Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Μήπως το φαντάστηκες Εβανζελί; Γιατί κι εγώ χθες φανταζόμουν πως σήμερα είναι Σάββατο και άργησα να ξυπνήσω...
Αχαχαχααα προς στιγμην το σκέφτηκα ,αλλά τελικά το ζωον ήταν ολοζώντανο γκρρρρρρρρρρρρρΜήπως το φαντάστηκες Εβανζελί; Γιατί κι εγώ χθες φανταζόμουν πως σήμερα είναι Σάββατο και άργησα να ξυπνήσω...
Εχθές? Ζώον? Ποιόν λές?Αχαχαχααα προς στιγμην το σκέφτηκα ,αλλά τελικά το ζωον ήταν ολοζώντανο γκρρρρρρρρρρρρρ
Χχχαααα τσουχτρα είσαι ,τσουχτρα.....Εχθές? Ζώον? Ποιόν λές?
Ή ρακέτες. Μπορεί να περάσει και από το άλλο πρόσφατο θέμα, να πάρει ιδέες για ένα καλό ζευγάρι.Εκτός αν είναι αυτές με τα φτερά οπότε προτείνω απλώς μετακόμιση.
Τώρα μάλιστα! Με έφτιαξες οτι πρέπει να μετακομίσω!Εκτός αν είναι αυτές με τα φτερά οπότε προτείνω απλώς μετακόμιση.
Ααα δε μου βαζεις Καλγκον σε καθε πλυση...θα σε μαλωσω!Ο γιατρός του πλυντηρίου μας ανακοίνωσε ότι αυτό πέθανε.
Ποιός τρέχει τώρα για αγορά καινούριου?
Μιλάμε γι αυτό στη 46 Bocking St ? Ε σιγά, μέχρι κι εδώ το ξέρουμε!Για κάτι τέτοια δεν αλλάζω την περιοχή μου.. Γιατί περπατάς αμέριμνος γυρνώντας από το ταχυδρομείο, στρίβεις σε ένα τυχαίο στενό και πέφτεις πάνω σε ένα κίτρινο βέλος ζωγραφισμένο με το χέρι στον τοιχο, από κάτω γράφει PLATFORM. Aκολουθείς το βέλος μέσα σε ένα στενό ξεχασμένο απ το θεό. Μπαίνεις σε μια άκυρη πόρτα. Ανεβαίνεις μια σκάλα. Προχωράς σε ένα πλάτωμα, ανεβαίνεις μερικά σκαλιά ακόμα (πάντα ακολουθώντας τα βελάκια στους τοίχους) και βγαίνεις σε ένα από τα πιο cool bar του Hackney, αν όχι όλου του ανατολικού Λονδίνου, με ηλικία λιγότερο από 4 εβδομάδες! Vintage διακόσμηση, καλλιτέχνες και hipster, κι εμείς να πίνουμε τον καφέ μας στην ταράτσα και κάτω από τα πόδια μας να περνάνε τα τρένα..