμε σάλτους αλλά όλο στο νερό καταλήγαμε.
Με τη malysa μας τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα. Ο ένας μεν τη τράβαγε πάνω από τη βάρκα, ο άλλος δε (εντός του νερού) ως πιστός μουσουλμάνος αδυνατούσε να σπρώξει τα οπίσθια μιας αλλόθρησκης τουρίστριας. Μετά τις άκαρπες προσπάθειες, οι ενδοιασμοί του ξεπεράστηκαν και με μια δυνατή ώθηση από τα στιβαρά του μπράτσα (ψημένα από τη θαλάσσια αρμύρα, με τους πόρους του δέρματος να στάζουν κόμπους ιδρώτα κλπ κλπ) η ταλαίπωρη malysa μας τσουβαλιάστηκε σαν φρεσκοψαρεμένη συναγρίδα στο πάτο της βάρκας, εν μέσω πανηγυρισμών ημών των υπολοίπων.
...............
Για μια ακόμα φορά το δειλινό μας βρήκε δίπλα από τη θάλασσα. Παρακολουθώντας το δίσκο του ήλιου να μας αποχαιρετά ξεσπάσαμε σε χειροκροτήματα σαν θεατές ενός εντυπωσιακού θεάματος.
Η φύση αποδείχθηκε γι’ακόμα μια φορά εμπνευσμένος σκηνοθέτης….

ai752.photobucket.com_albums_xx162_hydronetta_Comoros_P1000224.jpg
Καλά το τι πλάκα έγινε στη δική μας βάρκα, όταν βρεθήκαμε καταμεσίς στον ινδικό ωκεανό (και δεν υπερβάλλω).... δεν περιγράφεται !!!

ο travelogatos στη πλώρη να ψάχνει για δελφίνια, εγώ με τον Φιλ. να καθόμαστε δίπλα δίπλα και η Στέλλα μπροστά μας.

Είχαμε ξανοιχτεί και στον οριζοντα βλέπαμε μόνο θάλασσα και σκούρα μπλε τα νερά ... σκεφθόμουν από μέσα μου "βρε αν μας κάτσει καμμια στραβή, ούτε σωσίβια δεν έχει η βάρκα"...
όμως η σκέψη αυτή δεν με ανησύχησε... αντιθέτως ...το έριξα στη πλάκα...

Λέω στον Φιλ. : "να σου πω, εσύ κουβαλάς μαζί σου όλα τα λεφτά ?"
(σ.σ. στο ταξίδι αυτό επειδή δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πλαστικό χρήμα, αναγκαστήκαμε να έχουμε πάρει μαζί μας ΟΛΑ τα χρήματα που θα χρειαζόμασταν για πληρωμές-έξοδα σε όλο το ταξίδι).
Φιλ : " εεε ναι όλα τα έχω εδώ μαζί μου"
Εγώ : "ααα ωραία ... εγώ έχω και το διαβατήριο" (περιχαρής και χασκογελώντας)
Γυρνάει η Στέλλα : "καλά τι τα θέλετε όλα αυτά μαζί σας στις μαύρες θάλασσες ?"
Απαντησή μου: " εεε που ξέρεις... δελφίνια δεν ξέρω αν θα δούμε, αλλά πειρατές το έχω σίγουρο... εεε και τα χρήματα όλο και θα μας χρειαστούν.. για λύτρα "... (αρχίσαμε να χασκογελάμε με αυτά και με άλλα, τόσο που σκουπίζαμε τα δάκρυα από τα γέλια....)

Τώρα σχετικά με την "επαναφορά μου" στη βάρκα, έγινε το σώου της αρκούδας.... στη τελική φάση που τα κατάφερα, ήταν μια Μalysa με το κεφάλι της στο πάτο της βάρκας και ανάμεσα στα πόδια του Φιλ. και τα πόδια της να εξέχουν σε ανοδική στάση στην κουπαστή... ("που πας ρε Καραμήτρο που ήθελες και δελφίνια στον ινδικό" είπα όταν ήλθα στα ίσια μου).

Στο νησάκι που ξαμολυθήκαμε για κολύμπι και περπάτημα στην άμμο, αποκτήσαμε και τα πρώτα κοχύλια (νεκρά φυσικά, που επιτρεπόταν) για τη συλλογή μας.

Οι στιγμές με το ηλιοβασίλεμα, ήταν μαγικές και σιωπηλές από όλους μας... μας γύρισαν πίσω στη σύγκριση με τη Σαντορίνη και τα χειροκροτήματα των τουριστών... :haha: και αποτέλεσμα αυτού η συνημμένη φωτο....

Attachments

varioAthens

Member
Μόλις είδα στην αρχή τον βούρκο ταράχτηκα, αλλά μετά οι φωτος των παραλιών είναι όλα τα λεφτά!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ααα να πούμε επιπλέον, ότι τελείωνε και η 4η μέρα του ταξιδιού μας χωρίς κινητό (τι χαρά εμείς !)

Το βράδυ στα σπιτάκια μας, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα (και μερικές φορές και μετά τις 8μμ) δεν υπήρχε φως και μόνο ο φακός που είχαμε, εκτελούσε το έργο της ΔΕΗ :clap:
.. στη βεράντα έκαιγε ρεσώ-σιτρονέλα :lol: (από Ελλάδα).

Το άγχος που είχαμε φεύγοντας από τη χώρα μας είχε παντελώς εξαφανιστεί, τόσο που όταν ξύπνησα ξημερώματα (5.30 μμ) και πήγα να απολαύσω την παραλία, ξεχάστηκα και κλειδώθηκα έξω...κάθισα στη βεράντα και περίμενα...
μετά από ένα τέταρτο μου άνοιξε το παράθυρο, ο πιτσιρικάς που μάζευε τα φύλλα από την παραλία...και μπήκα ("καβαλώντας")από κει :haha: (αν ήμουν στην Ελλάδα θα είχα πάθει τον πανικό μου...)

_antonis_

Member
Παναη η φωτογραφια της παραλιας με το κουτσουρο στην ακρη ειναι μια πανδαισια ..ακρως επαγγελματικη κ καλυτερη μη σου πω.Τα ηλιοβασιλεματα ονειρικα!!!
Συμφωνώ απόλυτα. Άσε που πρίν είπα για την άλλη με το ηλιοβασίλεμα για να αναφέρω τα ψημένα χέρια. Αυτή είναι καταπληκτική!!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Το άγχος που είχαμε φεύγοντας από τη χώρα μας είχε παντελώς εξαφανιστεί, τόσο που όταν ξύπνησα ξημερώματα (5.30 μμ) και πήγα να απολαύσω την παραλία ...........
μμμμ... λανθάνουσα γλώσσα ή κάτι άλλο? :bleh:
κάτι άλλο .... 2 το βράδυ που έγραψα αυτό το μήνυμα , είχα γίνει κουδούνι :haha:
.... 5.30 πμ
λοιπόν :lol:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
κάτι άλλο .... 2 το βράδυ που έγραψα αυτό το μήνυμα , είχα γίνει κουδούνι :haha: .... 5.30 πμ λοιπόν :lol:
Eφόσον γράφεις αυτά που λόγω αλτσχάιμερ ξέχασα να τα γράψω, θα σε βάλω να τα μαζέψεις όλα μαζί (πικάντικα και μη) και να γράψεις ένα εμβόλιμο κεφάλαιο comoros impressions by malysa

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom