hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Αφού το ξέρεις ότι μ'αρέσει να ξύνω πληγές...Μια-μια, με τη σειρά. ανοίγεις τις πληγές...αλλά μ΄αρέσει...
Αφού το ξέρεις ότι μ'αρέσει να ξύνω πληγές...Μια-μια, με τη σειρά. ανοίγεις τις πληγές...αλλά μ΄αρέσει...
Αναμένω να μας αντιγράψεις στίχους του... για να τον γνωρίσουμε καλύτεραΜετά από αυτό και πριν φύγω από το Ιράν, αγόρασα ένα βιβλίο με τα ποιήματα του Hafez το οποίο και κατέχει εξέχουσα θέση στην βιβλιοθήκη μου μέχρι και σήμερα!
Αναπολώ το όμορφο Ιράν χάρη σε σένα! Thanks.
:roll: Νομίζω ότι δεν επιτρέπεται από τους όρους του φόρουμ να γράφουμε στα αγγλικά (κάποιος μοντερατόρ να μας πει αν εξαιρείται η ποίηση). Αν κάποιος έχει ικανότητες να αποδώσει ποιητικά το αγγλικό σε ελληνικό κείμενο τότε με χαρά να το προσπαθήσουμεΤα ποιήματα είναι στα Αγγλικά ... αν θέλετε να μεταφέρω κάποια έστω και έτσι ευχαρίστως να το κάνω!
Άντε galat, επιτέλους ένας άντρας να γράψει κάτι. Καλλιτεχνική φλέβα έχουν άλλοι και δη με αγάπη για την καλή μουσική...Μπράβο hydronetta, πάντα το'λεγα ότι έχεις καλλιτεχνική φλέβα...
Ευχαριστούμε...
γελάω ακόμα. Καινούργιο συκώτι έφτιαξα από αυτά που γράφεις. Λοιπόν επειδή κι εγώ είμαι μπυρολάτρης (αλλά με μέτρο), το αλκοόλ ατυχώς απαγορεύεται δια ροπάλου. Ξέρεις τι καημός είναι το qalyan με τσαγάκι;;; Μόνο σε αρμένικες συνοικίες μπορείς να το βρεις (υποθέτω). Τα ίδια χάλια στην Υεμένη. Εκτός αν αποφασίσεις να υποβάλεις σε στέρηση μπύρας τον εαυτό σου Εκεί είχα βρει Buckler (που την πίνω κι εδώ). Κάτι μου λέει ότι έβαλες το Ιραν σε μαύρη λίστα... Βάλε και τη μαντήλα ολημερίς δεν θέλει και πολύ.Ετσι το ' χεις εσύ το "συνεχίζω"? Γράφε και άσε τις κουβέντες. Περιμένουμε. Και κάτι να σε ρωτήσω βρε παιδί μου που έχω περιέργεια. Μπύρες έχει στο Ιραν ή για να βρεις πρέπει να περάσεις τα σύνορα? Και για Υεμένη αν ξέρεις μου λες. Θέλουμε να πάμε, αλλά κολλάμε σε αυτήν την λεπτομέρεια. Δεν πίνω τσαι τι να κάνουμε?