• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Έχω την εντύπωση ότι τα περιστέρια που πετάνε δεν τρώγονται, μόνο τα πιτσουνάκια!
Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά αυτή είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τα έτρωγε. Αλλιώς τί τα μάζευε μέσα στο σπίτι της και τα είχε σε διαδικασία πάχυνσης?

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Έχουμε και εμείς μια τέτοια στη γειτονιά, αλλά όπου περιστέρι, βάλε γάτα. Κάθε πρωί τη βλέπω που αραδιάζει μπολ έξω από το σπίτι και μαζεύεται όλο το γατομάνι της περιοχής. Μη σου πω έρχονται κι από τις διπλανές. Τόσο γατί μαζεμένο δεν έχω ματαξαναδεί.
Όση αγάπη έχει βέβαια με τα ζώα, το αντίθετο με τους ανθρώπους. Έτσι και παρκάρεις έξω από το σπίτι, όπου δεν έχει parking, θα το βρεις το αμάξι από μπουγελωμένο έως και με καδρόνια μπρος πίσω, αν σε δει δε τη πάτησες...:D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Έχουμε και εμείς μια τέτοια στη γειτονιά, αλλά όπου περιστέρι, βάλε γάτα. Κάθε πρωί τη βλέπω που αραδιάζει μπολ έξω από το σπίτι και μαζεύεται όλο το γατομάνι της περιοχής. Μη σου πω έρχονται κι από τις διπλανές. Τόσο γατί μαζεμένο δεν έχω ματαξαναδεί.
Όση αγάπη έχει βέβαια με τα ζώα, το αντίθετο με τους ανθρώπους. Έτσι και παρκάρεις έξω από το σπίτι, όπου δεν έχει parking, θα το βρεις το αμάξι από μπουγελωμένο έως και με καδρόνια μπρος πίσω, αν σε δει δε τη πάτησες...:D
Μηπως μαζευει τις γατες για να πιανουν τα περιστερια και να τα τρωνε παρεα;

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Δεν ξέρω, το μόνο που μπορώ να καταθέσω είναι πως δεν υπάρχει περιστέρι για δείγμα στη γειτονιά :bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αφού είπαμε. Οι γάτες και τα περιστέρια έχουν γίνει κολλητάρια.
Δεν το προσεξα οτι ειπωθηκε κατι τετοιο... αλλωστε ειναι γνωστο πως δεν διαβαζω ολα τα ποστ.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
:D

Έχουμε κι εμείς γατοταβέρνα. Υπάρχει μια κυρία που φέρνει φαγητό και το βάζει σε ένα συγκεκριμένο δέντρο στο πεζοδρόμιο. Εκεί μαζεύεται όλο το γατομάνι της γειτονιάς για φαγητό.

Και μετά αράζει στις πυλωτές για ξεκούραση. Άσε που ανεβαίνουν πάνω σε όλα τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια. Στο δικό μας σκούτερ έχουμε βάλει αντιγατική πατέντα. Ξύλο με καρφιά για να μην κάθονται.

Αλλά αυτά τα συμπαθώ. Δε με ενοχλούν. Μόνο να μην ανεβαίνουν στο αυτοκίνητο και το σκούτερ γιατί μετά βρωμοκοπάνε.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τη γραφείο μου έχει τζαμαρία και βλέπει σε ένα πάρκο (ο Θεός να το κάνει )
κάθε μέρα περνάνε καμία δεκαριά άντρες και την αμολανε ...
Ημαρτον !!! Πάτε σε καμία τουαλέτα ρεεεεεε

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γιατι εχει τουαλετες;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις