• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Θυμαστε οι παλιοι ενα τραγουδι της Αλεξιας το ''ασπρο,μαυρο, ονειρα κανω πως θα σε ξαναδω''?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
"ερωτας ειναι θαρρω.. λαλαλα.."
Ερωτας ΗΤΑΝ ... αλλα αυτο το εχω ακουσει να το λενε και μπροστα στη μουρη μου , χωρις να σκεφτονται οτι προσβαλλουν τον συνοδο μου ..

piccolo_mondo

Member
Ερωτας ΗΤΑΝ ... αλλα αυτο το εχω ακουσει να το λενε και μπροστα στη μουρη μου , χωρις να σκεφτονται οτι προσβαλλουν τον συνοδο μου ..
οοοοοοοοοχι! απαραδεκτοι! ελπιζω τουλαχιστον εκεινος να μην καταλαβαινε καλα ελληνικα κ να μην ενοχληθηκε..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
οοοοοοοοοχι! απαραδεκτοι! ελπιζω τουλαχιστον εκεινος να μην καταλαβαινε καλα ελληνικα κ να μην ενοχληθηκε..
Πιο Ελληνας και απο σενα και απο μενα... Απλα εμεινε λιγο παραπανω στο φουρνο και καηκε!

piccolo_mondo

Member
Γεννημενος Ελλαδα ..τι μπερδευτηκες??
Ναι αλλα καποιο εξωτικο - αλλοδαπο γονιδιο θα εχει (εξ'ου κ το χρωμα του δερματος).. αρα δεν ειναι πιο ελληνας κ απο εσενα κ απο μενα.. Ετσι λοιπον μπερδευτηκα!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ρε με φαγατε!! και το καναμε και ον τοπικ!
Αλλοδαπος , με σκουροχρωμα γονιδια , γεννημενος Ελλαδα και μεγαλωμενος με την ελληνικη νοοτροπια (εκει μας τα χαλαγε)
ελα αντε αλλαγη θεματος , αρκετα ξεφτυλιστηκαμε

piccolo_mondo

Member
ρε με φαγατε!! και το καναμε και ον τοπικ!
Αλλοδαπος , με σκουροχρωμα γονιδια , γεννημενος Ελλαδα και μεγαλωμενος με την ελληνικη νοοτροπια (εκει μας τα χαλαγε)
ελα αντε αλλαγη θεματος , αρκετα ξεφτυλιστηκαμε
οχι οχι, δεν ξεφτυλιστηκαμε ακομα.. ισως αν αναφερομασταν κ στα υπολοιπα χαρακτηριστικα των σκουροχρωμων.. ειδες υπαρχει κ πιο κατω.. εχει τρυπα ο πατος τελικα!! :clap:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
οχι οχι, δεν ξεφτυλιστηκαμε ακομα.. ισως αν αναφερομασταν κ στα υπολοιπα χαρακτηριστικα των σκουροχρωμων.. ειδες υπαρχει κ πιο κατω.. εχει τρυπα ο πατος τελικα!! :clap:
:clap::clap: Λεβεντογέννα Μάμα Άφρικα :clap::clap:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Αντε λοιπον,παμε και παρακατω!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A