ANNA-PANOS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........................
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Θυμαστε οι παλιοι ενα τραγουδι της Αλεξιας το ''ασπρο,μαυρο, ονειρα κανω πως θα σε ξαναδω''?
Ερωτας ΗΤΑΝ ... αλλα αυτο το εχω ακουσει να το λενε και μπροστα στη μουρη μου , χωρις να σκεφτονται οτι προσβαλλουν τον συνοδο μου .."ερωτας ειναι θαρρω.. λαλαλα.."
οοοοοοοοοχι! απαραδεκτοι! ελπιζω τουλαχιστον εκεινος να μην καταλαβαινε καλα ελληνικα κ να μην ενοχληθηκε..Ερωτας ΗΤΑΝ ... αλλα αυτο το εχω ακουσει να το λενε και μπροστα στη μουρη μου , χωρις να σκεφτονται οτι προσβαλλουν τον συνοδο μου ..
Πιο Ελληνας και απο σενα και απο μενα... Απλα εμεινε λιγο παραπανω στο φουρνο και καηκε!οοοοοοοοοχι! απαραδεκτοι! ελπιζω τουλαχιστον εκεινος να μην καταλαβαινε καλα ελληνικα κ να μην ενοχληθηκε..
Μπερδευτηκα..! Ουφ!Πιο Ελληνας και απο σενα και απο μενα... Απλα εμεινε λιγο παραπανω στο φουρνο και καηκε!
Γεννημενος Ελλαδα ..τι μπερδευτηκες??Μπερδευτηκα..! Ουφ!
Ναι αλλα καποιο εξωτικο - αλλοδαπο γονιδιο θα εχει (εξ'ου κ το χρωμα του δερματος).. αρα δεν ειναι πιο ελληνας κ απο εσενα κ απο μενα.. Ετσι λοιπον μπερδευτηκα!Γεννημενος Ελλαδα ..τι μπερδευτηκες??
Πιο Ελληνας και από τη Δέσποινα Βανδή;Πιο Ελληνας και απο σενα και απο μενα...
οχι οχι, δεν ξεφτυλιστηκαμε ακομα.. ισως αν αναφερομασταν κ στα υπολοιπα χαρακτηριστικα των σκουροχρωμων.. ειδες υπαρχει κ πιο κατω.. εχει τρυπα ο πατος τελικα!!ρε με φαγατε!! και το καναμε και ον τοπικ!
Αλλοδαπος , με σκουροχρωμα γονιδια , γεννημενος Ελλαδα και μεγαλωμενος με την ελληνικη νοοτροπια (εκει μας τα χαλαγε)
ελα αντε αλλαγη θεματος , αρκετα ξεφτυλιστηκαμε
Λεβεντογέννα Μάμα Άφρικαοχι οχι, δεν ξεφτυλιστηκαμε ακομα.. ισως αν αναφερομασταν κ στα υπολοιπα χαρακτηριστικα των σκουροχρωμων.. ειδες υπαρχει κ πιο κατω.. εχει τρυπα ο πατος τελικα!!
Αντε λοιπον,παμε και παρακατω!οχι οχι, δεν ξεφτυλιστηκαμε ακομα.. ισως αν αναφερομασταν κ στα υπολοιπα χαρακτηριστικα των σκουροχρωμων.. ειδες υπαρχει κ πιο κατω.. εχει τρυπα ο πατος τελικα!!