danev
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Σε ευχαριστω καλέ μου άνθρωπε για την καλή σου καρδιά !Καλά, τέλειο; Εννοείται ότι ξεκαρδίστηκα με την ατυχία σου.
Σε ευχαριστω καλέ μου άνθρωπε για την καλή σου καρδιά !Καλά, τέλειο; Εννοείται ότι ξεκαρδίστηκα με την ατυχία σου.
Σουρεάλ!:roll:ρε με φαγατε!! και το καναμε και ον τοπικ!
Αλλοδαπος , με σκουροχρωμα γονιδια , γεννημενος Ελλαδα και μεγαλωμενος με την ελληνικη νοοτροπια (εκει μας τα χαλαγε)
ελα αντε αλλαγη θεματος , αρκετα ξεφτυλιστηκαμε
Εντελως... καλως την και ας αργησε..Σουρεάλ!:roll:
Ναι καταλαβες.. Κ μετα φταιω εγω που μπερδευτηκα!Σουρεάλ!:roll:
Πόσο ρατσιστής ήταν ο Ζαμπέτας που τραγούδησε τον αράπη...Πόσο ρατσιστής ήταν αυτός που σκαρφίστηκε την έκφραση : "Καπνίζω σαν αράπης " ...
Πάνω στο καλύτερο δηλαδή...Χθες στη στάση του τρόλεϋ, 4 γεροντάκια άνω των 80 κάθονται στο παγκάκι της στάσης. Ψιλοτσακώνονται. Ο ένας δηλώνει χρυσαυγίτης, ο δεύτερος πασόκ, ο τρίτος είναι Σπίθα-Μίκη Θεοδωράκης και ο τελευταίος δηλώνει απλά Έλληνας. Μπήκε και στην κουβέντα μια μεσήλικας σπιθίτισσα και κανόνισε ραντεβουδάκι με το γεροσπιθίτη (ανταλλάξανε και τηλέφωνα). Ο χρυσαυγίτης σηκώνεται και βρίζει το Γλέζο και το Σάντα και ο Έλλην αρχίζει να εξαίρει το αρχαιοελληνικό πνεύμα. Έρχεται το τρόλεϋ και μπαίνει μέσα ο χρυσαυγίτης, η σπιθίτισσα και ο Έλλην. Τσακώνονται. Ο χρυσαυγίτης φωνάζει σε κάποια φάση 'Χίτλερ Θεός' και 'Κομμούνια κόκκινοι φασίστες'. Ε εκεί άρχισε να γίνεται χαμός, μπαίνουν στον καβγά και κάτι σταλινικοί, υμνούν τον Στάλιν και βρίζουν που ο Στάλιν δεν έφαγε το γεροχρυσαυγίτη, μπαίνει και μια καθηγήτρια αγγλικών και φωνάζει που 'οι μαύροι θα κόψουν τα λαρύγγια των παιδιών μας', με ρωτάει στο άσχετο 'εσύ είσαι ελληνίδα;', και φυσικά ο Έλλην να φωνάζει ατάραχος 'Εγώ είμαι μόνο Έλλην'. Κάπου εκεί κατέβηκα.
Καλα, γνωριζεις που εχει ταξιδεψει η Αλεξια?Α ρε Σχορτσανίτη έκαψες καρδιές. Ή μήπως ήταν ο Ησαϊας Ματιάμπα;
Καλά το "ασπρο μαύρο όνειρα κάνω" το αφήνω αχολίαστο. Ντρέπομαι που η εκτελέστρια (ακριβώς έτσι) έχει πατήσει τα ίδια χώματα με μένα.