babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Να δηλώσω και γω τη διακριτική μου παρουσία στα πίσω διαζώματα... Όσο για το αλκοόλ, καραμελίτσες με ούζο ή σοκολατάκια με λικέρ επιτρέπονται?
Κάμποσα χρόνια πριν στην Ουγγαρία βρεθήκαμε μια μεγάλη πολυεθνική παρέα. Μαζί μας και δυο ιρανές φοιτήτριες της ιατρικής στην Ουγγαρία που ζούσαν εκεί μια πενταετία. Πήγα λοιπόν στην παρέα ένα κουτί σοκολατάκια με λικέρ και τους κέρασα. Η μια ιρανή έχει ξετυλίξει το σοκολατάκι και μόλις το έχει δαγκώσει όταν τους λέω ότι έχει μέσα και ποτό. Η αντίδρασή της; Το έφτυσε αμέσως και πήγε και πλύθηκε για να καθαρίσει το στόμα της από το αλκοόλ.Να δηλώσω και γω τη διακριτική μου παρουσία στα πίσω διαζώματα... Όσο για το αλκοόλ, καραμελίτσες με ούζο ή σοκολατάκια με λικέρ επιτρέπονται?
Στο Ομάν μια χαρά τα τσούζαμε εντός ξενοδοχείων βεβαιώς βεβαιώς!Οκ. ελήφθει! Το Ιραν , το Ομαν, η Υεμένη και άλλα τέτοια κράτη, αποτελούν τον άξονα του κακού για μένα και τον Μπους.. για διαφορετικούς λόγους. Ευτυχώς που το ανακάλυψα εδώ και όχι εκεί......
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και αν γνωρίζετε και άλλα τέτοια κράτη ενημερώστε με προτού γίνει το κακό
Μεγάλη πίκρα θα καταπιούμε με το αλκοόλ στην Περσία,
αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο για μια τέτοια χώρα.
Και η μαντήλα μια χαρά θα είναι,θα μας γλιτώσει απ τον νταλκά
του φτιαξίσματος της κόμης.
Loca Corazon για πες μας,εσείς πως τη βγάλατε χωρίς πιώμα
τόσες μέρες?Πως γλιτώσατε τα μπουντρούμια της Τεχεράνης?
Ναι, κάτσε να πιει η dim kyr ένα καφάσι μπύρες, να σας δω μετά με τι τρόπο θα ξεφορτωθείτε όλα αυτά τα μπουκάλια χωρίς να σας πάρουν χαμπάριDim kyr ακούς?
Υπάρχει και η μαύρη αγορά,δεν πρόκειται να στεγνώσουμε με τίποτα
θα τη βρούμε την άκρη